Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

GAta, am intrat, in sfarsit Iertare, snt prinsa rau la job in perioada asta, si cu strumfii, cu toate, off, nu-mi vad capul cateodata.
Theoo, Stef a facut 2 fistule dupa prima op - in preput, chiar pe cusatura, una dupa ce i s-a scos un fir . Am tot asteptat sa se inchida, mergeam de 2 ori pe sapt la control in perioada aia, vreo luna de zile, era tot pansat, dar nu s-au inchis si a zis dr ca va fi alta peste minim 6 luni doar pt coaserea lor, pt ca nu erau uretrale. La ceva timp insa am observat ca se prelingea urina prin ele, prin una mai groasa picatura- de fapt asa si erau fistulele, una mai larga, alta mai putin. Am crezut ca mor, imi inchipuiam ca sunt uretrale. Dar nu au fost, doar se prelingea urina si cu toate astea la a doua op au fost aceleasi interventii: uuretroplastie, plastia de preput si corectura a curburii din nou (care nu a fost grava de fapt initial). Cand am intrebat dr de ce, mi-a raspuns doar ca a fost necesar pt aspect. Si am avut noroc sa nu mai fie probleme dupa a doua, urineaza bine, ca si inainte, jet bun, neintrerupt, n-a facut niciodata infectie, n-a avut neplaceri. Aspectul insa cam lasa de dorit, dar vorm vedea cand va mai creste, sper eu sa se mai intinda pielea si sa nu isi faca el probleme. Acum trebuie sa ajungem si noi la control, si nu mai reusesc, off!
DAca mai ai intrebari, raspund cand pot, poate scrii pe pm, sau sa imi atragi atentia acolo, observ mai repede.

Va salut pe toate, sanatate multa si numai bine!

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Un licurici vesnic in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

spuneti-mi -ne lasa cu bagaj in spital (gen geanta de voiaj mai mare ascunsa pe sub pat)????????????ca duminica plecam la Bucuresti
-duminica se fac "internari" in casa MC??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Buna ziua fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai fost "activa", dar am avut un necaz de pe 12 aprilie incoace si imi revin cu greu. Necazul meu a fost acela ca mama mea a avut o operatie de histerectomie totala si anexectomie bilaterala-intr-un cuvant i s-a scos tot aparatul genital. Acum incepe sa-si revina de pe urma operatiei. A fost suspecta si de cancer la endometru...in fine... a trecut.Eu am fost singurica cu ea si la spital si acasa si mi-a fost fff greu. Darius al meu nu a primit decat strictul necesar-mancare, spalat, dormit.

Intru acum sa va spun ca luni, 01 iunie 09, mergem la control la Grigore Alexandrescu-operatia a avut loc in ianuarie 09.Am vorbit astazi cu dl. dr. Andriescu si ne-a chemat luni la ora 14.00 sa-l vada dl. dr. Basca.Problema mea este ca nu i-am mai vazut jetul de mult timp-fiind ocupata cu mama.De 2 saptamani am revenit la serviciu-nevoie de bani-si asa ca probabil voi incerca in week-end-ul ramas la mijloc pana luni sa vad jetul pentru ca ma va intreba omul si eu voi fi .......

A intrebat cineva de cazarea in casa MD. Nu stiu daca s-a schimbat politica de acum 5 luni, dar cazarea se face numai de catre dna. directoare a casei, care este acolo de luni-vineri pana la ora 16.00.

In ceea ce priveste Pregnylul, cred ca am mai spus experienta noastra. Am facut incepand de la aproape 8 luni ale lui Darius 6 injectii de Pregnyl 500-una pe saptamana.Operatia era programata in ianuarie 2009 si am facut injectiile pentru a ma incadra cu terminarea lor imediat inaintea operatiei. Rezultatul a fost spectaculos-o marire a putei de vreo 5 ori. Mi-a spus dr. ca nu toti pacientii reactioneaza la acest tratament asa bine. Adica, merita incercat....Rezultatele nu le stii inaintea injectiilor...

Bun.
Va salut.
Incerc sa mai intru pe forum, in limita timpului liber.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Eramyse, duminica nu cred ca va fi d-na directoare a casei acolo, deci nu cred ca va da nimeni camera, dar oricum...incearca, poate ai noroc.
Despre geamantan/ geanta sau ce mai vreti voi, era regula ca nu-i voie sa intri cu asa ceva in spital, exista o camera la parter unde trebuia s-o lasi. Dar stiu persoane care au intrat pana la urma cu geanta in salon, mi se pare cea mai mare prostie sa stau cu 3 pungi care ocupa destul loc si incurca, in loc sa stau cu o geanta sub pat, dar....ma rog, asta este, traim in Romania.

Eramyse, bafta luni, sa fie totul usor si bine , va asteptam sa scrieti cand va intoarceti acasa.

Monituta, bafta multa si voua, ptr maine. Si pe tine te asteptam sa scrii, mai ales ca vei putea face comparatie intre spitalul Gr. Alexandrescu si spitalul din Zalau( si despre doctori, metode...etc)

Stie cineva de Lucia sau de Madaelen? Le rog sa scrie ce-au mai facut, daca au fost ptr operatie, cum a decurs...etc, e o mamica cu copilul operat de 3 ori si nu stie ce cale sa apuce( de fapt...unde sa se duca din cei 3 dr), nu scrie pe forum, dar citeste mereu.

Theooo , tu ce-ai mai facut, ai mai fost cu bebe la control, sa-l vada doctorul?

Emilia, mai aveti putin si terminati clasa a 2-a. Vezi ce trece timpul? Parca vad peste vreo 20 de ani cum stam pe-aici si ne barfim nurorile.Aveti timp vara asta sa va relaxati , clasa a 3-a e....jale, mie mi s-a parut cea mai grea( pana la a 5-a, mai incolo inca nu stiu, mai vedem)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Cristina, imi pare rau ptr mama ta, dar acum e bine?
Si voua va tinem pumnii luni, speram sa fie totul bine. De cate ori merg la control am niste emotii....cred ca asa e la toti.

Emilia, parca spuneai ca vrei sa mai mergi la control cu Adi sau am visat eu?

Corina ce mai face, mai stiti de ea?

Aly, cand va duceti la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

vai, Roxana, ma uimesti din nou cu memoria ta nemaipomenita! Maine in jur de 12 ne opereaza. O sa revin cu detalii cand ajung acasa. Acuma am intrat de pe calc. lui nic_pop. Este si ea cu baietelul pentru a 2-a operatie. La fel si makaua. Deocamdata pot sa spun ca sunt multumita de tot ce se intampla pe-aici. Am vb cu dr. hadidi ieri si sunt incantata de om. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Am vb cu o mamica ce si-a operat copilul cu dr. topor de la alexandrescu si avea copilul 5 op. la ea si mamica nu era multumita. Drept dovada a venit la ctrl. la Zalau.
Va pup inca o data si sanatate!

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

AAAAAAAAAAAAAA!! Am uitat sa spun: invitat de onoare este prof. Basca. Nu mai stiu dak v-am spus ca dr. Toth organizeaza Workshop cu operatii online. Adik am trimis adresa aia unde ati putu vedea programul. Toti cei 4 copii operati acum 6 luni au fost operati acuma pentru estetizare.
Am sa revin.

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

eramyse , in primul rand bafta si rabdare multa tie. sa veniti innapoi cu vesti bune. cat despre bagaj nu va lasa si nici nu ai unde sa pui geanta sub pat pt ca nu prea intra. dar tu o sa ai loc si in casuta asa ca nu-ti fa probleme pt asta. sa fi tare !
roxana , nu am fost cu bebe la control inca. deocamdata il urmaresc . cateodata cand il prind sa faca pipi mai mult parca face si prin varf. am vorbit si cu gratiela si o sa o mai intreb si alte chestii. multumesc mult. astept sa ne ducem si noi luna viitoare la control si sa vad ce raspunsuri imi da dr la niste intrebari si pe urma am sa vad ce fac.
bafta multa celor care intra la operatie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Si am avut noroc sa nu mai fie probleme dupa a doua, urineaza bine, ca si inainte, jet bun, neintrerupt, n-a facut niciodata infectie, n-a avut neplaceri. Aspectul insa cam lasa de dorit, dar vorm vedea cand va mai creste, sper eu sa se mai intinda pielea si sa nu isi faca el probleme.

Gratiela cum adica astectul lasa de dorit? Poti sa ne spui cam cum arata? La Adi uneori arata bine, uneori este stransa pielea aiurea...

Eramyse noi acum 5 ani am avut bagajul sub pat...mai faceau observatii cand veneau in salon, dar atunci aveam grija sa nu se vada, iar cand veneau femeile de serviciu sa dea cu mopul aveam grija sa-l ridic...eu le-am luat cam cu tupeu pe astea de la inceput, asa ca nu aveau curaj sa ridice vocea la mine. Cred ca a contat mult ca am ajuns acolo duminica si i-am dat 300.000 lei (acum 5 ani) asistentei care ne-a primit.

Cristina sanatate multa mamei tale , bine ca au trecut toate cu bine. Nu-ti face griji ca nu i-ai vazut jetul...este OK altfel ai fi aflat.

Citat:
In ceea ce priveste Pregnylul, cred ca am mai spus experienta noastra. Am facut incepand de la aproape 8 luni ale lui Darius 6 injectii de Pregnyl 500-una pe saptamana.Operatia era programata in ianuarie 2009 si am facut injectiile pentru a ma incadra cu terminarea lor imediat inaintea operatiei. Rezultatul a fost spectaculos-o marire a putei de vreo 5 ori.

Cat a tinut efectul? A fost permanent?
Citat:

Citat:
Emilia, mai aveti putin si terminati clasa a 2-a. Vezi ce trece timpul? Parca vad peste vreo 20 de ani cum stam pe-aici si ne barfim nurorile.Aveti timp vara asta sa va relaxati , clasa a 3-a e....jale, mie mi s-a parut cea mai grea( pana la a 5-a, mai incolo inca nu stiu, mai vedem)

Da Roxana ei cresc si noi imbatranim ...si eu am auzit ca este grea clasa a III-a, poate de aceea invatatoarea noastra a facut deja si inmultirea si impartirea , ca sa ne intram in ritm.

Citat:
Emilia, parca spuneai ca vrei sa mai mergi la control cu Adi sau am visat eu?

Ma gandeam si eu, dar nu reusesc sa ma mobilizez, oricum cred ca prin septembrie o vom face.

Citat:
vai, Roxana, ma uimesti din nou cu memoria ta nemaipomenita! Maine in jur de 12 ne opereaza. O sa revin cu detalii cand ajung acasa. Acuma am intrat de pe calc. lui nic_pop. Este si ea cu baietelul pentru a 2-a operatie. La fel si makaua. Deocamdata pot sa spun ca sunt multumita de tot ce se intampla pe-aici. Am vb cu dr. hadidi ieri si sunt incantata de om. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Monituta va tinem pumnii de fapt va tinem pumnii la toate sa fie bine .

Theoo sa speram ca face si prin varf...si atunci trebuie doar inchisa fistula...asteptam vesti dupa control.

Mergi la inceput

Emilia, zici ca au facut deja inmultirea? Stiu ca era in programa in semestrul 2 din clasa a 3-a, dar si Oana a facut-o mai devreme, in sem 1, invatatoarea voastra-i si mai grabita, poate se gandeste ca pana in toamna au timp mai mult sa o si invete. Adevarul este ca sunt fel de fel de concursuri in primul sem din clasa a 3-a unde au nevoie de inmultire/impartire, chit ca este in programa in sem 2 de-abia, dar asta-i sistemul nostru de invatamant, haotic, ce sa-i faci, una spune -alta face. Invatatoarea noastra a si zis la un moment dat, ca daca se rezuma numai la manual si la programa, niciunul nu ia capacitatea.

Mergi la inceput