Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

si inca speram intr-un miracol.
iubitei Ema. Sa aveti parte de un we fara dureri, linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

FACA-SE VOIA TA DOAMNE.

eu iau din fiecare zi farama de fericire.

va pup si va iubesc imens

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pentru voi toate

pentru o imbratisare calda si multa dragoste
Aida

Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

AIDA scumpa, eu cred cu toata taria ca Dumnezeu va va rasplati si pe tine si pe Kissy pentru imensa voastra putere, pentru curajul cu care infruntati fiecare zi, pentru suferinta uriasa prin care treceti. Poate pe lumea asta, poate intr-o lume mai buna, dar candva se va sterge toata suferinta si va ramane numai iubirea, sunt sigura de asta pentru ca ma incapatanez sa cred ca toate lucrurile au un sens, desi multe par strigator de fara sens...

si in fata voastra...

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Aida, imbtatisaz-o de milioane de ori, sarut-o de cate ori te lasa. Spune-i numai vorbe frumoase. Ea are dreptul sa fie oricum. Povesteste-i despre viitor, spune-i cele mai fantastice lucruri. Vorbeste-i despre lucrurile pe care n-ati apucat sa le faceti impreuna. Minte-o frumos. Vorbeste-i despre fratiorul ei, despre cum ea o sa te ajute sa-l cresti.
Din pacate nu mai poti face multe, doar sa o iubesti pana in ultima clipa si dincolo de ea pentru etarnitate, o iubire de care numai o mama este capabila.
Ma rog pentru voi, pentru linistea sufletelor voastre atat de incercate.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

DE citeva minute stau si ma uit la tastatura ,asa cum toate am facut acelas lucru nu stiu ce sa spun ,nu gasesc cuvinte potrivite ...,daca pe mine ma dore care nu va cunosc ,doar de pe forum si din poze ,nu pot sa imi imaginez ce e in sufletele voastre ....DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE !!!
SUNTETI in gindurile si rugaciunile mele !!!Am invatat multe de la micuta EMMA si de la mami AIDA ..SI DE LA VOI TOATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aida, zimbeste-i, chiar daca sufletul itzi plinge. Fa-o sa se simta bine (desi stiu cu siguranta, ca faci asta si fara sa-tzi spunem noi), sarut-o de cite ori itzi permite.........E greu.......e trist ce se intimpla.........

Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Sa va aline Dumnezeu!
Pup pisoiul mic si ma rog sa va intareasca Dumnezeu in toate zilele voastre!
Aida
Pisoi mic
Tati si buni

Mergi la inceput