Gravidutze si mamici de Cluj - 116
Raspunsuri - Pagina 8
velenamaria spune:
buna mamici
pana la urma cand este intalnirea? unde este valahia..ca nu am priceput.![]()
nu-mi place vremea asta...ufuf
o zi buna
kitzy spune:
Adriana am vazut ca ai inchiat contract cu RDS. In cat timp ti-au zis ca vin sa va conecteze? Ca si noi ne gandeam sa trecem de pe UPC pe RDS si am auzit ca dureza si 3 saptamani pana vin, ca taaare incet se misca.
Azi vreau sa merg sa ma interesez de ceva oferte la ei.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Aici e situ: http://www.restaurantvalahiacluj.ro/Default.aspx
Pt cele din manastur e aproape, pt cele din MArasti, va dati jos la statia de dupa fabrica de bere, treceti strada si o luati pe linga Chicago, spre cimitirul ala mare.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Kitzy, cam 10 - 15 zile ne-au zis ca dureaza cei de la RDS. Dar la toti dureaza atata, nici unii nu se misca mai repede. Doar doua abonamente au astia de la rds, Baza Special - 24 lei - 69 de canale si Baza Special + HBO - 31 lei.
Deci s-a votat Valahia? Maine?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 au ajuns baieti acasa si imi zicea C, ca in centru ploa de numa iar aici in manastur ninge , urat de tot, macar daca ar ninge ca si sambata ioana, sara pe unde esti???? Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
Elena, da ce zici de asta, in urma cu jumatate de ora in zona Iulius ningea urat de tot iar in statia Artelor, adica la 10 minute de Iulius nu se intampla nimic. Chiar azi dimineata vorbeam cu A si ne gandeam ca daca ar fi nins toata zapada asta razleata o singura data, atunci am fi simtit ca e iarna. Asa, de fulguieli, sunt satula.
MAMI(Adriana) &
mihaelagrosan spune:
Buna ziua mamici de cluj,
Sunt si eu mamica unei fetite de 2 ani jumate si vreau sa va rog ceva. Daca stiti careva vreo gradinita buna in Zorilor, Centru sau pe 21 Decembrie spre Marasti. Va rog frumos sa-mi dati orice detalii, suntem in maaare cautare de gradi pt. la toamna, de stat sau particulara, numai sa fie ok. Avem mai multe variante cu avantaje si dezavantaje, dar nu prea cunoastem persoane care sa ne dea detalii din interior
. Multumesc mult.
Mihaela si Elena (9 aug 2006)
Andree27 spune:
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Buna ziua mamici de cluj, Sunt si eu mamica unei fetite de 2 ani jumate si vreau sa va rog ceva. Daca stiti careva vreo gradinita buna in Zorilor, Centru sau pe 21 Decembrie spre Marasti. Va rog frumos sa-mi dati orice detalii, suntem in maaare cautare de gradi pt. la toamna, de stat sau particulara, numai sa fie ok. Avem mai multe variante cu avantaje si dezavantaje, dar nu prea cunoastem persoane care sa ne dea detalii din interior Mihaela si Elena (9 aug 2006) |
MIhaela pe 21 dec chiar in statia de la Somesul cum vii spre Marasti este gradinita Mamaruta,o vecina de-a mea isi duce fetita acolo si e tare multumita!Mai este o gradiita tot pe 21 dec in statia de la Regionala dar aceea nu stiu cum se numeste!In Zorilor din pacate nu stiu nici una!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
mami_alexia spune:
| citat din mesajul lui mihaelagrosan Buna ziua mamici de cluj, Sunt si eu mamica unei fetite de 2 ani jumate si vreau sa va rog ceva. Daca stiti careva vreo gradinita buna in Zorilor, Centru sau pe 21 Decembrie spre Marasti. Va rog frumos sa-mi dati orice detalii, suntem in maaare cautare de gradi pt. la toamna, de stat sau particulara, numai sa fie ok. Avem mai multe variante cu avantaje si dezavantaje, dar nu prea cunoastem persoane care sa ne dea detalii din interior Mihaela si Elena (9 aug 2006) |
Este si gradinita UBB undeva prin centru, nu stiu exact strada dar ma interesez si iti zic. E pe o straduta paralela cu Eroilor.
MAMI(Adriana) &
Gabriela77 spune:
In Zorilor este una privata foarte buna, Gina, DElia a dat recomandari foarte bune despre ea! Si eu am auzit doar de bine! Primesc insa copilasi doar de la 3 ani!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:

au intrat banii pe card 
tot 600 de lei. imi bag picioarele! in alte parti (iasi, buc) s-au primit deja recalculati!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

si