dragute
Sotia: Ai facut cumparaturile?
Sotul: Bad command or filename.
Sotia: Dar te-am rugat de dimineata...
Sotul: Syntax Error. Abort?
Sotia: Nici macar noul televizor?
Sotul: Variable not found....
Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi...
Sotul: Sharing Violation. Access denied!
Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi?
Sotul: Too many parameters...
Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine?
Sotul: Data type mismatch.
Sotia: Dar salariul cand il iei?
Sotul: File in use... Try later.
Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine?
Sotul: Unknown Virus
Cand esti satul pana peste cap de munca ta si esti pe
punctul de a face o depresie si crezi ca la munca
nimic nu functioneaza cum ti-ar placea, fa urmatorul
lucru : du-te la prima farmacie pe care o gasesti si
cumpara un termometru rectal "Johnson & Johnson"( doar
aceasta marca, nu alta). Desfa-l si citeste cu
atentie instructiunile.O sa gasesti urmatoarea fraza
in instructiuni :" fiecare termometru rectal "Johnson
& Johnson" a fost testat PERSONAL in fabrica noastra".
Atunci inchide ochii si repeta cu voce tare de cinci
ori:"sunt multumit/a ca nu lucrez in departamentul
Calitate al Johnson &Johnson" ..
ANUNT!! "Angajam vanzatoare". Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza: "Fata draga, noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc.... ii aburim, ii amanam". Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: - Manusi aveti? V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5? - De piele, normale, cu 5 degete V: Le purtati la palton sau la jacheta? - La palton, ca vine iarna V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu ti l-am aratat ieri, acuma-mi dai hartie igienica?
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
ardeiash spune:
Bunicul il intreaba pe nepotel: - Cum il cheama pe neamtul ala mic care imi tot ascunde lucrurile? - Alzheimer, bunicule
Se intoarce un copilas de la scoala:
-Mama, copiii imi zic ca sunt vampir!
-Lasa, mama, ca copiii sunt rai, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Acum
treci la masa ca ti se coaguleaza supa!
Un pacient se prezinta la medicul sau generalist pentru a i se comunica rezultatul analizelor efectuate.
-Am o veste proasta si una si mai proasta, cu care sa īncep? zice medicul
-Cu cea proasta!
-Conform rezultatului analizelor dumneavoastra mai aveti de trait maxim 24 de ore...
-Si aveti si-o veste mai proasta decāt asta? Care?
-De ieri īncerc sa dau de dumneavoastra!
Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie "Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza: - Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.
Ah, dami-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba.
Sotia ascultatoare i-a inmanat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat.
Pe cartea postala scria: "Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara.Trimite mai mult sos!!!!!"
O Blondina intra disperata intr-o statie de benzina...
> "Va rog sa ma ajutati.. ! Mi-am inchis cheile masinii in masina.. ce ma fac acum???"
> Benzinarul se abtine cu greu sa nu rada... " Macar ati lasat gemul deschis macar de doua degete?" o intreaba pe blondina.
> "Da, da, desigur... " zice aceasta "Bine", spune benzinarul "atunci incercati sa trageti butonul de blocajul usi in sus cu acest latz de sarma.."
> "Sunteti o comoara," zice blonda iesind cu latzul de sarma.
> Dupa 10 minute intra un client in benzinarie care nu se putea stapani de ras
> "Ce sa intamplat?" intreaba benzinarul.
> "Ce va spun acum nu veti crede niciodata? zice omul ... "afara langa o masina sta o blonda care incearca sa deblocheze usa cu un latz de sarma"
> "Bine si ce-i de ras in asta ?" intreaba benzinarul, asta i se poate intampla oricui!..."
"Desigur", zice omul "dar in masina mai era o blonda care zicea ,,mai la stanga, mai la dreapta, mai sus ..!"
s-auzim numai de bine! si
Mindy spune:
Maria si Leana discuta despre sotii lor:
- Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%!
- Leano, Ion al meu e impotent 300%!
- Cum asa?
- A cazut prostul pe scari si si-a rupt si degetul si si-a muscat si limba!!!