Mamici in Germania (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ia uite la Monik ce rapida si eficienta e,am postat acelasi link,bravo !!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

ia uite la Monik ce rapida si eficienta e,am postat acelasi link,bravo !!

Chiar vroiam sa-ti rasp si eu , ca am postat acelasi link , dar eu nu sunt asa de experte ca tine , eu postez intreaga adresa
Cum stai cu tortul ?

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Hei,tocmai am papat ficatei si pilaf ,tortul e gata umplut si altceva numai fac la el azi,am spus ca maine il ornez, zubehör ptr el il am din Ro de la Codrina (cofetarie din TM) deci jucatoriii si gazonul urmeaza sa ornez maine marginile cu frisca, am primit pana si colorant grün de la prietena mea cea mai buna din Ro a luat de la sarbi,na deci o bucata pot taia ptr tine Monik e cu crema de cioco insiropat cu rom (sper sa le placa copiilor),maine dimineata ornam casa,vine ceva sa ma ajute la umflat baloane ?.

ANUNT IMPORTANT- INTALNIRE IN STUTTGART (WILHELMA SAU FRÜHLINGSFEST) PE DATA DE 18 APRILIE 2009,pana acum s-au anuntat ca ar fi ok data :
- FRANCESKA, CODRUTA, DORA, MONIK, SIMONA,CUM SPUNEAM EU DEJA AM TRECUT CA VREAU LIBER ATUNCI SI E OK, CLAUDIA -hai ca poate si Andy sa-si ia liber o sambata de la taticu,ADINA - imi pare rau ca esti plecata atunci si nu ne vedem,dar nu-mi pare deloc rau ca mergi in Ro :), SURPRIZA DE SURPRIZA DE LA 400 km VREA SA VINA ARDELEANCA, SA DEA DUMNEZEU CA PRIMEASCA LIBER SI SA NE INTALNIM, acuma ramane sa mai stabilim exact locatia cine e ptr Wilhelma si cine e ptr Fest

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Vai de capul meu ce scris am bagat e bine Francesko?

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Uraaaa!!! si multumesc,am gasit.se chiama,,RÜBLITORTE,, mai urmeaza sa-l fac.cu amoniacul nu-i asa,hausnatron e bicarbonat si io vreau amoniac.mi-au iesit ochii in raftul cu chestii mici la pliculete...nu e.poate nu e in tara asta.
Mai oameni buni voi vreti intanlire????pai asa rapid??? trebe sa vorbesc cu familionul meu sa vedem ce zice.al meu lucreaza sambata si copila are inot tot sambata.nu promit nimic dar ne sfatuim si va zic.tre sa ma uit unde e.
Clau,pune te rog daca poti un link cu harta si localitatea exacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

UUUUUUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA, !!!!!!!!!!!!!!!eu vin , negresit.Inclin spre Fest , dar daca hotarati alta locatie , nu-i bai , tot vin. Abia astept.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Uraaaa!!! si multumesc,am gasit.se chiama,,RÜBLITORTE,, mai urmeaza sa-l fac.cu amoniacul nu-i asa,hausnatron e bicarbonat si io vreau amoniac.mi-au iesit ochii in raftul cu chestii mici la pliculete...nu e.poate nu e in tara asta.
Mai oameni buni voi vreti intanlire????pai asa rapid??? trebe sa vorbesc cu familionul meu sa vedem ce zice.al meu lucreaza sambata si copila are inot tot sambata.nu promit nimic dar ne sfatuim si va zic.tre sa ma uit unde e.
Clau,pune te rog daca poti un link cu harta si localitatea exacta.

io ti-am zis ca nu e si eu am belit destul ochii prin rafturi,dar am o idee geniala,trimite-mi pe PM adresa ta si iti pun prin posta amoniu ptr prajituri,eu am engross din rom,nu plec de acolo fara un bax de pliculete sau am si mare plic,deci vb foarte serios imi dai adresa si iti trimit,merge in plic cu burduf precis.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Adina uite aici e Festul si Wilhelma (Zoo) tot pe acolo e,
Cannstatter Wassen se numeste cartierul din Stuttgart.

http://www.stuttgarter-fruehlingsfest.de/index.php?id=332
http://www.wilhelma.de/de/besuch.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

miki, in dusseldorf au interzis stationarea navelor la faleza, eu am coborat acolo cu masina, printre oameni, dar acu vreo 2 ani, deci chiar nu am mai trecut prin zona de mult, asta daca nu se pun autostrazile adiacente
monik, e frumos, da, si asa sper si eu sa avem la pensie sanatate si cu ce ca sa putem plimba cat mai mult, ca de aia muncim acuma nu?

am trecut de regensburg, ninge rau, pazea sa nu va ajunga, atentie la gradini, a izbucnit deodata

pup

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata fetelor?Nu da nimeni cafea?

Bine...atunci dau eu

Eu sunt suparata. Ieri am fost la VHS sa ma inscriu la B2 dar m-am pus sa fac un test de Einstfung pt. Mittelstufe iar dupa test au zis ca nu pot face inca B2, sunt la nivel de B1+. Iar cursul de B1+ incepe abia pe 18 mai, ceea ce-i foarte tarziu pentru mine. Nu m-am inscris.
Nu ma asteptam ca testul sa fie atat de greu, doar exercitii de gramatica, 2 pagini si o scrisoare. Am facut 16 puncte -punctajul minim pentru Mittelstufe.

Acum nu stiu ce sa fac...alta VHS care sa abia cursuri de B2 intensiv in curand n-am gasit iar la o scoala privata nu-mi permit sa merg. Nu-mi ramane decat sa incerc sa invat singura.

Va pup si va doresc o zi mai buna decat a mea!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput