Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

eu nu vin....ca imi astyept mamaruta sa vina acasa.am lasat-o la mama lui ca sa merg cu bunica-mea in polus sa-i cumpere de ziua ei.pana la urma m-am ales si eu cu mai multea zis ca-i si ziua mea,doar am 2 ani de cand am nascut-o.la care nelutu,mi-a zis acasa cand a auzit ca ziua lui nu ii?ca doar sunt 3 ani de cand m-a facut sa nasc.apoi am fost la epilat...si acuma ma gandesc ce as putea sa-i fac de papa pe cand vine

tu fetelor care-s zile fertile si care nu?ca niciodata n-am stiut....

distractie faina la toata lumea..sa puneti poze.

sper sa nu fie adevarat ce spun astia la stiri,doar si eu am alaptat-o un an si 4 luni.si cu siguranta daca as mai avea un bebe l-as alapta macar un an.a fost cel mia frumos sentiment.SARA si acuma cand ma vede dezbracata vine la mine si pune mana..ar vrea si gurita,si spune cu multa dragoste,,titi,,stie ca a baut lapte de-acolo.

LA MULTI ANI DARIA....un nume minunat..

si SARA vorbeste tot mai multe,ii plac la nebunie papusile,toata ziua le culca,le da papa,le plimba,doarme cu ele.intotdeauna cand pleaca undeva i-a pe careva cu ea si imi aduce de pe unde mergem alta acasacam toate au deja nume.,,pusa meu,,spune.toate lucrurile sunt ale ei.......pana si parcul daca o intrebi spune ca-i ai ei.le dezbraca mai nou pe papusi si spune ca-i in,,puna goala,,

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

marieta ce pofta mi-ai facut de mici , nu am mai papat de mutl timp asa ca l-am trimis pe C sa cumpere si aucma ii prepara

ca sa nu simt lipsa bunatatilor care le veti papa la Valahia am facut si eu budinca , sper s aimi prieasca

ioana normal ca e si ziua noastra cand e a copiilor
parca o vad pe sara cat ii de scumpa cum spune ea

andreea bine ca nu ti rau in rest trec toate, sarcina usoara pe mai departe

chiar ca nu mai inteleg timpu asta cum ii

cu puzzele trebuie putin timp pana se obisnuiesc copilasi iar apoi se vor juka mai mult, asa a fost si Dragos la inceput iar acuma il vrea mai mereu pe tic-tac , asa ii spune el

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, imi plac tare mult puzzle-urile acelea de pe siteul pus de tine.dar cum sa fac sa comand?

n-ati ajuns, mai de la intalnire? tot beti? huh?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara si de la noi!

ati papat ceva bun si pt mine, hihi?trebuie neaparat o intalnire si saptamana viitoare
va pup, somnic usor, ma duc sa adun si sa ma culc ca-s rupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex astept poza cu papanasii.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ramona, is facute pozele, tine-te, cind le pune Alex!!

PAula, ii scrii un mail la tipa si raspunde prompt. Sa spuna fetele numa, GAbi si Alex, daca sint aceleasi si in Cluj!

A fost super in seara asta, m-am ingrasat 3 kg, miine nu mai maninc!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare ,fetelor dragi am avut o seara minunata si chiar ca trebuie sa ne vedem mai des ,macar o data pe luna
dupa ce am plecat de la intalnire m am dus la birou sa mi iau sotul ca sa mergem la film Slumdog M am crezut ca i da la 9:45 dar era de la 8:30 asa ca o lasam pe maine sau poimaine

IOANA puiule cam asa arata si arata si puzzel ul ce l am cumparat din p-ta Ion Mester deosebirea e ca asta ce l am luat are un fel de "tzmburus"de care sa prinda cand le ia din suport

VICTO draga am facut o in seara asta ,am fost la cumparaturi la Cora si ti am vazut copilashul si sotul ,m am dus la ei ,i am salutat si am spus ca sunt o prietena de a ta ,apoi am intrebat: da unde i Victo iar sotul mi a spus ca l confund ,mi am cerut scuze si am plecat ,sa nu creada ca s "dusa de a casa "si mi am amintit mai tarziu ca te cheama Paula

MARIETA sa ti fie de bine si atata timp cat nu exagerezi nu ti fa griji ,poti sa papi linistita

ANDREEA-eladeea ce bine ca nu iti este rau

ELENA la Cora mai au carne de mici f buna

pozele fetelor :http://picasaweb.google.com/sanda252003/OSEARAMINUNATAALATURIDEMAMICIMINUNATE#

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Ioana, de S..din cate mi-aduc eu aminte...zilele fertile sunt..cam dintr-a 9a zi pana prin a 14a, numarand de la prima zi de ciclu.
fetelor, daca gresesc, spuneti-i fetii..sa nu care cumva sa rateze perioada fertila din cauza mea ;)

dar dc vrei sa te feresti de o sarcina, mai bine alege alta metoda decat cea a calendarului, caci e cea mai riscanta.

Mergi la inceput

ha ha ha...Alex, m-am prapadit de ras!!!!
nu mi-a zis nimic ;)atunci nici eu nu-l intreb..ca poate uita ;)
deci i-ai divulgat secretul nick-name-ului meu de pe forum..acu o sa vada ce postez despre el ;)
am cumparat si eu o carte de la Teora cu magneti(daca tot suntem fani, ca si cu puzzle) cea cu culorile, ca Stefan incepe sa le cunoasca, dar sunt mai micute si mai subtirele, deci se indoaie usor, decat cele din cartulia pe care am primit-o la tombola de la Co (de la edit.Rao).
Piata Ion Mester e acolo, in zona Kaufland, inspre linia de tramvai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

se pare ca v-ati distrat nu gluma...si ati papat numa bunatati.foarte bine ati facut..

VICTO multumesc mult de sfat..

fetelor ce mia gatiti?eu imi cam prind urechile prin bucatarie..nu prea am idei.ce supe mai faceti in primul rand?

merg si eu la nani....somn usor

ioana...mami de sara

Mergi la inceput