Gravidutze si mamici de Cluj - 116
Raspunsuri - Pagina 14
elenuta23 spune:
legat de laptele matern, poate fi adevarat deoarece nimik nu mai e natural, nici macar fructele si legumele, toate sunt stropite , asa ca suntem sortiti pieriri oricum.
la noi in tara mai sunt cat de cat naturale unele dar in rest totul e umflat artificial
nici macar pestele nu mai e bun ,deoarece pestele occeanic au descoperit ca are carnea cea mai toxica 
am terminat si eu de splata geamurile, iar cand sa le inchid ce sa vezi fulgi de zapada
, eu ma gandesc numai la primavara nu sa mai ninga
fetelor poate facem o intalnire pe saptamana viitoare sa putem veni mai multe, sanatate multa tuturor si distractie placuta celor care merg la intalnire
adriana ai fost totala cu expresia ,, parca am scapat de ciuma|<< am ras de numa
la fel face si dRagos cand ii spui sa zica ceva, se prosteste si spune foarte repede sa nu il intelegi. acu de 5 minute se juka cu cartonasele cu litere si zice mami T, la care ii raspund bravo mami T de la tractor iar el T de la domnu tractor ![]()
o zi placuta
Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
Ioana13 spune:
Adriana, cum ai platit la cea care ti-a trimis papusile? Ramburs? vreau sa comad si eu puzzle cu animale si cu imbracaminte. De alea nu ai comandat?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Elena
Kitzy, intrabei de RDS, azi au venit si ne-au pus cablul, deci a durat 6 zile de cand am incheiat contractul. SUPER!
Ioana, nu ramburs pt ca te costa mai mult. I-am pus banii pe card, la BRD si nu au nici un comision. Deci i-am pus pe card 8 lei cat a fost jucaria + 3 lei taxa de la posta.Nu i-am luat puzzle-uri de alea, are cateva.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
ALEX29 spune:
pai chiar asa tu Ioana nu ne pupam si gata ,toata lumea o sa fie bine ![]()
eu i am luat un puzzel (dintr un material mai tare -cam ca si lemnul)cu animale din p ta Ion Mester ,la recomandarea lui Elena
si bine am facut ca nu i am comandat ca s a plictisit f repede de el a costat 12 lei
ningeeeee ,asta i chiar culmea ,in luna martie ,nu va scriu ca ma bucur ca pana la urma ma luati la bataie ![]()
va pup ,ne vedem in jurul orei 18 la Valahia
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Ioana13 spune:
ALex, cam asa arata? http://s691.photobucket.com/albums/vv277/alyna-ch/?action=view¤t=002-3.jpg
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Alex, eu prestez sarmale din cand in cand dar tot mai bune-s de acasa. Singura chestie care ma enerveaza este invelisul, pana fierb varza, o dezvelesc..nu tot timpul imi iese.Compozitia nu e mare lucru, faza cu varza ma scoate din sarite.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
RAMONELLA spune:
Eu am mai auzit chestia asta cu laptele.Cum ca nu ar fi asa de bun.Dar normal ca tot ce mancam noi,ii transmitem la bebe prin lapte.
De asemenea,se poate ca laptele mamei sa fie prea gras sau prea slab si sa nu faca bine copilului.
Oricum,cred ca femeile de la tara au cel mai bun lapte si sanatos.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
marietarat spune:
Buna fetelor!!
Distractie placuta la intalnire!!! Poate reusesc si eu sa vin la una din ele...va urmaresc eu cand mai faceti!!
Ioana > Nu , nu eu eram la Valahia!! Eu ma uit la toate pozele voastre dar mai mult la pitici...si nu prea retin asa din poze chipurile
, numai dupa o intalnire face to face...asta sunt eu...
ce sai faci.
Vai tu fete iarba verde!!! abia astept...azi am papat mici ...tic tic...
desi nu stiu, parca nu-s prea indicati..nu_? Voi ce ati evitat in mod vehement in sarcina...ca alementatie...???
Oricum o data pe luna...ma gandesc ca nu or face rau...nu?/
Sarmalute....aia e deja altceva....MA PRICEP...zic eu...Chiar si sotului i plac mai mult ale mele decat ale mamei lui sau ale mamei mele...deci
, apoi ciorba de burta> nici pe aia nu o manca nici impuscat...dar mie imi place tare...si am inceput sa o gatesc...Ia va ganditi cine ma intreaba cand mai fac???
, tot sotul
.
Va pup si multa sanatate!!!

Marieta
+18
Gabriela77 spune:
Da, chiar asa, ca doar nu ne pupam
Eu mi-am sunat si dr, a zis sa merg linistita ca eu numai rosu in gat ma vut si maine e ultima zi de antibiotic! Asa ca daca ajunge Cornel, vin si eu!
Scuze, ca nu am zis, sigur, dar mi-era groaza sa nu raceasca careva si pe urma sa ma invinovatiti pe mine
Hai sa fim seriosi, laptele matern e cel mai bun!
Alex, idem cu puzzle-ul . Tot din Piata I. Mester am luat,2. Dar nu prea prezinta interes! Sara efectiv nu are rabdare.
Va pup!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 ANDREEA-eladeea nu pot deschide link ul ..incerc mai tarziu ,e clar ca ceva nu i ok cu leptopul asta :(( cum te simnti ? fetelor daca vreti mai chemati va si alte prietene sa vina ,sa fim macar 10 ![]() SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT http://concurs.pampers.ro/profile/26785 |
Alex, mersi de intrebare....
ma simt foarte bine..doar ca mi-e somn, lene si merg mai des la baie ecat de obicei... aaaa..si mananc...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...