Hipospadias(10)
Raspunsuri - Pagina 17
radusca spune:
Astazi se implineste un an de cand mi-am facut "curaj" si am pus primul mesaj de "ajutor" pe acest forum.
Nu e un motiv de bucurie tinand cont de circumstantele care au determinat logarea mea, dar daca ma gandesc cat de multa incredere mi-au dat sfaturile si impresiile celor care postau deja sincer... ma bucur ca a trecut un an si sper sa treaca multi altii... dar fara probleme.
filofteia spune:
Citat: |
Astazi se implineste un an de cand mi-am facut "curaj" si am pus primul mesaj de "ajutor" pe acest forum. Nu e un motiv de bucurie tinand cont de circumstantele care au determinat logarea mea, dar daca ma gandesc cat de multa incredere mi-au dat sfaturile si impresiile celor care postau deja sincer... ma bucur ca a trecut un an si sper sa treaca multi altii... dar fara probleme. |
Radusca si eu va doresc sa nu mai apara niciodata probleme.
Of Cristina, macar urineaza mai bine dupa ce i-a umblat cu penseta?
EU intrebasem de Pregnyl...eram curioasa daca a durat mai mult timp...pentru totdeauna...
Nicpop...imi pare tare bine pentru baietelul tau ca si-a recapatat confortul psihic.
Citat: |
LA MULTI ANI ! sa ne traiasca toti copiii, sa creasca mari ,frumosi si sanatosi. |
Theoo sa ne traiasca cu totii si sa fie fericiti...
roxana c. spune:
Cu intarziere, urez si eu LA MULTI ANI tuturor copiilor.
Cristidogaru, e normal sa planga cand face pipi, al meu a plans cand am fost la ultimul control, si tot din cauza ca i-a verificat uretra, am povestit eu parca, faptul ca s-a trezit din somn intr-o dimineata, la cateva sapt dupa ce fusesem la control, si plangea ca-l doare "cucul", ma bagase-n boala, m-am uitat dar n-avea nimic, nici macar iritat nu era, ca pana la urma sa zica ceva de "nenea", si am priceput ca saracul visase, si se trezise plangand. Noua ne-a zis sa mergem la control peste alte 6 luni, adica prin septembrie, dar nu stiu daca ne vom duce, sau daca ne ducem, ne ducem la Diagnosis, ca acolo doar se uita, nu umbla cu penseta aia nenorocita.
Crisandy ce-o mai face oare?
M-am uitat si eu pe imaginile acelea, n-am priceput mare lucru, parca era vorba de un grad de hs mai mare, sau asa mi s-a parut, v-am zis ca n=am priceput mare lucru.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
eramyse spune:
buna
ne-am operat pe 1.06 si acum stam in casa MC, suntem bine si speram sa fim in continuare
dr a spus ca op a decurs fara complicatii
10 zile o sa stam cu sonda si inca o zi in spital sa vedem cum urineaza
o sa mai intru cand am timp sau daca nu cand ajung acasa va povestesc mai in detaliu
roxana c. spune:
Monituta, Eramyse, ce faceti, v-ati intors acasa?
Monituta spune:
Da Roxana, ne-am intors acasa, dar trebuie sa fiu umbra lui ca sa nu se loveasca. Stiti si voi cum e...
Pe scurt: vineri, 29.05. a fost operat, miercuri,3.06. am plecat acasa. A stat cu sonda numai 24 de ore. trebuia sa stea 48, dar finndca i se uda pansamentul, dr, Hadidi a preferat sa ii scoata sonda ca sa nu tot umble acoclo. A ramas fara pansament. Ii puneam doar unguent kanamicina si pamperusl. Trebuia sa am grija, si acuma la fel, sa ii stea cuculetul in sus ca sa favorizam retragerea edemului. Acuma deja e la dimensiunea normala, s-a dezumflat, si la culoarea normala. I-am putut vedea meatul imediat dupa ce i-a scos sonda. Este in varf si e alungit. E f. frumusel. . Si am vazut si cum urineaza la vreo 3 zile de la operatie: jet gros si puternic.
Copilul nu a simtit dureri, in afara de discomfortul la urinat de cateva ori dupa scoaterea sondei. I s-au administrat tot felul de chestii si a fost totul ok.
La copiii mai mari li se administra ceva cu 5 min. parca inainte de a merge la wc si nu simteau nik.
Acuma asteptam sa treaca luna asta sa mergem la control. Dar sunt convinsa ca o sa fie totul bine.
Aaaaa, i s-a dat drumul si la curbura.
Sanatate multa si sa mearga bine toate operatiile.
Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.
eramyse spune:
buna
tot la spital suntem
maine ne scoate sonda si asteptam sa vedem cum urineaza
bb e bine , nu mai plange la pansament ( la pansat din 2 in 2 zile numai d-na dr ),a avut cateva crize de durere in primele 3 zile , la mai suparat cand iesea afara dar am apelat la supozitoare cu glicerina in momentul in care vedeam ca se pregateste
nasol e ca mi-a facut o iritatie de la leucoplast pe manuta cu branula si acum tb sa avem grija de doua manute pansate plus o puta
puta arata bine , s-a dus edemul ,e dreapta ,i-a refacut si preputul
speram sa scapam cu bine si definitiv din treaba asta
va pupam
roxana c. spune:
Ma bucur ca sunteti bine.
Eramyse, maine pleci acasa, nu?
Monituta, ai mai vorbit cu Irina?
De Cristidogaru si Crisandy mai stie cineva ceva?
Dar de Yonacr?