Mamici in Germania (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Claudia, distractzie faina sa avetzi !

Si eu stiam ca pt copii sunt ochelarii gratuitzi, intrebarea e . ce lentile si ce rame primesti, probabil nu de cea mai buna calitate, si cu vederea nu e de jucat.

Eu sunt absolut satula de ochelari, port de la 8 ani, m-am decis sa-mi fac operatzie laser acum in aprilie, in Romania. Doamne-ajuta, deja ma apuca emotziile, dar si daca-mi reuseste, va fi pt mine un nou inceput de viatza.

Monik, in afara de numele alor mei imi mai place Maximillien foarte mult.

Is disperata, de la ora 18 mergem si noi la party , si copilasii in loc sa se odihneasca acum, fac propriul party prin patutzuri ... oh waiaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

SALUTARE FETELOR,
sanatate la bolnaviori si sa treaca repede.cu urata asta de vreme nu mai scapam de muci ,tuse si alte cele
Mooniic,mie imi place mult Kimmy,de aveam baiat asa l-ar fi chemat.sau Patrik.cand am aflat ca o sa avem fetita nu am avut decat un singur nume in cap.sotul a fost pentru asa ca la noi a fost simplu.succes va doresc si sa gasiti un nume care sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Claudia74,
have fun la party!

Mooniik,
pe Benjamin al nostru eu il visam Anton sau Ruben, sotul a propus Mathias dar diminutivul ar fi Matze ceea ce in romana nu suna chiar bine. Si a doua propunere a sotului a fost Benjamin asa ca a ramas. Sunt pagini pe net cu nume, daca aveti Stammbuch de la cununia civila e si acolo la sfarsit o lista....spor la cautat si negociat cu sotul!

AdinaF,
la mine a adormit copilu la timp si tuuuuun! De 2h desi au tras clopotele ca lumea pe-aici si dl sot s-a gasit sa sune in intervalul de somn al lui asta mic.

Noi plecam iar la soacra peste week end . V-am mai zis? Sper sa nu ajung sa ne certam, ca la telefon cred ca a simtit ea ca mi-e pericol de cearta si a zis degraba "Tschuss!"
O fi pe DC si un subiect dedicat iubitelor soacre?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

un fetele, cafeaua am ratat-o

suntem la passau (dau pozitia!), dam masina la mal sa mai batem baumarkturile, am inteles ca maine-i targ pe aici, poate stam sa cascam gura, acu nu mai e graba, pana aici a fost, am mers asta noapte pana dupa 3...

mai da cam toate sunteti in drumurile noastre (nordul pacat!), eu zic ca o sa va treziti cu mine ca-mi place sa ma plimb, nu aveam unde...
da cum facem ca sa am undeva adresele voastre, adica localitatile cu coduri, sa stiu cand sunt pe langa una din voi, ca am terminat de cetit toate pag. si cascata de mine nu mi-am notat pe masura ce spuneati voi, help! pm poate?

pup ca plec

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim de urari! Sper sa reusesc s-o intind azi mai repede de la servici ca nu ma pot gandi decat la ea...
Monik, mie imi place la nebunie Matthias. Imi mai plac Andreas, Peter, Markus, Louis, Damian (am visat intr-o noapte un baietel pe care-l chema asa si mi-a ramas intiparit numele asta, desi nu stiu pe nimeni care sa se numeasca asa) sau poti sa alegi un nume care sa existe si in romana si in germana, de ex. Paul. Astea imi vin in minte acum.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

revin, am fost numai de-am ajutat sa dea masina la mal, n-am plecat inca, sunt 3 grade am murit!
sanatate bolnavilor, noi am scapat pana acu iarna asta, sper sa ne tina, la vapor e mai usor ca nu iei contact cu multi dar fata la scoala...
monik eu multe nume nemtesti nu stiu, pe proprietarul nostru il cheama christian si-mi place si suna si romaneste!
clau distractie maxima, nu stiu cum dar am descoperit poza cu tortul la mine, deci s-a descarcat pana la urma, super tare arata! dar daca ii mai povestesc mult lui al meu lasa vaporu si vine si el la dulciuri!

asa, mai pun ? in leg cu casa: ce stiti de panourile solare, cat costa, cat renteaza, vad f. multe case juma de acoperis pus, inseamna ca nu-s asa scumpe, sau sunt ceva subventii, aveti idee?

hai pup

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Monik nume care sa sune la fel si pe romana si pe germana. La mine asta a fost pretentia. pe David ar fi trebuit sa-l cheme Philipp asa a vrut sotul, doar ca restul lumii nu a fost deacord. Jann, Jannik, Loris, Simon, Leandro (asta nu e nemtesc dar e la moda in Elvetia acum....de, astia sunt mai internationali), Nathan, Kevin...
Adina, si eu am ochelari tot de pe atunci. eu vreau sa icnerc lentilele de contact. N-am avut pana acum, sper doar sa-mi fac timp sa ajung la optica.
Ceska si noi plecam la socrii. In sfarsit. DE la Craciun nu am mai fost cu copii. Barbatu a mai fost da singur. ,.....era prea frig pentru copii acolo la ei la munte.

Va doresc un weekend placut si cu mult soare.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Multumesc mult pt ideei .
Deci sa incep cu Christian - e nepotul meu cel drag si smecher ( are 16 ani si cred ca pana in ziua de azi nu m-a iertat ca am plecat din Ro , de copil mic a fost cu mine peste tot , a crescut fara tatic , din pacate iar eu cu inimea cea mare nu am vrut sa duca lipsa de nimic )deci exista deja in familie, ca de ex : Patrik , Erik , Andreas , Sebastian , Marc , Stefan , Alexander .
Ce nume imi place mie nu-i place la sotu , ne certam ca doi nebuni . O sa ma mai uit pe net poate - poate gasesc ceva care ii place si lui.( lui ii place numele Kenneth )
Clau - Adina distractie placuta .
Ceska - e ideee buna cu soacrele , a mea sta cu o strada mai incolo.
Eu am fost la cump si am cump la bebe cateva hainute , nu am mai putut sa ma abtin , desi asa se zice pana la luna a 7 nu e bine sa cump nimica .
Spuneti sunt eu mai nebuna sau e normal, am pus hainutele pe burtica si am inceput sa-i spun ca ce hainute am cump si ca sunt pt el .
O seara placuta sa aveti . Va

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna dimineata
Vad ca azi eu sunt prima , deci haideti la , eu deja il beau ca azi noapte nu am dormit aproape nimica .

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata tuturor!
Mooniik , nici eu nu prea am dormit , si cind am zis ..hop.. juniorul , s-a trezit, si a zis ca el nu m-ai doarme si vrea sa se uite la desene animate -la ora 6.20......
Asa ca de la ora aia , m-am apucat de treburi , am intins si rufele , pe care le-a spalat masina.....nu eu...si deja sint la o a doua cafea...Imi face placere ca nu sint singura , dar tu incearca sa te odihnesti mai mult , ...o sa vina o vreme cind o sa vrei si nu ai sa poti.... Iti doresc o zi frumoasa si linistita, si tuturor celorlalte , care va veti trezi mai tirziu sa savurati o cana de cafea buna , sau ce obisnuiti....si deasemenea o zi frumoasa

Mergi la inceput