Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *16*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Aida o imbratisare!
Ema suntem langa tine!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

aida, niciodata n-am suferit pt nimeni atat de rau ca pt voi acum...
mi-ati schimbat viata si nu spun cuvinte marete...
m-ati facut sa simt atat de acut ca nimic nu e mai important decat sanatatea...restul sunt nimicuri
mi-as dori atat de mult sa pot schimba ceva...
sunteti mereu in sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

aida, poate pentru tine nu conteaza, dar nu pot spune cat de mult iti multumesc pentru lectia de viata pe care o dai!!

emma, Dumnezeu fie langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

marius multumesc

Trebuie sa va spun ceva , chiar daca stiu ca nu veti fi de acord. Am decis ca trebuie sa ne pregatim. Ar fi neplacut sa fim luati prin surprindere dupa atata chin si mai ales nu ar fi corect pentru Kissy. Am aruncat un ochi prin oras in mare fuga si nimic nu i se potrivea , nimic nu mergea pt ea si vineri anda a venit cu parerea www.modadepoveste.ro/hainedepoveste/catalog.html" target="_blank">Moda de poveste rochita 'Blanche' - exact ce cautam si ce s-ar fi potrivit pt ea , pentru caracterul ei. O voce tanara mi-a raspuns ieri la telefon si a inteles de ce am nevoie si a facut ca pana in seara asta sa am rochita in casa cu dimensiunile potrivite si fara sa ne cunoasca a tinut neaparat sa o faca cadou pentru Emma. Absolut impresionant , cuvintele imi sunt prea sarace pentru a multumi. Sa va spun cat de frumoasa este rochita si ce finisaje are! , e extraordinara si mult mai frumoasa ca in poza. Vreau maine sa i-o arat lu Kissy , sunt sigura ca o sa ii placa la nebunie , doar ca nu prea stiu ce sa ii spun

Alegerea de a ne pregati a fost se pare foarte inspirata , avand in vedere ca ... pt copii nu se gasesc si dupa ce orasul a fost batut in lung si lat si toate numerele de telefon epuizate chiar si cele din Arad , suntem in pom cumva ... dar se va rezolva si asta.

Kissulina dimineata la 5 a realizat ca nu poate ridica manuta si ma striga sa o ajut sa o ridice in timp ce ii pregateam mancarea. A inceput sa planga cand a aflat ca este legata. Un plans infundat si fara vlaga dar venit din suflet care iti sfasia inima. I-am explicat ca a trebuit sa leg manuta pt ca seara a facut numai prostii , si ca ea nu are nici o vina doar mana a luat-o putin razna , iar cum noaptea chiar si eu mai dorm si nu am cum sa o pazesc , imi este frica sa nu faca iarasi prostii. Si stiti ceva , ea chiar a inteles si a fost de acord cu mine ... si i-am explicat ca dimineata o voi dezlega.
Azi toata ziua a dormit. S-a sculat din cand in cand , a ciugulit cate ceva si a adormit inapoi. Mai spre seara am putut sa stam de vorba , dar nu mult ... culmea e ca si acum doarme , dar o sa se trezeasca la jumatate de ora dupa ce ma asez in pat
... of , oribila boala ...

Va dragelor pe fiecare in parte , aveti grija de voi , fug si eu in pat , oh , ba nu , s-a trezit

Aida ... 13+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

oh, aida, nu face asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

aida, mi-a inghetat inima. din tot sufletul !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

revin, a fost nevoie sa ma linistesc...
aida, sunt sigura ca ii va placea rochita, dar va pune niste intrebari care iti vor sfasia sufletul...
nu stiu ce ar fi potrivit sa ii spui despre ea, poate ca este pur si simplu un cadou din partea cuiva cunoscut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... da , ii voi spune ca este un cadou alceva ar fi ori o minciuna ori prea aiurea.
A trebuit sa ma gandesc la asta pt ca asa este situatia si asa cum este obiceiul la noi ca cel batran sa fie pregatit pt ca trebuie imbracat imediat ... cum ar fi fost in momentul ala sa trebuiasca sa fug la magazin ... ca sa nu mai zic ca nu as fi gasit asa ceva , plus ca www.modadepoveste.bizoo.ro/vanzare/100760/Rochita-alba-din-tafta--cu-modele-florale" target="_blank">aici rochita era prezentata ca 'va transforma fetita in zana primaverii'.

Deci Kiss s-a trezit , a marait , a mancat si vorbit si acum doarme deja. A acceptat sa ii leg manuta , pentru ca a inteles ca isi poate face singura rau. Cum de mai poate sa inteleaga avand in vedere prin ce trece si mai ales ce medicatie primeste ... ca sa nu mai zic ca la 10 pm i-am dat o pastiluta 'bonus' (doar la nevoie) pentru ca avea dureri ... imi crapa capul de neputinta

dragelor

Aida ... 13+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida...Doamne atat ma rog ca Emma sa poarte rochita aceea(atat de frumoasa) cu o alta ocazie...
si va imbratisez pe amandoua, multa multa sanatate si o noapte linistita lipsita de dureri

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput