Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Nausica atentie mare la razatoarele ieftine din sticla - se poate sase desprinda niscavai firicele fine de sticla din ele |
Moaaama, serios? Pai asta e ordinar de tot, as cheap as it gets. O sa-l inspectez temeinic. Oricum, merci ca mi-ai zis
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
babytza spune:
Nocom sper din tot sufletul sa nu fie nimik grav ci doar o simpla raceala
Roxana imi pare rau ca inca va luptati cu mucegaiul , trebuie neaparat sa va mutati de acolo ....chiar daca va fi greu , priveste si partea buna a lucrurilor : nu vei mai avea mereu apa si caldura oprite ...![]()
Si ma bag la capitol nou ca sa trecem mai usor peste vestile neplacute ...
PS : ce simplu ar fi sa mearga asa si in viata reala ;)
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Nausica , ce placut e sa te mai auzim! Spune-mi, te rog, ce fel de cereale ii dai Aniei? |
Hei, si eu ma bucur ca pot sa citesc si sa scriu. Am avut o predare si n-am fost om de vreo luna incoace, acum imi permit sa mai citesc si eu "ce spun fetele".
si merci de primire.Aniei ii dau cereale simple de orez, Milupa Bio. Nu au decit faina de orez, fara gluten, fara indulcitori, fara arome. Am gustat doar preparate cu formula si, ce sa spun, eu n-as hali asa ceva nici sa ma pici cu ceara. Dar sa nu-i spuneti asta lu' fi-mea. Am reusit s-o pacalesc ca fleshcaiala aia e cea mai minunata chestie care i se putea intimpla zilele astea.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
anamona spune:
Nausica...nu ai pt ce. Poate e chiar buna, dar trebuie sa verifici inainte ca sa eviti orice accident
CosmyB. spune:

MONI
Doamne-Doamne sa aiba grija de voi 

EVA
sigur ai petrecut frumos
Nocom tinem pumnii sa nu fie nimic grav cu micuta 
300 condoleante pentru bunica 

Cuscra 

suntem toate alaturi de tine 
Pozici
Mamica
de