Sezatoarea canadiana (136)
Raspunsuri - Pagina 16
Ica 1975 spune:
Olga, imi pare rau de cele intamplate cu tatal tau. Stiu ca nu trebuie eu sa dau sfaturi, dar i-ai spus vreo-data deschis ce astepti de la el? Poate ca nu-si da seama, daca tot a batut atata drum pana la voi, spune-i macar deschis si fara sa te enervezi ce-ai asteptat de fapt de la el, poate asa intelege, poate ca diplomatia si subintelesurile nu merg la el.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
maru spune:
Ana, imi pare tare rau! sunt alaturi de tine
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe eu tocmai m-am intors de la control, de la ginecologul meu (pe care cred ca-l schimb ): la vie en rose: chist in sinul drept si un uter plin de fibroame; incepe balul: mamografie din nou (nu inteleg de ce n-a vrut sa ma trimita la ultrasound si iar ma radiaza) si ultrasound pentru fibroame; cum pisici n=au vazut anul trecut cind m-au operat fibroamele sa scap de toate cu un hop e ceva pe sezatoare si chemam un popa sau e maleficul "40" vinovat, ca de cind am trecut pragul numai de belele dau. |
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
oanagabriela spune:
Ana, iti doresc sa fie totul bine .
Olga, si eu am o relatie similara cu tatal meu si, ca si la tine, mama mea a murit de mult, deci doar pe el il mai am. Dar dupa prima zii de stat impreuna, imi vine sa-mi iau cimpii. Deci nu esti singura La vara mergem in Romania, tocmai ca Antonia sa-l mai vada si ma gindesc cu groaza deja . Ultima data cind l-am invitat aici a fost la botezul Antoniei, pe urma ma preferat sa ma duc eu acolo (cam la 2 ani).
Din fericire am o soacra f.buna, ca o mama adevarata, care are grija de noi toti.
Am mai primit 2 pliculete : de la Dana P si Aprilie11
Cum v-am scris, astept pina la sfirsitul saptaminii.
oanagabriela spune:
Si citeva stiri interesante :
Ghiseu unic pentru a gsii o gradinita la Montreal:
http://www.cyberpresse.ca/vivre/famille/200903/23/01-839403-un-guichet-unique-pour-les-garderies-a-montreal.php
Roxana, poate pui link-ul pe prima pagina:
Le site de la Coopérative Enfance Famille: www.enfancefamille.org
Si vesti bune pentru mamicile cu copii sub 2 ani din Quebec:
Le ministre Tomassi a toutefois rappelé que, dès l'an prochain, le gouvernement augmentera de 7000$ à 9000$ le montant admissible au crédit d'impôt remboursable pour les frais de garde. «Pour les parents dont le revenu familial est de 125 000$ et moins, le coût d'une place de 25$ à 35$ par jour en garderie privée équivaudra pratiquement, avec ce crédit, à celui d'une place à 7$.»
Le ministre a aussi réitéré l'engagement du gouvernement libéral de créer 15 000 nouvelles places en garderie d'ici la fin de son mandat, en 2013. Il a dit espérer que chaque région du Québec ait droit à son guichet unique d'ici septembre 2009.
F.interesant: 25 mythes et réalités alimentaires
http://www.cyberpresse.ca/vivre/sante/200903/23/01-839176-25-mythes-et-realites-alimentaires.php
Si legat de vacante, se pare ca Air Transat are niste preturi f.bune pentru primavara / vara 2009:
http://www.cyberpresse.ca/voyages/200903/23/01-839187-vols-vers-leurope-alerte-aux-speciaux.php
pitilache spune:
Sunt si eu pe aici, va citesc, va urmaresc dar nu vreau sa va molipsesc cu lipsa mea de voie buna... mi-a murit un unchi saptamana trecuta... o sa mai intru cand se mai spulbera norii...
Sanatate la toata lumea!
monicutza_bb spune:
Ana o imbratisare puternica de la mine si un . Ai incredere ca totul va fi bine.
Valen receptionat. Si cred ca mai stiu pe cineva care are fetita de varsta piticei mele si poate ar fi dispusa sa daruiasca ce ii prisoseste.
Pentru fetele care vor sa o ajute pe mamica de care povestea Valen si nu au cu ce dar s-au gandit la bani, am eu o idee si mai buna: Pampers si servetele umede. Daca fetita nu este inca potty trained pampersii si servetelele costa ceva si sunt o necesitate in cresterea unui bebelus. Daca o hainita o poate imbraca in fiecare zi, un pampers nu prea . Daca ne spune Valen ce marime poarta cine se gandea sa dea bani mai bine cumpara un pachet de pampersi de banii aia si cred ca mamica nu se va simti jignita
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Ktrinel spune:
ana, pitilache , olga putere multa dragelor!!
valen, astept PM cu detalii? sau ne organizam pe mail ?
eu nu pot veni la urmatoarea intalnire...ca fii-mea nu a implinit inca 18 ani
haideti cu vesti bune!
nelia spune:
Ana, toate gindurile mele bune sint indreptate spre tine! Sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav, sa te tratezi si sa te linistesti. Oare Ziegler al nostru nu te primeste? Vrei sa-ti dau coordonatele lui sa incerci? Ca el miercurea avea program cu gravidele, dar in rest am vazut ca intrau la el si femei cu diverse probleme, acum nu stiu daca primeste numai pacientele care au nascut cu el sau le-a urmarit el sarcina... Sau ginecologul meu, la care a fost si Dana... Spune-mi si daca pot sa te ajut cu ceva, iti trimit pe PM toate coordonatele. Ma mai gindeam ca poate te duci la doctorul Albert... el e si medic generalist, ii spui ca ai nevoie de un medic in care sa ai incredere sa te ajute sa afli exact ce ai si care e cel mai bun tratament... Ma mai gindesc.
Pitilache, condoleante! In rest, cuvintele sint de prisos.
Olga, Donia... nu stiu ce sa va spun decit ca uite de asta prefer sa ne descurcam singuri, ba le vreau (pe mama sau pe soacra), ba nu pot ele, ba nu le mai vreau... in concluzie: mai bine ca nu pot! Sa fie sanatoase, sa avem la cine merge, dar e mai bine sa nu stie nimeni ce e in familia noastra.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
simi spune:
Imi pare tare rau de ceea ce citesc!
Olga, fii tare, sau cum spun si fetele- arata-i avionul mai repede! Tu trebuie sa fii linistita acum!
Ana, sper sa fii bine, ma gindesc la tine! Am si eu RV la ginecolog pe 22 aprilie si mi-e cam teama, mai ales ca am niste dureri in partea dreapta, jos, de nici nu pot sa stranut ca simt ca un cutit in regiunea aia! Dar iti tin pumnii, sa iasa testele bine!
Mamaana, sper sa fie mai bine papuselele tale! Ai grija acum sa nu-i dea si lui Tudor, sa-i ai pe toti 3 bolnaviori!
Pitilache, condoleantele mele pentru unchiul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Am vazut rochita Emmei si m-am cutremurat! Ce-o fi in sufletul Aidei... Domnul sa-i dea putere! Nici o mama n-ar trebui sa treaca prin asa ceva, niciodata!
Nici nu am cuvinte sa exprim tristetea imensa pe care-o simt...
Va pup pe toate! Noapte buna! Pupati-va puii si sa fim fericite ca-i avem sanatosi!
Smile,tomorrow could be worse!