ADMIN, e muuult mai rau ca inainte .
Acum, daca editezi ceva, nu-ti mai apare editat de..., la....
Editorii profesionisti au atins Nirvana .
Topicul poate fi inchis, doar am vrut sa semnalez situatia.
Edit
TestZero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
Parerea mea e ca era mai bine la inceput de tot (sistemul vechi). Se vedea clar daca cine a editat ceva, acum daca cineva isi editeaza de tot un mesaj nu se mai intelege nimic + ca cei ce raspund dupa sunt luati de prosti .
Nu mi se pare ok ca pentru greselile unui user (nu putea fi banat, avertizat etc?) sa aiba de "suferit" tot forumul.
Deianira, dar s-a revenit la vechiul sistem. Se poate edita la nesfarsit :).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134219&whichpage=7Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel - se va repara si va fi asa cum a fost. Multumim pentru intelegere.
Prin modificarile pe care le-am facut am introdus acest BUG. Cred ca am rezelvat problema. va rog verificati...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
ADMIN, s-a rezolvat! :)
Topicul se poate inchide, da?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.