Aspirante optimiste>20 ani(394)
Raspunsuri - Pagina 10
cristinaemma spune:
Sa va povestesc despre mine si poate ma ajutati cu un sfat
. Imi dores un BB de 3 ani . Am facut tot felul de tratamente. Acum am terminat 14 zile de puregon si ieri am facut pregnil pt declansarea ovulatiei asta inseamna ca la noapte
se lucreaza la proiect !!!! Dupa 14 zile test de sarcina asa a zis medicul pana atunci ne rugam sa fie bine .Am 4 foliculi de 18_19 iar endometrul de 12 asa ca Doamne ajuta sa fie bine de data asta
Va pup pe toate si va doresc BB cat mai curand .Voi ce ziceti am sanse?? A mai incercat cineva asa??
raluci_b spune:
vany, poate mergi sa-ti mai faci un consult sa nu fie alt chist se foarmeaza tare repede, eu am un chist in urma menstruatiei de la 1 februarie cred, si acum incerc sa stratez cu naturiste, pt ca nu vreau AC si clar nu chirurgical. si s-a dereglat urat, am avut menstruatie pe 1 februarie apoi pe 21 februarie si acum astept.
am inceput cu temperatura si de sambata a ramas mare 36,9 37 o zi asa o zi asa 
http://tt.lilypie.com/IT6Bp2.png
http://www.popasmusic.com
vanyy2009 spune:
Stiu ca trebuie sa ma duc, oricum trebuie sa imi fac analizele , le voi face si pe cele ginecologice,
Si in ultima perioada am niste stari....de nu va pot explica....dureri de ovare(credeam ca de la CM ca trebuie sa vina), dureri de sani, stari de somnolenta si sunt ft trista, si ce a pus capac am niste pofte de mancare de.....pffffff eu care nu sunt deloc pofticioasa

vanyy2009 spune:
temperatura mi-am luat-o si ieri si alaltaieri si este 37, 3.......nu cred ca e de bine nu?
si mi-am mai luat-o pe 23 febroarie si era 37 cu 2
intelegeti ceva din asta?????
eu nu
ancadragoman spune:
Temperatura o iei dimineata si fara s ate dai jos din pat?
A cata zi a CM esti?
Ai ovulat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
vanyy2009 spune:
da ieri dimineata am luat-o, si mie trebuia sa imi vina CM de pe 10-11 dar nu a venit si........toate testele pe care le-am facut sunt negative
am facut sure check-ul
ancadragoman spune:
Adica esti intarziata si ai temp peste 37 ,tempertura luata in conditiile care trebuie?
Eu zic ca trebuie sa mergi la un test de sange ,la unele femei se pozitiveaza testul mai greu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
vias spune:
Vany o temperatura marita...ca a ta...este semn de sarcina...dar de teste nu stiu ce sa zic...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 

pe 22 si 23