Buna,
as vrea sa-mi ajut parintii sa se auto-educe cu privire la adoptie, (desigur ma refer la aspectele psihologice si ce trebuie si ce nu trebuie facut/abordat/spus unui copil adoptat). Eu m-am informat din materiale in limba engleza, ei insa nu stiu engleza.
Aveti idee de carti despre adoptie in limba romana?
merci, m
Buna Manuelita,
In prima faza poti sa iei depe site-ul de la ORA -manualul parintelui adoptiv.Ca sa aiba o idee, se pot ghida si de acolo.
Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU
Buna,
aici http://www.adoptiiromania.ro/documente_interes.aspx sunt mai multe resurse, nu stiu daca ii poate ajuta pe parintii tai materialul acesta. Pe mine m-a impresionat mult expunerea despre atasament, e adevarat ca de multe ori negam/incercam sa negam fata de cei din jur faptul ca iubitii nostri copilasi adoptati vor fi toata viata copilasi adoptati si au nevoie de ajutor in depasirea pierderii lor
Manuelita
Mai stie cineva ce carti, articole, studii mai dezbat aceasta tema, in special dezvaluirea adoptiei? m-ar interesa si pe mine pentru lucr de licenta. va multumesc!