Gravidutze si mamici de Cluj - 116
Raspunsuri - Pagina 12
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 adriana am avut tare mare noroc cu doamna care m-a preluat , a reglementat situatia si fara sa mai platesc sau sa trimit prin posta tot felu de harti, vin luni si ne vor lua echipamentul ![]() bine ca am scapat de ei Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
Inseamna ca esti foarte norocoasa. Mie mi-au zis ca daca inchei contractul inainte sa se implineasca 2 ani, trebuie sa platesc penalitati. Ma bucur ca ati scapat si voi. Ne bucuram de parca am scapat de ciuma
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
anca.b spune:
neata!
elena, adriana bine ca ati scapat de problema cu tv-ul...
elena, imi pare rau ca te ia raceala!
sa-ti revii repejor.
fetelor, distractie faina azi. poate cu alta ocazie ne vedem! eu nu prea am cum ajunge. cursul se termina undeva pe la 20.00...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
soanso spune:
| citat din mesajul lui vik-cj Buna seara fetelor! Nu am mai intrat de citeva zile ca m-a lovit gripa si nu am energie sa fac nimic din pacate. Azi am fost sa il vad pe bebita...a crescut, are 35,5 mm si e in parametrii...i-am ascultat inimioara...si m-am topit toata! E o senzatie pe care nu am mai simtit-o niciodata...si din pacate nici nu o pot descrie. Sunt convinsa ca fetele care au trecut prin asa ceva ma inteleg... Ma ambitionez si pina in weekend postez si poze... Vad ca va intilniti miine...din pacate eu mi-am modificat orarul, mi-am mutat orele dupa masa asa ca termin doar la 8....dar data viitoare o sa ma straduiesc sa vin sa va cunosc personal. Va doresc o seara frumoasa si....have fun tomorrow!!! ![]() Cici 10+ |
ma bucur ca e bine bebicu,ai grijade tine cu gripa...consuma multe citrice si bea ceaiuri.
la primele batai ale inimioarei am inceput sa plang si sa teremur toata de emotie,bucurie,fericire!
eu sunt inca foarte gripata,poate era bine sa-mi fi luat doua zile si sa stau acasa.
dati-mi o idee ce sa iau cadou unui adolescent de 17 ani(nepotumeu)
ALEX29 spune:
ELENA n am luat niciodata spanac congelat ,nu mi a trecut prin cap ca i chiar asa bun :)dar cu siguranta il voi incerca
ADRIANA o sa trec prin piata ,mersi 
ANCA B data viitoare poate reusesti si tu sa vi 
ANCA-Soanso sunt multe cadouri ce pot fi facute ,trebuie sa ni l descrii putin ,altfel e mai dificil sa ti spunem
multaaaaaa sanatate 
am terminat mancarea:snitele de vita cu mazare si ciorba de salata
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Gabriela77 spune:
Elena, imi pare rau de raceala ta, ai grija de tine, asta e cel mai important, papanasi mai papam noi! Si da-i lui Popey cat spanac vrea, stii ce spun medicii, avem pofta de alimente care contin elemente de care avem carenta...poate are nevoie de fier
Sara papa din nou bine, ce dor imi era...
Alex, la Sturbucks eram , in Iulius, i-a placu mult Sarei acolo, si noua desigur
Sa stii ca nu are par des, e moale...o data tot vreau sa o tund, si parca as vrea sa-i creasca pana-n vara!
Mey, fetita asta a mea, nu prea vrea sa zica cuvinte noi, atata e de incapatanata...in schimb e campioana la onomatopee si interjectii de tot felul...hihihi....
Daria, La MUlti Ani, fetita frumoasa!!!!
Cecilia, sa te faci bine si fii sigura ca nu ai sa uiti niciodata senzatia aceea minunata si fluturasii din stomac la vederea puiului mic...si pregateste-te de cea mai minunata senzatie, atunci cabd vei tine puiul mic in brate!!!Minunat!
Ioana, imi pare rau ca nu am mai ajuns prin centru sa ma mai uit de ceva hainute...de fapt, am cam exagerat, pantofoiri de primavara mai luam si gata!!! Parol!!!
Anca, sorry de gripa, sa stii ca faceai mai bien daca ramaneai acasa, dar din pacate, nu prea le convine angajatorilor....Cadou pt adolescent, nu stiu depinde de stil...o carte buna si ceva CD, am vazut pulovere dragute de adolescenti la Fox, din astea pt calculator...cam toti sunt fan computere....tu il cunosti mi bien!
altfel, astept vara si caldura si vacanta....
eu nu mai am nimik, dar daca mai tusesc o singura data nu vin....
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Anca, pe mine ma ia cate un somn la cursuri..mi-am pierdut indemanarea si ..interesul..asa ma plictisesc..Desi sunt foarte atenta si mai tot timpul am si eu ceva de zis(la seminarii), tot ma plictisesc..
Alex, noi avem azi in meniu sarmalute. Iti dai seama ca nu facute de mine, de la soacra.![]()
Fetelor, nici eu nu cred ca ajung, tati ajunge iar tarziu acasa. Nu sunt 100% sigura, poate reuseste si ajunge mai repede.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Ioana13 spune:
Salut
Poate ne trezim vreo 4 fete la masa de 12!
Gabi, nici al meu nu vrea sa vb. Dar cred ca incepe sa cunoasca .. culorile, cele de baza deocamdata.
Nici eu nu mai am voie sa ii iau nimic... dar nu ma pot abtine

Alex, sint plasticati, finut, slipii aia. Am vazut si mai micuti, sint 10 lei.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Ioana, da' si cand si-or da ai nostri drumul....atunci sa te tii...adevarul e ca nu sunt deloc ingrijorata, ci doar nerabdatoare...O vad ca e f desteapta, si recunoaste toate actiunile, obiectele, raspunde la orice comanda, face o gramada de lucruri...In schimb e o perfectionista si o incapatanata!
Eu vreau sa vin, numai sa fiu sigura ca nu mmai tusesc deloc!Ca in rest, nu nam nimik.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dariandra spune:
Multumim, fetelor!
E adevarat, fiecare copil are ritmul sau si preferintele sale.
Daria, de exemplu este fascinata de carti, reviste (prin toata casa am reviste si pagini rupte);am noroc ca-i harnica si mai si arunca la gunoi.
Sa va povestesc ce-a facut ieri, numai minuni;
1) Dimineata cand a plecat D la servici ne-am uitat pe geam dupa el, i-a facut din mana si cand nu l-a mai vazut a spus: "Gata!A plecat!" (am crezut c-o mananc, nu altceva)
2) Cand a venit de la servici i-am pus mancarea pe masa si a zis:
"Tati, la mancarica!"
3) Seara m-am spalat pe cap si a stat langa mine, iar cum m-am vopsit numai de 1 saptamana, mai iese vopseaua la spalat - s-a uitat in cada si a exclamat: "Aici, mizerie!"
Ea inregistreaza cate ceva de la noi si apoi "ni le toarna" la momentul oportun.Culmea este ca pronunta foarte bine 80% din ceea ce spune.
Am plecat, ca mai am multa treaba si urmeaza distractia 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bex Adriana si Andreea (Eric) am uitat sa precizez ca am i-am vazut pe frumoasa si cochetica carliontata si pe dragalasuil de Eric, care are o arat de a poza..de mare clasa:) ![]() Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007) |
Co,
..multam de complimente*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
6+www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Carina Alysa (13 noiembrie 2007)