Angelina il prinde pe Brad cu nanny...
Vai, ce jenant
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1162719/Angelina-Jolie-slaps-Brad-Pitt-sacks-nanny-walking-bedroom-hug.html
Asa deci ... Bradutule, am crezut ca esti fidel. Oare ce spune Jen?
Raspunsuri
rory76 spune:
Mai, ce rea e lumea! Articolul zice ca omu' tocmai ce ii efectua lui nanny un masaj, ca o fost bolnava...ce-o fi asa de iesit din comun? Angelina asta chiar exagereaza!
"sky is the limit!"
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Vai, ce jenant http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1162719/Angelina-Jolie-slaps-Brad-Pitt-sacks-nanny-walking-bedroom-hug.html Asa deci ... Bradutule, am crezut ca esti fidel. Oare ce spune Jen? |
Jen?? Ce sa zica? Isi freaca palmele usurel, zambeste sarcastic si isi zice-n barba: "dupa fapta si rasplata"
desprecopii spune:
www.supereva.ro/vedetesupereva/upload/Ciudatenii/nanny.jpg" target="_blank">aici o poza cu Brad si nanny-ul Angelinei.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ellej spune:
Adevarata vorba ceea care zice ca si pe cea mai frumoasa femeie din lumea s-a plicitisit unul s-o ...
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
cortexia spune:
citat din mesajul lui ellej Adevarata vorba ceea care zice ca si pe cea mai frumoasa femeie din lumea s-a plicitisit unul s-o ... Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
Despre care femeie care e cea mai frumoasa din lume vorbim? Ca Anjelica e chiar antipatica. Am vazut-o intr-un film din tinerete....nu am recunoscut-o: vulgara, cu o atitudine de baiat de cartier...m-a oripilat. Si nici in prezent, cu toate eforturile ei, nu are STIL, nici CLASA.
Si bine ar face Bradut sa se reorienteze, ca sa vada si Anjelika cum e sa se bage altu pe fir. Ce tie nu iti place, altuia nu ii face...
Delia21 spune:
Uite de asta toate nanny-urile si ajutoarele care-ti trec pragul trebuie sa aiba minim 50 de ani,......cel putin eu asa aleg.
De judecat prea aspru pe Brad nu-l judec legat de Jen ,...din cate am inteles ,....ea era un pic cam mult preocupata doar de ea...si a tot amanat incercarea pentru bebe pana a fost prea tarziu.Adica nici mie nu mi-ar place sa se-nsoare fiu-miu cu una care face numai ce vrea ea,...genul de printesa rasfatata....iar el sa fie pe post de papa-lapte.Deja am inceput sa am mentalitate de mama de baiat
Mindy spune:
citat din mesajul lui Delia21 ]De judecat prea aspru pe Brad nu-l judec legat de Jen ,...din cate am inteles ,....ea era un pic cam mult preocupata doar de ea...si a tot amanat incercarea pentru bebe pana a fost prea tarziu.. |
La ce te referi cand zici ca a fost prea tarziu?
Are 3 copii cu Brad, 3 infiati. Mission Accomplished!
are doar 34 si inca mai poate face daca isi doreste, ca ajutoare de 'incredere' are sa o ajute cu copiii.. ideea e sa se recupereze dupa cezariana cu gemenii.
Delia21 spune:
Mindy,eu ma refeream la Jenifer Aniston,...la faptul ca a tot amanat proiectul bebe,...nu la Angelina.
Mindy spune:
Aha, scuze! de la prea multa cafea mi se trage. :)
Da' apropos de Jen, am vazut zilele astea la magazin revista cu Jen cu mana pe pantece foarte zambareata si titlu mare: Jeniffer- finally pregnant.
O fi adevarat?