Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
selen80 spune:
Moni, nici eu nu l-am facut, mi-a facut dr mea masuratorile de 12 sapt la ecograful ei, in 2d....si mi-a zis ca nu este asa important sa faci morfo asa devreme, ca nu se vede mare lucru....
acum, cum crezi....poti sa mergi pe mana doctorului daca ai incredere in ea, sau nu....
ursuletzul nostru
15+
nunta
9 luni
alex25 spune:
Inca o intrebare pe langa cea cu bpm si sexul copilului:
A facut cineva morfo de trim I la CMU Unirii??? Si daca da imi poate spune si mie cum e acolo? Adica daca au monitor separat unde poti vedea si tu pe bb, daca te lasa cu sotul, daca iti dau poze, daca este 3D sau 4d....chestii din astea....PLEASE!!!! Eu am programare sapt viitoare la dr. Rahamian Hadi si nu stiu daca sa ma duc sau nu. Dupa cum v-am spus am fost azi si dr a mea a zis ca e totul ok, dar eu nu am vazut nimic si tare as vrea sa arunc si eu un ochi, sa vad si eu inimioara, si sotul la fel....voi ce ziceti??
12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
x_ggg spune:
Buna, fetelor! Ajutor!!! De aseara am niste puternice dureri de spate, in zona rinichilor. Am sunat-o pe dr gineco si mi-a zis sa stau la pat pana maine dupa amiaza cand am programare la ea...
A mai avut cineva astfel de dureri?? Sunt in saptamana 10.
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 9+
claucia spune:
Cristina cu toata inima iti spun tot ce scrie pe DT dar cand ajung acasa. Acum sunt la birou si nu am la mine rezultatele.
La CMU am facut eco si DT in aceeasi zi, si am abonament de la servici insa niciun abonament nu include calculul de risc pe care l-am platit. Probabil ca de aceea am rezultatele interpretate si nu doar niste valori la Papp, BHCG si nu mai stiu ce mai e pe acolo. Cum ajung acasa iti spun.
Clau 13+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
poze cu noi
varsta bb2
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Buna, fetelor! Ajutor!!! De aseara am niste puternice dureri de spate, in zona rinichilor. Am sunat-o pe dr gineco si mi-a zis sa stau la pat pana maine dupa amiaza cand am programare la ea... A mai avut cineva astfel de dureri?? Sunt in saptamana 10. Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 9+ |
da, am avut eu acum doua zile .. dar stiu de la ce mi se trage .. am carat o sacosa foarte grea .. si am manevrat niste oale cu vreo 12-13 kg de apa .. de ieri nu mai am nimic ..
sper sa nu fie nimic grav.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
monica_dicut spune:
alex, CMU Unirii nu au eco 3d/4d. CMu are astfel de eco doar in sediul din charles de gaulle... asa stiu eu cel putin
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
diamar78 spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Sunt neagra. Tocmai m-am intalnit la baie cu o colega care are zona zoster. Am fugit cat am putut. A zis ca nu se ia. Voi ce stiti? Iulia 10+ |
Uite ce am gasit eu despre zona zoster.
Modalitati de transmitere
Expunerea la zona zoster nu cauzeaza boala; dar daca o persoana nu a avut varicela si e expusa la zona zoster poate face varicela. O persoana cu zona zoster poate transmite varicela daca se vine in contact cu lichidul din veziculele eruptiei. Un studiu arata ca virusul poate fi raspandit prin aer si din veziculele dureroase ale zonei zoster. Aplicarea pe acestea a unei pelicule ce absoarbe lichidul pare sa fie eficienta.
Deci eu cred ca nu e cazul sa te panichezi ca doar nu ai venit tu in contact cu lichidul din vezicule.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Roxxy80 spune:
Multumesc . Tarzanel tocmai a adormit si-mi trag si eu sufletul ca peste 2 ore o luam de la capat .
citat din mesajul lui monica_dicut Roxx, un pentru micutul Tarzanel POZNICI CU NOI POZICI CU BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??) Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
Roxxy80 spune:
Imi dau seama ce a fost in sufletul mamicii aleia. Eu cred ca daca Matei mai cadea o data si in spital, sigur faceam stop cardiac. Si asa acum sunt numai si numai cu ochii pe el, de o suta de ori mai vigilenta decat inainte si tot se mai loveste (iar eu mor de inima la cea mai mica lovitura).
citat din mesajul lui Raluca_u Roxx bine ca a trecut toata povestea si speram sa nu se repete. eu cu adina am avut ceva probleme grave pe cand era bb mic si am stat mult timp internate. intr-o perioada se internase o mamica cu o fetita de 1 an si 2 luni care cazuse urat de tot. fetita mergea de la 10 luni si era argint viu. in dimineata in care era programata la CT, era deja sedata, mamica a rugat colega de camera sa se uite si la fetita cat se duce la baie. era si marginea patutului ridicata pt vreo 20 de cm. fetita in stare de semiinconstienta a cazut iarasi in cap, vecina de salon ne fiind atenta. era disperata mamica. dar din fericire papusica nu a avut nimic in afara contuziilor puternice. diamar eu m-am obisnuit f usor. parca aici era locul meu. acum uneori resimt toata agitatia asta dar nu as putea pleca de aici. aici e viata si prietenii mei. eu familia o am impanzita prin toata tara si nici nu pot spune ca suntem f apropiati, asa ca pt mine facultatea a venit ca o evadare. poate o data o sa va povestesc experienta mea nu tocmai fericita de dinainte de facultate. pupici Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+