*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (228)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Aa, si noi la fel am facut, cum zice Mimo, stam unul in fata si unul in spatele lui Stef, cam la 1 metru si ceva distanta, il pun pe Stef in picioare, tinut de mijloc si apoi el ridica mainile si merge pana la tati. La inceput mergea in viteza si se arunca in bratele lui, acum vad ca a inceput sa fie mult mai stabil. Si ne jucam asa de multe ori pe zi si el rade rau, ca apoi care-l prinde il pupaceste
Am vazut-o pe ieduta Mara in lochita movalie, o scumpica! Si pe cadana Anduta, ce super danseaza . E dulce foc cu ochelarii aia
Mamaa, e un frig afara...am inghetat cand l-am luat pe Vlad de la gradi...am facut si eu papa bunut, sa va uitati pe seara sa vedeti
Stef a lins un castronel cu supa crema de broccoli si fidea, o sa pun reteta in curand
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Luny, sa va fie de bine iesirea, ce super s-a descurcat mamaie , si mai ales super ca stie sa vorbeasca si pe mess , hi, hi, ne-am conversat aseara, dar putin
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Am vazut-o si eu pe Andra dansatoarea (se ia de mana cu fie-mea) si pe Mara care e EXTREM de dragalasa si de care ma bucur ENORM ca a scapat de problema cardiaca, asa cum de altfel ti-am si spus, Varuna, ca sunt mari sanse sa se intample
Fetelor, multam mult de raspunsuri. Concluzia e: aceeasi diversitate pe care o regasim la toti in multe aspecte...Nu stiu cum sa fac mai bine, am si eu tentatia sa o tin de manute daca asa ii vine ei mai usor, pt ca daca o iau de talie si ea se pune jos ce am realizat??
Bubu, mai e junghiul? Ce sa faci...niste Ben Gay dat pe acolo si un ibuprofen (Advil de preferinta), eventual un decontracturant (Mydocalm, 3 tablete/zi)-urate-s chestiile astea...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Ramo, da ce-i prin oltenia aia cu voi de dadu raceala asa??? Ia sa va faceti voi bine-bine
Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Luny, sa va fie de bine iesirea, ce super s-a descurcat mamaie , si mai ales super ca stie sa vorbeasca si pe mess , hi, hi, ne-am conversat aseara, dar putin Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
da? a uitat sa-mi zica.Nu am inchis calculatorul ca vroia sa-si mai caute niste retete ptr party de sambata stie, stie, de mess, mai vorbeste si de la sor-mea
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Am vazut pozicile cu albinutza Honey si ciorapeii ei rosii, a crescut mult si ea si mie mi se pare ca seamana si cu mami si cu tati. M-am uitat si pe aranjamentele superbe, ai talent mami!
Luny felicitari pt reusita cu cei 30ml de lapte infulecati de Mufa
Adela multa sanatate puiului, sa treaca mucii!
Naty gasisi mobila bre?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicol_conte Naty gasisi mobila bre? |
Bre...1) pt sufragerie dupa multi nervi am cazut de acord, mai putin cu canapeaua fiindca singurul model ce-i place randunoiului costa...nici nu pot zice cat...si pe net am vazut si alte modele superbe cam la jumate de pret, undeva in Ghencea, asa ca am insistat sa mai cautam. 2) La Iulia, pt o vreme, in camera va fi numai patul (si evident va trebui altul ca acum e o improvizatie si n-am vrea sa repetam vreo catapulta spectaculoasa peste balustrada) si un sifonier pe care ni-l va face tamplarul la comanda, trebuie sa-l desenez eu; atat, in rest jucarii si camp liber de joaca si alergat, ce va fi nevoie ulterior se va adauga ulterior. 3) pt dormitorul nostru suntem in conflict ca eu vreau sifonier tot la comanda, desenat de mine ca sa fie spatiul cat mai bine distribuit (si cu siguranta mai ieftin in felul asta) si randunoiul si taica-miu noooo, ca e mai de calitate gata cumparat; eu vreau pat care sa stea direct pe podea (adica nu cu spatiu dedesubt in care sa se stranga praf etern)-ei ca eee, mare lucru sa bag aspiratorul; randunoiul (nu radeti!) vrea in dormitor oglinda pe tavan-eu i-as face cheful dar nu-mi dau seama cum ar batea lumina din tavan, reflectata de oglindaeheeei, probleme maaaaari. Plus ca ei pt nimic nu o iau in calcul pe Iulia-chestii de genul sa nu fie sticla la nivelul ei, sa nu fie sertare usor de deschis sau de prins degete, din astea si daca aduc in discutie zic ca exagerez. Eu nu cred!
Naty
zozela spune:
Io...Din ce in ce mai bolnava M-au mai pus pe picioare-pozicile cu fetele dragalasele
Andra e absolut criminala cu dansul din sold Pozele sunt superbe-alea de la apa si aa cu ranjetul ala larg..
Mihuulee!
Mara e o dulcica in rochitele movalii,iar aia cu bunelul.. Sa fiti sanatosi cu totii-brava Mara pentru gaurica disparuta
Adriii-astept pozicile..cu sufletul la gura
Miha,Clau,Naty
luny ma bucur ca v-ati distrat!! Bravo mami-ai noroc cu mami tau!
Simo,Oana!
Sarutmana Nicol!
Ramo si tu?!Sanatate multa!
Adela cred ca ma pun pe treaba diseara..ca asa nu mai merge! multi!
Mimo n-o invinsai..ea ar vrea sa ma invinga pe mine!-Da' n-o las!
Al meu fiu nu statea singur in picioare,inainte sa plece.Statea cateva secunde si se lasa jos,sau punea mana pe ceva..Mergea tinandu-se de mobila,cu noi,de-o mana.Si noi tot asa procedam,ca si mimo,Oana..
Azi a facut inventarul la bunica-mea prin sertare,flori,ghivece
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
nicol_conte spune:
mda...interesant cu oglinda pe tavan...dar pe tot tavanul sau cum?daca o puneti sa-mi spui si mie cum se vede, cred ca da o senzatie de mare spatiu..
La capitolul renovari ma apuca durerea de cap, deoarece de maine intram si noi in santier.Stricam garajul si il facem un mare living de vreo 30-35m, ca sufar rau de tot ca in casa asta nu au copii unde sa se joace. Am vrea deasupra sa mai facem si un dormitor cu baie si balcon, dar om vedea, ne mai gandim, ca soacramea zice ca ea nu prea ar vrea atata balamuc,ca se muta ea in camera mica in care dorm acum fetele si le facem lor dormitorul in camera ei. Partea cea mai dureroasa e ca ea pleaca duminica pt vreo 2 saptamani in statiune la Techirghiol si raman eu sa stau de serviciu la muncitori cu mancare ,pun'te masa...bla,bla...dar zice randunoiul ca daca -i lasam sa plece la masa astia stau o juma de zi plecati si ne mai vedem noi terminati la Craciun...
ma duc sa fac curatenie in dulap la fete , sa sortezi haine ce nu le mai vin , ca ma tot impiedic de ele
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
luny spune:
a murit Dolanescu?...bietul de el..de ce oare?...era unul din preferatii mamaiei mele, saraca..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!