Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
1sweet_angel spune:
sunt departe de Beijing(la vreo 1000km).....ar fi fost super......la Beijing si Shanghai e alta viata....acolo te poti intelege altfel cu ei mai ales ca sunt multi care stiu si engleza...tocmai pt ca sunt foarte multi straini pe-acolo, am inteles ca se gasesc si clinici particulare speciale pt ei.... oricum mersik mult pt ajutor.
10+
monica_dicut spune:
Da de ce numa cele care stau acasa ?? Si eu vreau la Kidex!! Hai sa punem de-o intalnire...
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Roxxy80 spune:
Un doctor extraordinar de bun care mi-a urmarit sarcina trecuta dpdv ecografic, in afara de Iosup, este dr Meclea (eu mergeam la el la Sanador Victoriei). Este un dr in varsta, printre primii din Romania care au realizat ecografii 3 D. Nu este f vorbaret, dar eu am reusit sa comunic f bine cu el. Fiecare eco dura cam 40 de minute. Il enerveaza gravidutele care vin la el interesate in special de sexul copilului decat de sanatate.
Eu il recomand cu toata increderea.
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Ce medic imi recomandati pt triplu test? Si eco la 22 sapt? 3D sau 4D si cu cine. Rog raspundeti ca-s tare debusolata. Si trebuie neaparat sa-mi fac programare la Sanador. Iulia 10+ |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
diamar78 spune:
La multi ani Dayssy! vad ca o tinem dintr-un chef in altul.
Eu am avut o noapte groznica, nu stiu cat am apucat sa dorm ca-mi venea sa tusesc la fiecare respiratie. E o tuse seaca, deranjanta, incerc sa expectorez dar nu pot. De durerea din gat nu mai zic si deabia mai pot sa vb de ragusita ce sunt. Ceaiuri nu pot sa beau pt ca le vomit. Asa pateam si inainte de sarcina. Iau Stodal pt tuse de 2 zile dar deocamdat nu vad niciun rezultat. Dr mea a spus ca daca fac febra sa iau algocalmin si ampicilina. Eu sper sa nu ajung la antibiotic.
Raluca, ma bucur ca mai sunt fete din zona mea. Dar tu cum te-ai obisnuit? Eu am facut facultatea la TM dar nu as fi ramas acolo pt ca toata familia este aici. La Buc ma fost o singura data dar e prea aglomerat pt mine.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Roxxy80 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt toata sustinerea pe care am primit-o din partea voastra referitoare la situatia prin care am trecut cu Matei. Ma rog la Dzeu sa nu mai treaca niciodata puiul meu prin asa ceva. Eu consider ca in acest caz vina a fost doar a mea pt ca el invatase de curand sa se catere in scaunel doar cand acesta se afla la nivelul de jos. Dupa ce termina de papat eu il ridicam la nivelul de sus tocmai ca sa-l impiedic sa se catere cand nu sunt eu prin preajma. In seara aceea am uitat cu desavarsire .
Clau, Miha .
Clau, Matei urmareste in continuare scunelul ca poate il gaseste la nivelul de jos sa se mai catere si el putin . Vreau sa va spun ca la spital, desi era sub efectul sedativelor (administrate pt a i se face encefalograma), el tot s-ar mai fi catarat. Eram singura mamica care umbla tot timpul pe holuri dupa un pui neastamparat
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
monica_dicut spune:
Roxx, un pentru micutul Tarzanel
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Raluca_u spune:
Roxx bine ca a trecut toata povestea si speram sa nu se repete.
eu cu adina am avut ceva probleme grave pe cand era bb mic si am stat mult timp internate. intr-o perioada se internase o mamica cu o fetita de 1 an si 2 luni care cazuse urat de tot. fetita mergea de la 10 luni si era argint viu. in dimineata in care era programata la CT, era deja sedata, mamica a rugat colega de camera sa se uite si la fetita cat se duce la baie. era si marginea patutului ridicata pt vreo 20 de cm. fetita in stare de semiinconstienta a cazut iarasi in cap, vecina de salon ne fiind atenta. era disperata mamica. dar din fericire papusica nu a avut nimic in afara contuziilor puternice.
diamar eu m-am obisnuit f usor. parca aici era locul meu. acum uneori resimt toata agitatia asta dar nu as putea pleca de aici. aici e viata si prietenii mei. eu familia o am impanzita prin toata tara si nici nu pot spune ca suntem f apropiati, asa ca pt mine facultatea a venit ca o evadare. poate o data o sa va povestesc experienta mea nu tocmai fericita de dinainte de facultate.
pupici
Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Roxx, un pentru micutul Tarzanel |
IDEM si sper sa nu ramana semn......nu te mai invinovati.....cand e sa se intample se intampla si gata.....chiar si cu 100 de oameni in casa tot nu ai cum sa eviti tot timpul sa nu se loveasca.
10+
moni_iulia spune:
Eu cred ca am facut o prostie. Mi-am facut programare la Meclea ca pe asta i-l recomandase unei colege de liceu. Da' cred ca n-am facut prea bine(nu e specializat in gineco,e batran si ursuz si programarea e miercurea cand nu-mi merge bine)
Cred ca o sa sun mai tarziu putin sa modific
Iulia 10+