Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(95)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gigelica cum te mai simti? Mie nu-mi mai este rau, dar robinetul este in continuare deschis si ma doare putin gatul.

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetele

Am citit si eu despre pb pe care le are Dodo pui si sunt de parere ca cel mai utili pentru ei vor fi banutii, cred ca lucrusoare mai are de la bb1 iar ce nu are poate cumpara chiar ea cu banutii din cont.Ar fi bine sa dam fiecare atat cat putem chiar si cateva sute caci suntem aproate 100 gravidute si cu siguranta cate putin de la fiecare se va strange o suma mai mare.Cu siguranta oricat de mica e suma pe care o da fiecare dintre noi vor insemna adunati ceva minunat pentru ei.
Eu ii voi trimite in cont la primiul salariu.

Va pup pe toate

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Da... Cred ca cea mai buna idee este sa trimitem bani sau lucrusoare "specifice" de fetita, dupa posibilitatile fiecareia. "Infrastructura" presupun ca a ramas de la DonuBodo, ei vor stii mai bine cum sa se organizeze.

Vazut pozici dragutze cu ghiocei pe picassa. Si felicitari mamicilor fericite!

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

SUBIECT NOU

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gigelica cum te mai simti? Mie nu-mi mai este rau, dar robinetul este in continuare deschis si ma doare putin gatul.

Olga 34+ David

Saru mana de intrebare.

Ma simt mult mai bine ca ieri, dar nasul e "full options" - o sa-mi cada de atata suflat, iar in gat parca am resturi de creion ascutit...desi parca de la lamaie s-a mai linistit durerea.

Oricum, eu zic ca pana in weekend ma fac bine si apoi ma pregatesc sa il intampin pe piton.

Am fost jos si mi-am luar cremvusti si...am profitat si am luat si niste creioane de colorat pe fata...sa imi desenez burta.

Problema e ...cine ma deseneaza pe burta? Ca tati e anti-talent!

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput