Mancati salam?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Anca ,

Gaurile sunt de la Elvetieni,ei sunt expertii in gauri!!

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
Urme de soareci s-au gasit si in paine, mai stiti ?

Si gaurile din cascaval de unde credeti ca sunt?

Children's advocate

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Pai iata o solutie:

Daca nu ai inca afacerea ta si tot muti pixul de colo colo ca sa treaca timpul ,mai bine ai deschide o afacere nou de deratizare.
Inchei contracte cu fabricile de salam si mezeluri si asa ai inpuscat doi iepuri dintr-o lovitura.
Fii sigur ca soareci si sobolani vor exista in romania atata timp cat romanul mananca salam

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

pai domle..yo dau solutii exacte la probleme ..nu vin aici sa ma minunez cot la cot cu voi la ce baga aia in salam.
asa cum unii fac tuica in casa... tu nu ai tot 2 miini sa faci salam in casa?

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

G. lasa deratizarea si fa-ti un laborator de prajituri ca vin de voluntara pe partea de torturi.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Si gaurile din cascaval de unde credeti ca sunt?

Mergi la inceput

In alte tari mai exotice ,soarecii sunt specialitati culinare sofisticate si platite cu bani grei
si asta poate fi o idee,cum sa schimbam imaginea soarecilor de bloc sau de salam de sibiu.

Pe timp de criza trebuie sa dam frau liber imaginatie,uite ce spune Einstein:

"Creativitatea se naste din necesitate precum si ziua se naste din noapte.
Cine depaseste criza se depaseste pe sine insusi,fara a ramane "depasit".
.............
Adevarata criza este criza incompetentei.
Probema persoanelor si tarilor este lenea si indiferenta PENTRU A GASI SOLUTII(aici Albert se refera la guestus) si iesiri din astfel de situatii.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Mergi la inceput

Citat:

Anca ,
Gaurile sunt de la Elvetieni,ei sunt expertii in gauri!!

Deci de la ei sunt soarecii. :))))
No, e clar deja. Suta'n suta e o conspiratie la mijloc pe care Lori n-a mirosit-o.
Cine stie cate tiruri incarcate de salam elvetian trec granita chiar in acest moment, acum ca salamul nostru a fost boicotat.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asta e discriminare. De ce vaca nebuna e buna la salam si soricelul ala mic si dragalas -nu?

Important e sa fie toacati marunt, sa nu muga/chitaie in sandwish.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Si mai zic sa facem si doo petitii online

Sa-i treaca si pe mititeii de ei pe eticheta.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

Da, consum, insa foarte rar, incerc sa reduc cat mai mult produsele despre care am aflat/le-am testat pe pielea mea ca nu fac bine.
Am renuntat la mai multe, printre care uleiul de floarea soarelui (care imi facea rau la stomac), margarina, pateurile... cel mai recent produs la care am renuntat sunt iaurturile. Am tot incercat tot felul de iaurturi si in final m-am stabilit la unele (nu o sa dau numele). dupa consumare periodica (in fiecare dimineatza) am constatat niste mirosuri ciudate la ele... initial am crezut ca mi se parea, ca o fi termenul expirat... insa am ajuns la concluzia ca dupa ce castigasera un teren mare pe piatza au inceput sa diminueze din calitate. Tatal meu a avut probleme de la acele iaurturi. Acum incerc sa renunt si la laptele din comert, insa alternativa (caci nu se poate fara!) ar fi sa gasesc pe cineva care are vaca, si poate sa imi aduca la o zi-doua, in care sa am incredere ca mi-l da la calitatea lui, fara alte "facaturi"... cam greu, ce-i drept!

Mergi la inceput

Citat:
ar fi sa gasesc pe cineva care are vaca, si poate sa imi aduca la o zi-doua, in care sa am incredere ca mi-l da la calitatea lui, fara alte "facaturi"... cam greu, ce-i drept

Unde stai?
Sa stii ca a mea nici iarba nu mai consuma.

Children's advocate

Mergi la inceput

S-au emancipat si vacile in ultimul secol,n-ai vazut ce metode de mulgere au?
mai rau ca noi astea membre de onoare la "leche liga".
Pe cuvant ,daca s-ar baga pe piata pompa de muls lapte ca alea pt. vaci mai ca mi-as lua si eu una,nu de alta da poate-mi schimb alimentatia din lapte erbivor in lapte carnivor.

Citat:

Citat:
ar fi sa gasesc pe cineva care are vaca, si poate sa imi aduca la o zi-doua, in care sa am incredere ca mi-l da la calitatea lui, fara alte "facaturi"... cam greu, ce-i drept

Unde stai?
Sa stii ca a mea nici iarba nu mai consuma.

Children's advocate

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah

Mergi la inceput