Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

da maine plecam acasa
azi i-a scos sonda si a urina cu jet gros deviat usor spre stg., dar fara sa planga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Genifer, trebuie neaparat sa scrii vreo 12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp util. Oricate intrebari ai, aici e locul potrivit sa le pui. Raspundem la absolut orice (eu mai rar, recunosc), in limita timpului disponibil.

Citat:
citat din mesajul lui genifer

buna seara fetelor.sint mamica unui baietel de 3 ani nascut cu hs penian

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genifer spune:

buna din nou continuare la mesajul de mai sus caci lam trimis din greseala ne terminat . cum spuneam ;sint mamica unui baiat de 3 ani care urmeaza sa fie operat pe data de 18 luna aceasta de catre domnul dr basca la gr alexandrescu. am inteles din cele scrise de catre dumneavoastra ca este foarte grea recuperarea .offf sper sa trecem cu bine peste toate obstacolele ,as avea rugamintea sa imi dati unele detali despre cum se procedeaza . ne lasa cu bagaj in spital pt ca sintem din alba iulia si o sa avem nevoie de ceva lucrusoare ma gindesc pt 2 saptamini .pupici pt toate si pt piticii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna, Genifer.

In spital te lasa cu bagaj, doar ca nu-ti da voie cu geanta sau valiza, ci numai cu pungi. E o prostie, dar asta-i regula, geanta te va pune s-o lasi undeva, la parter, e o camera acolo, vei vedea. Totusi stiu mamici care au luat si geanta pana la urma, seara, si au bagat-o sub pat.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

buna fetelor,
miercuri am fost cu bebe la control si cf vorbei " am plecat bou si m-am intors vaca" asa si eu. dupa spusele dr - asta e, ramane sa-l opereze din nou prin sept-oct . fistula e acolo la loc de cinste, urineaza tot cu jet prin ea ......si eu simt ca-mi iau campii. ma bate gandul sa ma programez si eu la diagnosis la dr basca sa-l vada si poate ma lamureste el mai mult ca in spital nu are nimeni timp de noi. dupa dr nu mai este nici o curbura si noua gaurica este acolo- iar eu nu vad nimic si puta tot curbata imi pare.
am fost sa ma interesez si de certificatul de incadrare pt prelungirea concediului de crestere copil si imi trebuie de la dr un certificat medical si o scrisoare prin care trebuie sa spuna riscurile acestei operatii si faptul ca necesita o oarecare ingrijire, analize - sumar urina , ca poate fi predispus la infectii urinare, o alta operatie etc.
crisandy, tie ce ti-a scris in aceea scrisoare dr basca? ca este clar ca depinde f mult de ceea ce scrie dr.
eramyse, ma bucur ca ati scapat si sper sa fie bine in continuare sa nu apara nici o complicatie.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Theooo, noua ne-au cerut la dosar urmatoarele: certificat cu timbru fiscal cu toate diagnosticele copilului, recomandare sau adeverinta cum ca urmeaza o alta operatie si biletul de iesire din spital. Astea toate de la Zalau, date de dr. Toth. Eu i-am mai cerut si o copie dupa foaia de observatie si am pus-o la dosar. Si am mai pus si celelalte 2 bilete de iesire din spital de la Bucuresti, de la celelalte 2 operatii facute de dr. Basca si scrisoarea medicala data din maternitate care atesta faptul ca bebelusul s-a nascut cu hp; plus certificatul de nastere al copilului si nu mai stiu ce. Cred ca o copie dupa buletinul meu, restul stie sotul. Dar dpdv medical astea-s.

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

buna fetelor.Eu am depus dosarul pt al patrulea an saptamina trecutasi am avut la dosar urmatoarele; copie dupa certificat copil ,copie dupa buletine mama si tata 'iesire din spital dupa o infectie urinara de cind avea 2 luni copilul , copie iesire din spital de la 4 luni dupa investigatii, copie dupa bilet de la dr basca in care era specificat ca va fi operat ,copie certificat de handicap de la 2 la 3 ani ,si un certificat de la un medic pediatru de la noi din alba cu diagnosticul copilului .asta pt ca la noi in oras nu sint medici chirurgi pediatrii,sa incadtrat in gradul mediu anul trect .

Mergi la inceput

fetelor care ati fost internate de curind la gr alexandrescu spunetimi va rog cum se procedeaza cu mincarea,sint frigidere in saloane ? pt ca Denis al meu este tare mincacios si plu de asta mai bea inca si lapte la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Monituta, stai asa ca m-ai lasat cu gura cascata: care celelalte 2 operatii facute de dr Basca? Eu stiam de una, cealalta e ptr altceva sau tot ptr hs? Cand ?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

monituta, se pare ca la buc sunt alte cerinte. cica nu diagnosticul in sine constituie un handicap ci atentia,ingrijirea copilului si riscurile acestei boli. de aceea imi trebuie o scrisoare in care sa se specifice ca bebe are nevoie de mine permanent pt ca.....bla bla bla.
celelalte docum. precum biletul de iessire din spital si cel din maternitate le am si eu dar nu sunt de ajuns mai ales ca pe iesirea din spital dr a scris doar: alimentatie corespunz varstei, tratament cu augmentin 10 zile si control periodic. deci, nimic grav.
multumesc oricum. o sa vad eu cum si ce fac.
si pe mine m-ai lasat cu gura cascata. bebe al tau are deja 3 operatii de hs? de ce ai ales sa te duci la zalau pana la urma? te-ai suparat pe dr basca asa cum m-am suparat si eu pe al meu?
gratiela, nu ai mai dat nici un semn de viata. eram si eu curioasa ,cum arata puta lui bebe al tau dupa ultima operatie. ai spus ca este altfel parca.

Mergi la inceput