Mancati salam?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Fetelor, voi ati mancat vreodata salamuri(nu sunt numite asa dar nu stiu cum sa le incadrez)preparate de gospodarii din Banat din porc? Caltabos,toba,sangerete,leber,carnati,virsli,etc.,sunt niste delicatese greu de comparat cu altceva!
Daca este vreo banateanca pe aici sa ne dea retetele si ne facem noi salamuri chit ca le afumam pe aragaz,glumeam; niscaiva sfaturi si cu afumatul se impun!
Eu, inafara de sunca(adevarata) si salam de Sibiu nu ma incumet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Viviana,

Ce pacat ca nu ai gasit si blana de la nutrie,asa o purtai si pe ea la gat ...iarna.

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mananc salam.

O data am gasit un dinte. M-am dus cu el la un veterinar. Mi-a spus ca este un canin de nutrie.
L-am gaurit am pus fir de martisor si mi l-am pus in piept de 1 martie. Il mai am si acuma.

Tot mananc salam.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Viviana,

Ce pacat ca nu ai gasit si blana de la nutrie,asa o purtai si pe ea la gat ...iarna.
Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mananc salam.

O data am gasit un dinte. M-am dus cu el la un veterinar. Mi-a spus ca este un canin de nutrie.
L-am gaurit am pus fir de martisor si mi l-am pus in piept de 1 martie. Il mai am si acuma.

Tot mananc salam.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

bine zis ionica

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Bunici mei faceau in casa toate cele "porcarii" de care vorbiti, dar caltabosul sangeretele, toba....bleah, ma zbarlesc cand aud de ele. La fel ca si piftia in care stiu ca ajung capete, copite...paroase. Macar in salam nu le vad. Un salam uscat si bine afumat...ce ziceti fetelor? Niste virsli de la Vata sau ce pe la Brad... dar unde gasiti voi in "Regat" asa ceva?

Ca sa revin la ale noastre, copiii mei mananca pateu, cremvursti si parizer. Uneori salam, carnati. Sunca nu le place. Am incercat sa iau carne, sa o fac friptura la cuptor si sa le tai cate o felie subtie, rece. Au gustat si cam atat. Dupa o saptamana de zacut in frigider am aruncat friptura ca se stricase, si era doar muschi din acela lung, de la sira spinarii. Ii mai pacalesc, toc carnea si le fac lasagna sau chiftele, dar uneori (1-2 ori/sapt)le mai dau si ce le place (cu tot cu E-uri, soareci si ce-o mai fi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu nu mananc salam decat extrem de rar, daca ma loveste vreo pofta nebuna, dar am o curiozitate, daca stie cineva sa imi raspunda "pe bune" - poate sa ajunga soarecele intreg in salam, chiar asa?

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ah, Anya, ce mai lovit cu virslilii de la Brad :) , de acolo e bunica, din Ribita, chiar langa Brad si de cate ori merg la ea opresc in Brad pt o parece de virsli :).Bash ca nu gasesti nicaieri asa ceva.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu nu mananc pentru ca mi se pare ca este prea multa grasime in interior si cine stie din ce carne este facut.Prefer o sunca care macar nu este grasa cu toate ca nici in ast anu stiu ce carne au pus.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Eu nu mananc salam decat extrem de rar, daca ma loveste vreo pofta nebuna, dar am o curiozitate, daca stie cineva sa imi raspunda "pe bune" - poate sa ajunga soarecele intreg in salam, chiar asa?

Good things happen to good people.

Poate nu a intrat singur in salam! L-o fi poftit careva!

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Ce-mi place topicul!
Parca am fi la o intalnire a salamistilor dependenti.
Sunt Luminita si mananc salam. Dar vreau sa ma las.
Astept incurajarile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Luminita70, vrei incurajari sa te lasi de salamuri? Uita-te la filmuletul postat in mesajul de inceput al acestui topic !

... acum stau si ma gandesc cat de mult bine vroia Ceausescu romanilor cand acestia(romanii) se omoreau la coada sa prinda un salam din soia ! In ala nu erau E-uri, soareci, vaci nebune, si mai stiu eu ce! Era din soia, natural 100%, afumat numai cu lemne de prima clasa- si ce bun era ! Nu ????

Mergi la inceput