Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Sunt de acord sa o lasam pana luni, it's a deal!

Dar de luni trebuie sa revina pe baricade, nu de alta dar o sa am niste emotii caci atunci va fi randul meu sa pun mesaje cu "AMR 3zile"...caci miercuri merg la cezariana sa scoatem pitonul...

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Hihi, stati tu, zapacitelor, ce va imaginati voi? Omu-i inca-n recuperare, ce-i pot face? Dar macar nu stau impreuna cu el cu ora, ci ii pot tine companie nelimitat. Desi la cat de zapacit e, o sa ne batem pe laptop sa stam pe net. Aveam si computer, dar daca am renuntat la camera unde era biroul pt el, ca sa facem camera la printesa, a fost mutat si ala cu toata hartogaria la birou, la servici.

AMR o zi jumate pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ayla, ai uitat sa spui de faptul ca tu te poti conecta si de pe....telefon.

Deci, ne bazam pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am venit sormeo!!!Am fost la munca, si de cum am ajuns acasa,m-am apucat de facut mancare.Acum am terminat...Ce fac fetele astea cu majoretele pt tine??????te trimit in sala de nasteri??

Eu ma simt obosita rau, de 3 sapt am lucarat numai dupa-amiaza si simt ca nu mai rezist.Ma apuca ametelile exact dupa pranz, si somnuuuu...si cand vad copilasii aia dormind , credeti-ma ca imi dau cu apa pe fata ca sa nu adorm cu capul pe birou....

Felicitari noilor mamici!

5+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus pentru incurajari. Mi-ar placea tare sa fiu si eu asa viteaza la 4 ore dupa cezariana. Sper ca o sa fie bine si la mine.

Dyana, exact asta e si situatia mea: bebe grasunel. Si la fel, mama, prietenele si rudele ma sfatuiesc sa merg pe cezariana; pe net peste tot citesc ca sint mai multe avantaje la nasterea naturala dar nimeni nu ma ghideaza inspre directia asta, asa ca... nu ma pot hotari. Bebe Ian avea cu o zi inainte de a implini 37 de saptamini, 3, 900 kg. In fine, o sa mai vad lunea viitoare dar tare m-a ajutat ce mi-ai spus. Multu' frumos.

Gina 37+
HAPPY!!!!!

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ce liniste...Unde sunteti?

Eu tocmai am fost rasfatata o jum de ora cu un masaj la picioare. Taaaaaareee bine a fost

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ina si eu am fost in aceeasi situatie. De cand am ramas am zis ca vreau cezariana, apoi, pe parcurs, m-am razgandit.
Caci peste tot citeam numai chestii pozitive despre nasterea naturala.
In plus, a devenit o moda in Romania nastera prin cezariana, la fel ca si celulele stem. Prea usor se recurge la aceasta metoda. Si nu stiu daca ati vazut la tv ieri, dar alesii vor sa bage in codul penal o chestie legata de ranirea in vreun fel a fatului ca fiind infractiune, ceea ce ii va determina pe medici sa aleaga doar varianta cezarienei, caci e cea mai safe. La nasterea naturala travaliul prelungit provoaca suferinta bebelusului, plus riscul sa fie necesara utilizarea forcepsului sau a altor manevre mai dure... ai vazut si tu cazul ala cu bebelusul cu mana rupta de medici si cealalta deja paralizata...probabil de la pozitia lui in burtica sau de la prea mult timp in travaliu.

Eu am discutat cu prietena mea care e medic rezident la Giulesti si care ma va asista alaturi de medicul cu care voi naste. Ea a nascut anul trecut la final de septembrie. Mi-a adus argumente pro si contra ambelor variante. Ce pot sa spun e ca ea a optat pentru cezariana. Si a motivat doar ca ...a vazut paciente cu ambele variante si nu si-a dorit sa treaca prin travaliu.

Pana la urma eu voi naste prin cezariana cu anestezie in coloana. As fi ales nastere naturala doar din considerentul de a incerca sa mai fac un bebe rapid. Dar si in conditiile de cezariana pot sa imi vad de plan...dupa 6 luni ( de fapt noi vom incerca dupa 1 an).

Nasterea naturala e cu avantaj pentru recupararea ta rapida, dar e traumatizanta pentru bebe si cu riscuri tot pentru el.

Cezariana e cu avantaj pentru bebe, ca nu se chinuie sa iasa ( dar exista posibilitatea sa fie surprins neplacut de dorinta de a-l scoate ...de aceea e bine ca cezariana sa se faca cat mai aproape de termen, ca bebe sa fie pregatit moral sa iasa). Dar la cezariana sunt riscuri pentru mama. Destul de putine, daca medicul e bun!

Cam atat, tre sa calc o camasa pentru tati! Daca mai vrei , eu iti mai pot vorbi pe aceasta tema...macar o pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Seara buna,

Am intrat sa semnez si eu condica...am ceva pb de sanatate...se pare ca ne innecam ca broasca la mal... sper ca o sa am odata vreme sa va povestesc.

Any way...pana vineri sunt sub supraveghere si nu prea misc un deget.
Bebe e bine pana acum ( asta e cel mai important); inca n-am vb cu medicul cum e mai bine sa-si faca aparitia, probabil ca decidem vineri..om vedea.

Imi pare rau dar n-am cum sa citesc din urma, sper ca toate sunteti bine. Nu stiu dc mai pot intra maine sau nu, dar o sa incerc vineri seara sau in weekend ca sa vad si eu ce mai faceti.

Va pup pe toate, felicitari noilor mamici, pupici bebeilor si curaj burticilor.

Alex... ... 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca doriti, dati clic AICI
E mami de ghiocel de-al nostru.
Poate unele dintre voi, la fel ca si mine, nu stiati.

AMR o zi jumate pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am venit sormeo!!!Am fost la munca, si de cum am ajuns acasa,m-am apucat de facut mancare.Acum am terminat...Ce fac fetele astea cu majoretele pt tine??????te trimit in sala de nasteri??

Eu ma simt obosita rau, de 3 sapt am lucarat numai dupa-amiaza si simt ca nu mai rezist.Ma apuca ametelile exact dupa pranz, si somnuuuu...si cand vad copilasii aia dormind , credeti-ma ca imi dau cu apa pe fata ca sa nu adorm cu capul pe birou....

Felicitari noilor mamici!

5+

Mariana

Asa vor fetele...numai ca fimiu nu e de acord cu ele..mai vrea sa stea.Da de aia ma chinuie.M-au luat durerile mai tare dar cred ca dimineata tot 2 in 1 suntem.Faza e ca nu mai pot sta in pat..nu stiu ce fac la noapte.
Of of, cred ca te ia somnu..da trage si tu un pic pe dreapata ce are...daca mazarica vrea sa doarma

Ayla mama n-ai scapare , numa daca nasc si stau prin spital.Gigilica o terorizam pe femeia asta.
Alexa sper ca nu e nimic grav.
Vad ca dormiti asa ca va urez noapte buna..eu ma apuc de baut ca nu stiu ce sa fac

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Adee multi ca altfel nu te pot ajuta; iti inteleg nerabdarea si frustrarea dar, hai, burtica sus ca putin a mai ramas

Pisigri, Ilinca e titi tare de tot. As peti-o eu pt. bebe Ian dar, ca sa fie corect, astept sa pun si eu poze cu el sa vedem daca esti de acord

Gina 37+
HAPPY!!!!!

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput