Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraura spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui lauraura

Buna , ne primiti si pe noi in clubuletul vostru :Andrei ALexandru, 11 decembrie 2007, ora 15:10, scor APgar 9, nastere naturala spiatl Elias
mami:lauraura 24.06.1977
multumim

AURA mamica de baietel Andrei Alexandru

Bine ati venit Aura si Andrei!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

multumesc adra bell a mai uitat ceva am nascut la 40 sapt si 3 zile

AURA mamica de baietel Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!

Bianca, sper ca totul sa fie bine. Ai patit la fel ca mine. Mie mi s-a tras de la faptul ca-l ridicam mereu pe Matei in brate. Sa stii ca de atunci chiar nu-l prea mai iau in brate (cu exceptia perioadei petrecute in spital). Mi-a fost greu la inceput dar trebuie sa ma gandesc si la samburel. Ai mare grija de tine .

Ank, din pacate nu am retinut cand pleci la sotul tau. Iti doresc un drum usor, un zbor placut si copiii sa fie cumintei.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Buna fetelor,

Cati am vzut si noi casuta, e super. Deocamdata avem topogan, poate mai la vara casuta, ca nu avem spatiu suficient in casa.
La stirile de la PROTV nu comentez nimic, am ajuns sa ne uitam la toate porcariile pe post de "stire".Asta e, daca subiectele s-au epuizat...
Bianca, ai grija de tine.

Noi stam bine la capitolul intarcat. Azi noapte s-a mai trezit doar o data, a baut lapte si a dormit pana la 9 juma, culccata de la ora 10 juma. Eu zic ca e ok. Pe mine nu ma mai dor sanii asa de tare, m-am tratat cu tinctura de salvie si dusuri reci (miha, mersic )
A inceput sa mamance foarte bine, rantaie ceva tot timpul.

Va doresc o dupa amiaza placuta in compania puilor vostri.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

CrisVa, legat de oprirea lactatiei...mai poti bea ceai de menta si de salvie max. 2 cani de ceai amestecate sau separate. Nu mai mult, ca nu e bine, mai ales salvia are proprietatea de a opri lactatia. (este sfatul pe care l-am urmat de la Adina )
poate te ajuta.

Adina, ce mai faceti? ce iti fac puiutii?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

CrisVa, legat de oprirea lactatiei...mai poti bea ceai de menta si de salvie max. 2 cani de ceai amestecate sau separate. Nu mai mult, ca nu e bine, mai ales salvia are proprietatea de a opri lactatia. (este sfatul pe care l-am urmat de la Adina )
poate te ajuta.

Adina, ce mai faceti? ce iti fac puiutii?

multumesc frumos, deocamdata folosesc doar tinctura de salvie, ma feresc de menta din motive evidente

tu in cat timp ai scapat de tensiunea din sani dupa ce nu ai mai alaptat?

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

hello

Petro,multumesc!daca are roti de cauciuc,o cumpar. Am mai vazut si triciclete Kettler,cine vrea sunt mai multe modele-si mai ieftine (2 mil si) si mai scumpe (6 mil!!!)- asta in ideea ca o puteti folosi si la alt bb

Despre laptele matern,cred ca au uitat sa precizeze in ce conditii este periculos- daca mama nu are grija si fumeaza,se drogheaza sau mananca alimente c contin acele substante si elemente; daca alimentatia este corecta,lipsita de "pericole",nu vad de ce laptele le-ar contine

Cris
, ce tare sa ai atat laptic si acum; mie in ambele cazuri (si la Sebastian,si la Stefania) nu mi-a mai curs niciun strop de lapte dupa ultimul lor supt (si nu le-am dat mixt decat f.f. putin)...nimic...nimic..a disparut ca si cum nu ar fi fost niciodata

Sfatul meu este sa mulgi cate putin,doar cat sa detensionezi sanii, sa nu mulgi mult o data...si mai era chestia cu dusul cu apa la o anumita temperatura (gasesti pe net).Nu mai bea multe lichide, la unele femei ajuta la cresterea lactatiei

Alina,ce mai faceti? ce nazdravanii mai face Maria? voi veniti la Kidex in weekend (a inceput de astazi)? este la Romexpo, iar spatiul mai generos, sunt si diverse spectacole pt. copii
Mai stii ceva de Roxana (RGE) si de ursulet?

Va pupam pe toti (acum am pauza cat este Sebastian la engleza..ce liniste in casa,imi tiuie urechile )!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

cami, ce mai faci?
tu unde iesi in parc? parculetul titanii e departe de tine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

hello

Cris, ce tare sa ai atat laptic si acum; mie in ambele cazuri (si la Sebastian,si la Stefania) nu mi-a mai curs niciun strop de lapte dupa ultimul lor supt (si nu le-am dat mixt decat f.f. putin)...nimic...nimic..a disparut ca si cum nu ar fi fost niciodata

Sfatul meu este sa mulgi cate putin,doar cat sa detensionezi sanii, sa nu mulgi mult o data...si mai era chestia cu dusul cu apa la o anumita temperatura (gasesti pe net).Nu mai bea multe lichide, la unele femei ajuta la cresterea lactatiei

mami de Sebastian si Stefania [/b]

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mersi de sfaturi, chiar asa am facut. Intr=adevar e super ca am putut sa alaptez pana acum.Mi=ar fi placut sa ii mai dau, insa ea nu mai manca nimic altceva in afara de san.acum s-a apucat serios de mancare, ceea ce ma bucura ca am luat decizia corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pe aici ninge in draci si viscolestte din cand in cand..mai rau ca iarna...doamne ce ma deprima vremea astaaa!!!!!!!!

pe la voi cum e?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Frig rau de tot... cica prin Berceni fulguia mai devreme

Mergi la inceput