Sezatoarea canadiana (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, apropo de curatenie, uite cum am procedat eu; cind m-am maritat aveam o fata la curatenie (in ditamai....garsoniera ); binenteles ca au crescut cheltuielile si barbatu'meu a taiat-o de pe lista cheltuielilor tocmai pe fata care ma scotea pe mine de la smotru; de atunci eu n-am pus niciodata mina pe aspirator, never; el aspira, el spala geamuri, el spala pe jos, el face totul pe afara; in bucatarie mai fac eu, ca acolo eu produc mizeria; hainele la fel, le spal, le adun (isi calca singur, si mie ca nu-mi place sa calc); vasele le spala masina, cit n-am avut mai mult eu; asa cam rezolvat problema fetei la curatenie, ca dupa mine fuge casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Eu credeam ca numai a'meu plod e rau de gura de ne termina (adica pe mine, ca ta-su nu sta la negocieri); comenteaza tot
Zilnic e tot o negociere (ce teme, cit timp teme, care joc, care haina dimineata, tot ); cind face cite-o boacana in schimb si incep eu sa-i tin teorie...schimba vorba si devine mielusel;

al meu e la fel nu degeaba ii cheama la fel tot timpul are de protestat si de negociat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Laura si Ktrinel, va rog mult, spuneti-mi in engleza cum se numesc analizele alea ca habar n-am cum sa cer dr ( ca e canadian dr meu).
Deci, cum se numesc urmatoarele in engleza:
Anticorpi
Factor reumatoid
Proteina C
Densitate osoasa

Laura ce e ala Hamilton IKA?

Altceva...nu mai pot sa scriu...ceea ce se intampla cu Emma si Aida...m-a dat complet peste cap...De 2 zile ...visez noaptea numai tampenii...

Va doresc la toata lumea multa sanatate...ca e mai buna (asa cum se zice) decat toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, asa ar fi ideal, si Octav face si el cit poate, dar chiar daca ar vrea sa faca mai mult, nu are cum... servici timp plin si doua cursuri, dus copiii la jumatate din activitati, cumparaturi, ca facturile si tot ce e formular de completat, de raspuns, le-am luat eu, ca nu mai avea timp... Eu nu mai pot, bani nu avem... si uite asa. Cred ca el ar fi primul care ar plati sa ne faca cineva curatenie, nu e genul de barbat caruia sa-i placa sa faca nevasta, prefera sa o vada ca face altceva... numai ca si astea trebuie facute, si la noi, cu copiii mici sint destule.

Aha, deci si ai vostri copiii sint la fel! M-am linistit! Negociator o face mama! Mie imi place cum e, nu vreau s-o schimb, doar ca e copil si sare calul, iar eu trebuie sa aflu unde sa pun stop, ca sa nu se ajunga la discutii interminabile. Mi-a placut o mamica romanca de la patinaj, care are tot trei copii, cam de virsta alor mei, printre care oi zghitie de baiat de 9 ani, cu care nu se intelege decit asa, din negociere in negociere, si la teme si la orice face. Si o intreb vineri, ei, cum te mai intelegi cu baiatul? La care ea, foarte senina si resemnata: pai, sa zicem, ca bine ca-i sanatos! In rest, o creste el!

Agata mea va fi exact genul ala de adolescenta razvratita (si mi-e groaza de vremea aia, ca nu cred ca-o voi putea face fata), chiar daca nu are un motiv imediat si vizibil, asta e firea ei. S-apoi, asa mama, asa tata, asa fiica... Ceilalti doi sint tare linistiti si ascultatori si nu ca sint mici, ca doar si Agata a fost mica si tot asa era...

Simi, si eu ma gindesc zilnic la fetita si la mamica, sint si nu sint spectator, pentru ca atit de tare simt suferinta ei... de parca as fi acolo. Dar doar atit, pentru ca mai mult de atit nu poate sa faca nimeni, nici macar mama ei. Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa nu mai sufere, sa nu o mai doara... nu pot sa ma gindesc la minuni, e in faza terminala, sint realista de toata cruzimea realitatii de acolo... dar chiar si asa, poate dura mai mult decit te astepti si ma innebuneste gindul asta. Pling numai cind ma gindesc ca dureaza de atita vreme si nu stie nimeni cit va dura...

[Cumnatul meu e din septembrie pe morfina... Mai am o prietena care sta zilnic cu sabia deasupra capului si-l asteapta sa se intoarca, stie ca va veni si ziua asta, stie si cum se va termina...]

E multa durere si tristete in lume, dar imi spun mereu ca trebuie sa gasim o cale cumva, sa nu stam numai cu gindul la ea, ca si asa ea va veni intr-o zi... vrem sau nu vrem.[

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la capitolul 137.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput