Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Exista frigider pe hol si mai exista si in saloane, dar nu in toate. Mancarea din spital e destul de buna, sa nu uiti sa iei la tine furculita, lingurita...farfurii/castroane, etc. Mai exista si in curtea spitalului un magazin cu de toate, dar cu preturi cam piperate mi s-a parut mie, si mai sunt 2 magazine alimentare la parterul blocului din fata spitalului.

Genifer, baiatul tau a mai fost operat pana acum sau este prima operatie?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Roxana, dupa prima operatie Tudor a facut stenoza si dupa exact 5 saptamani de la prima interventie a trebuit operat iar ca sa poata urina. Ca a incercat prof. Basca o dilatare pe viu (), dar nu mers si l-a bagat din nou in operatie.
Si pentru ca a suferit cumplit si dupa operatia in sine, si inainte de a 2-a op. si dupa a 2-a op. (mai putin, ce-i drept) am hotarat sa mergem la Zalau.
Nu se mai putea sa il supun la aceleasi dureri. Nu am putut nici sa ma gandesc cum ar fi. Nici acuma nu mi-e bine cand imi aduc aminte. Si el e un copil asa de bunut si cumintel si tot se zvarcolea de durere cand ii umbla dr. la pansament (la Zalau statea cumintel sa se uite doctorii la el pentru ca nu asocia imaginea lor cu durerea, iar doctorii nici nu il atingeau, ma puneau pe mine sa il desfac, pentru ca zicea dr. Hadidi ca el stie ce a facut acolo si imi zicea mie dak am intrebari pentru el....bineinteles ca aveam, dar ma asigura tot timpul ca e bine. Cand i-a scos sondita s-a suparat un pic si gata.).
Am povestit eu atunci dupa experienta de la Bucuresti ca a facut 2 cheaguri de sange dupa op.: unul pe scrot si unul la niv. glandului. Si i le-au eliminat cate un pic pe viu. Mi l-au chinuit cateva zile cumplit. Primele 2 zile era pansat de 3 ori pe zi si de fiecare data mai storceau de-acolo. Si apoi a facut diaree si a avut si varsaturi. Si in loc sa ii bage perfuzie cu electroliti si paracetamol ca facea si febra, vroiau sa ii puna supozitor. Si m-am enervat, am facut urat si l-au bagat pe perfuzie. Si s-a iritat de la urina, ca statea mai tot timpul ud pe pansament ca ii curgea urina pe langa sonda, si a sangerat inca o saptamana dupa ce l-am adus acasa, ca plangeam de fiecare data cand il schimbat de pampers ca sangera tare.Si altele, nu mai are rost acum sa imi mai aduc aminte.
Dar, in concluzie, nu sunt suparata pe dr. Basca. Na, omul a facut ce a putut el mai bine, numai ca nu a fost sa fie. Si, am mai spus, asta e sistemul nostru sanitar. Nu vrem de nici un fel sa modernizam nimic. Nu se pune accent pe pacient, pe partea emotionala. Ei trebuie sa repare, nu conteaza cu ce implicatii. Ma rog, nu are rost sa mai discutam acuma.
Sunt fericita in schimb ca ne-a ajutat Dumnezeu sa putem sa il operam pe copilas cu dr. Hadidi si ca nu a mai simtit dureri si ca a durat totul mult mai putin. Copilul meu acuma, la 2 sapt. de la operatie se trage de cuculet, adik asta vrea, ca nu il las. Dupa experienta de la Bucuresti a durat luni de zile pana sa ma lase iar sa il schimb fara sa opuna rezistenta.
Numai asa va puteti da seama de diferenta.
Sanatate si mult noroc la toata lumea!

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genifer spune:

Roxana,asta este prima operatie ,am mai facut o dilatare de canal dar la wiena cind avea copilul 6 luni.nu lam operat pina acuma pt ca de la nastere ni sa spus caci nu se opereaza numai pe la 4 ani si totusi am fost pt imvestigatii la cluj iar acolo ni sa spus sal operam la rinichi ,caci are staza si hidronefroza. nu am fost multumiti de ce ni sa spus acolo si ne am dus la wiena; acolo neam mai linistit,ni sa spus sa lasam copilul ca nu este nimic grav si va trebui operat doar de hipospadias dar pe la 2 ani jumate si va fi doar o operatie nu 3 sau 4 cum ni sa spus in alba iulia .Dar imi pare rau ca nu mam interesat si in bucuresti mai de vreme ,dar asta este sa speram ca va vi bine si nu ie tirziu nici acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_mitzu spune:

Noi ne vom duce saptamana viitoare la control, ultimul inaintea stabilirii operatiei. Cristi nu este deloc deranjat de hs, dar eu ii studiez mereu jetul si ma gandesc cu groaza la cele cateva zile in care vom sta in spital. Sa dea D-zeu sa scapam cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaelen spune:

Monituta, e bine ca ai scris si tu despre experienta ta la Grigore Alexandrescu. Si sunt convinsa ca mai sunt si alte cazuri. Eu am citit numai de bine, pe acest forum. Haideti sa fim obiective, sa ajutam si pe altii cu informatii reale.
M-am gandit si eu sa merg la Zalau, dar distanta si problemele financiare ma pun pe ganduri.
Nu stiu mai nimic despre dr. Voinescu. Chiar nu e nimeni care sa poata da niste informatii despre el? Am fost la consultatie, asa cum v-am mai spus, dar nu mai am curaj sa o iau de la capat, pana nu stiu mai multe despre dr. Despre conditiile de la MedLife, banuiescu ca sunt ok. Dar dr.? Astept o mana de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

Bun gasit tuturor!

Urmaresc acest forum de vreo o luna , cam de cand s-a nascut baietzelul nostru Costin-Alexis . Long story short: S-a nascut la 34 de saptamani, dar fara vreo problema de prematuritate. A cazut cerul pe mine cand am aflat de la dr. neonatolog ca e posibil sa aiba intersex, dar in urma ecografiilor si analizelor genetice a rezultat ca e un baietzel cu testicolii si toti cei 46 de cromozomii ok. Diagnosticul de pe biletul de iesire din maternitate este de HS perineal bivalvular. La 2 sapt dupa ce am ajuns acasa am fost la dl. dr. Basca care a fost f dragutz si ne-a primit la consult. Diagnosticul scris de dansul : HS scrotal vulviform + hidrocel bilateral minor. Tot ce am scris este comprimat la maxim , fiind f mult de scris.
As avea cateva intrebari pt membrii mai vechi. Este cineva pe forum care si-a operat puiul in Austria ? Dr. Hadidi de cate ori vine pe an la Zalau sa opereze ?
Va multumesc!
Paul

Mergi la inceput

taty_alexis, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicpop spune:

Paul iti recomand sa iei legatura cu domnul doctor Toth Istavn , te poate lamuri in privinta perioadelor cand dr. Hadidi vine in Romania. Ce stiu eu sigur este ca va veni prin oct-noiembrie pentru ca atunci ii vede pe copii operati la Zalau in perioada 29, 30 mai.
Eu zic ca poti sa-l suni pe dr. Toth sau sa-i scrii un mail itoth2004@yahoo.com. Iti va raspunde sigur.
http://www.hipospadias.info.ro/
Aici ii gasesti si numarul de telefon
Sanatate tuturor !

Mergi la inceput

http://www.asicursurimedicale.ro/cursuri/sexologie_04.pdf
Tot pentru taty_alexis: vezi la pagina 12, jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

monituta, imi pare sincer rau ca a trebuit sa suferiti atata. ma bucur ca acum sunteti bine si se pare ca ati ales ceea ce trebuia in final. bravo!
madaelen, si eu stau si ma tot gandesc unde sa ma duc pt ca bebe sa nu mai sufere. m-am gandit sa ma duc la dr voinescu, la dr basca, dar se pare ca la zalau chiar sunt reusite operatiile, dar este al naibii de greu daca nu ai posibilitati financiare.
este greu sa iau o hotarare. eu una chiar asteptam sa vad ce ne povestesti despre operatia facuta de dr voinescu.
tuturor

Mergi la inceput