Sampon Kerastase

Sampon Kerastase | Autor: cristina_tudor

Link direct la acest mesaj

Buna,

Caut in Bucuresti sampon Kerastase si nu gasesc.
Puteti sa ma indrumati exact.

Multumesc,
Cristina

PS Am inteles ca face minuni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Am vazut magazine Kerastase in Cora Pantelimon si in Carrefour Orhideea. Daca face sau nu minuni nu am idee, nu am incercat nici un produs. Daca il folosesti, sa ne spui si noua impresiile.Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Intra pe kerastase.ro si gasesti saloanele din Bucuresti unde se vand produsele.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Va recomand sa cautati mai multe saloane pt ca preturile difera f mult. La un salon din Orhideea am vazut cu 85 ron iar la Vogue e 75 ron iar in saloane din provincie ajunge si la 65 ron.
E foarte bun insa mai bine iti iei un tratament din gama Kerastase sau chiar pe amandoua. Tratamentele chiar fac minuni insa trebuie sa stii exact care ti se potriveste altfel s-ar putea sa dai bani degeaba, eu am folosit de ex gama roz si nu mi-au folosit la nimic, acum folosesc gama verde, Resistance si imi sunt minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

maria_ene, ce intelegi tu prin tratament cu kerastaze? Eu am samponul si conditionerul roz si nu vad nici o diferenta fata de altele mult mai ieftine. Ce are special cel "verde"?
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Am spus ca cele roz nu mi-au fost bune nici mie, mi-a parut rau ca am dat bani pe ele dar pe urma am cerut sfatul unui stilist si mi-a recomandat gama verde Resistance pt par slabit. Pai nu mi se mai rupe parul asa usor, varfurile nu mi se mai despica desi ultima oara m-am tuns acum vreo 4 luni si se vede ca e bine hranit, a devenit un pic mai greu, adica sunt foarte multumita. Eu am incercat mai toate produsele profesionale si de astea sunt cel mai multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

De abia astept si eu sa le incerc, am vazut peste tot numai pareri bune iar mie o tipa de la Vogue mi-a si aratat produsul care mi se potriveste, pt scalpul sensibil si plin de cojite. Sa va spun drept, am uitat cum ii zice, dar la raft cred ca o sa-l recunosc.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

deci pana la urma cat de bune sunt sampoanele kerastase? isi merita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Am mai scris prin 2-3 locuri despre subiectul acesta, nu stiu daca exista sampoane care fac minuni dar mie imi place foarte mult gama cu capac portocaliu ( samponul Kerastase - Bain Satin si masca - Masquintense - atentie - exista 2 tipuri!). Doar samponul sau in combinatie cu alta masca din alta gama ( sau alta marca ) nu are aceleasi rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

in primul rand costa cam 75ron dar nici din afara nu mi l-am luat mai ieftin (cam 15-17-20 euro) asa ca...
eu am folosit 1.pentru matearata a fos fffff - bun am scapat
2.pentru par vopsit, am luat si balsam la el
3.acum mi-am luat verde pentru par slabit si folosesc alt balsam de la L'Occitane - l-am primit de la sotul meu asa ca trebuie consumat (apropo sa nu va luati deo roll-ul de la L'Occitane nu tine mai mut de 2 ore vara)
eu il compar cu cel care i l-am luat sotului meu(unul cu musetel pentru copii - se tunde 1-2 asa ca nu are sens sa-l spal cu samponul meu) si are cu totul si cu totul alta consisitenta (unul parca e balsam de rufe altul parca e smantana)
imi place ca nu ingrasa parul daca nu am timp nu arata rau nici dupa 5 zile de nespalat
il recomand - chiar merita si daca faci socoteala cate sampoane obisnuite cumperi in 5 luni vezi ca nici pretul nu e rau + nu ingrasa parul, nu scrie pe el pentru folosinta zilnica ca pe tot ce gasesti in comert!!!
eu il iau de la Gett's din Mall vitan sau Hotel Bucuresti
sa verificati sa aiba sigiliul pus sa nu se fi umblat la el!!! (doar traim in Romania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Am avut si eu masca de la L`Occitane, aia cu 5 uleiuri esentiale, a dat rezultate foarte bune in combinatie cu samponul de la L`Occitane din aceeasi gama, s-a terminat samponul L`Occitane si am cumparat iarasi sampon Kerastase si Masquintense-Kerastase dar am vrut sa termin mai intai masca de la L`Occitane si am folosit-o in combinatie cu samponul Kerastase iar rezultatele nu au fost ca atunci cand am folosit samponul si masca din aceeasi gama. Din cauza asta spun ca nu a avut aceleasi rezultate. Oricum, preturile L`Occitane-Kerastase sunt comparabile.
Cele mai bune preturi la Kerastase le-am gasit la un salon din Lahovari.

Mergi la inceput