Va rog frumos spuneti-mi si mie unde sunt in Bucuresti magazine Zara si Mango?
Am si eu in aceasta primavara cativa "pitici" pe creier,pentru ca datorita faptului ca nu pot gasi in nici un chip ceea ce caut ,au devenit "pitici" pe creier.Vreau in aceasta primavara sa-mi schimb cat de cat garderoba,mai ales datorita faptului ca am slabit 12 kg.
Imi doresc si eu cateva bluze,fuste si vreo 2-3 rochite.
Am cautat,am obosit,am disperat si in minunatul meu oras "european" nu am gasit nimik.Am vorbit cu toata lumea,prietene,colege,vanzatoare si an inteles ca as putea gasi ceea ce caut si la niste preturi acceptabile in magazinele Zara sau Mango.Va rog frumos daca ma puteti indruma ,unde sunt aceste magazine prin Bucuresti sau poate ma puteti sfatui unde gasesc niste hainute la preturi acceptabile ?
Stiu ca in Bucuresti gasesc ce vreau dar din pacate nu-mi pot permite sa intru si sa cumpar indiferent de pret.

Offff !!!ce dor mi-e de LR .fr!!!!!!!!!!!PRIETENII STIU DE CE!
va rog mult vreau o rochita!!!!

in mall-ul de la vitan am vazut parca magazin mango. de zara nu-mi amintesc
+
20saptamani
Le gasesti pe amandoua in Plaza Romania, in Drumul Taberei. Preturile sunt insa muuuuuuuuuult peste LR, iar calitatea e in multe cazuri indoielnica. Neaparat sa fii atenta la finisaje cand cumperi ceva de la Mango sau Zara. Spor la cumparaturi!![]()
Buna!
Ma bucur ca vrei sa iti schimbi garderoba. Ce fel de haine vrei sa iti cumperi? Te intreb pentru ca poate ti-as recomanda alte magazine, astea sunt foarte scumpe pentru ce ofera si au cam devenit uniforma.
Oricum, Mango gasesti: mall Baneasa, mall Vitan, mall Plaza, outlet Militari (spre autostrada).
Zara: mall Plaza si mall Baneasa.
Am inteles ca s-a mai deschis un mall pe langa Auchan Titan, insa nu am fost, nu au site si nu stiu ce magazine au acolo.
Carrye ,vreau fuste,camasi si rochite.Ceva pentru toata ziua nu foarte elegant .
Vad ca m-am agitat degeaba cu Zara si Mango.La takko sunt mai mult genul sport din ce-am vazut eu iar despre rochii ,chiar n-au nimik.