Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Bune venit Gwendoline! Ai niste copii superbi! Cel putin fetita m-a topit, e frumoasa foc!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Naty, de acord cu tot ce ai zis... sa stii ca aici vrei-nu vrei trebuie sa scoti copilul din casa, doar in primele saptamani iti vine moasa/health visitor-ul acasa pentru control. Si la controlul de 6 saptamani, si la vaccinuri bebe trebuie dus la pediatru, nu vine pediatrul la el (aici nu exista asa ceva).

Noi mergem peste tot cu bebe, atata timp cat e imbracat potrivit si vremea nu e taaaare urata ( ca daca ar fi sa-l tin in casa pe motive de ploaie...mai mult in casa ar sta, Scotland, deh!). Poate suntem noi mai nebuni... da' si ai mei, amandoi medici ma luau peste tot cu ei (eu fiind nascuta cand ei erau in anul 4 la facultate)... si pe terasa, si in vizite, si in parc...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dark si naty sunt si eu de acord cu voi cu scoaterea lui bebe afara

azi facem 5 saptamani si noi

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

Intram si noi, un pic mai rarutz, da' suntem aici.

Multumim de aprecieri Bebelusi, este adevarat dormim foarte linistiti insa ne cam trezeste sughitatul. Si asta a devenit cam des. Voi cum ati procedat?

Sa va povestesc ce am patit aseara. Am lasat-o pe soacra mea sa-i dea bibe la baiat si o gasesc hranind copilul pe o perna. Adica asezase piticul pe o perna si ii dadea cu biberonul Nu i-l ridicase sa-l ragaie deloc si mancase saracutzul aproape 80 ml de lapte fara sa ragaie. Si dintr-o data a inceput sa verse cu jet si pe gura si pe nas. Mi-am adus aminte de Bee intr-o clipita si m-am ingrozit. Norok ca am prezenta de spirit si am ridicat repede copilul si am inceput sa-l bat pe spate sa nu se innece. Am crezut ca mor cand l-am vazut asa saracutzul. Slava domnului nu a patit nimik.

Noi avem o problema: ne-au aparut niste cosulete pe fata, la inceput mai putine acum din ce in ce mai multe. L-am curatat cu ser fiziologic si apoi i-am dat cu baneocin unguent pentru ca cele dinainte asa treceau insa acum nu. Aveti cumva alte solutii, ca se pare ca nu ii trec deloc si se tot intind?

Va las ca plange piticul, cred ca ii este foame

Pupici

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Mersi mult pt complimente mi se unple inima de fericire!!
Da Kylian e nascut in 20 februarie la ora 16h 09 ,51 cm 2kg 950 si nota 10!

Si noua ne_au iesit bubite pe fata ca si cosurile si sa_u intins si la noi ,mi sa spus ca sunt hormoni si sa dau cu ser fiziologic atat fara creme vor disparea de la sine cu timpul!! Asa apare in prima luna de viata !
SI eu mi_am scos copii inca din primele zile de voata la prlinbare si Gwendoline n a avut probleme si acum la fel ne plinbam peste tot!!!am fost eu rasita si Gwendoline si el nimic , Doamne ajuta sa continuam asa !!

Da , si mie imi plac numele copiilor mai diferite le_am ales asa pt ca tatal e Francez si ma rog imi plac mai mult numele lor !!

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Gwendoline, bine ai venit . Ai doi copii superbi! Sa-ti traiasca.
Am vazut ca ai nascut la Euroclinic...am recunoscut rezerva :-)
Si eu am acolo 2 nasteri si nasterea finului meu.
Cu ce Dr ai nascut?

Naty, sunt perfect de acord cu tine cu scosul afara. Pt bebei frigul este chiar indicat, asa mi-a zis Dr neonato cand am iesit din spital. Sa o scot cat mai mult si cat mai des...si asa am si facut. Si nou iesim zilnic, mai putin cand ploua rau sau e ff vant.
Deci si D-ra Nadia face figuri la san zici...si cum faci? te mulgi la fiecare masa? sau ii dai praf?

Alinuk, ma bucur sa aud ca TEO a fost asa incantat. Sa inteleg ca sunt prima lui cucerire?! ...
Si Ana a pove lui ta-su seara...cum s-a jucat si ce au facut. Evident ca nu a uitat sa mentioneze cum a impins-o Teo pe scara la topogan ...dar in concluzie mai vrea sa vina Teo la noi ca "ai vazut cum a papat tot...ce cuminte a fost..."
Iar faza aia cu plecatul meu m-a terminat, iti dai seama!!! A fost maxima!

LEDI si SELENE sa va traiasca puiutii!! Sa va bucurati de ei ca sunt cele mai importante minuni ale vietii!

Cristi, nu ti-am dat tie mesaj mai mult ca sigur! Am verificat din nou si sigur a fost catre Bee...nu stiu ce mesaj ai primit tu sau de la cine...
Imi pare rau sa aud ca ai probleme asa nasoale cu spatele...e aiurea ca nu poti sa-l iei pe bebe in brate...te cred ...sper sa-ti revii repede.

Fetelor, nu reusesc sa vb cu BEE deloc!! M-a sunat si Patricia acum sa ma intrebe daca stiu ceva! A incercat sa sune si ea si nu reuseste apelul. IRINA tu mai stii ceva??
Azi am inteles ca trebuia sa vina un rezultat la o analiza...
Mie Bee imi raspundea imediat la mesaje...acum nu mi-a zis nimic...chiar sunt ingrijorata ...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gwendoline

Da , si mie imi plac numele copiilor mai diferite le_am ales asa pt ca tatal e Francez si ma rog imi plac mai mult numele lor !!

Gwendoline si Kylian

Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

frumoase si speciale numele copilasilor, asa cum sunt si ei
Bun venit printre noi Dariana.

prima poza de famile ..e ft reusita

Ai nascut cumva in cf2 in Bucuresti? si eu in acelasi tip de pat/salon am stat

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina ma mai mulg, ii mai dau lapte praf ... productia mea e cam scazuta, numai noaptea cand dorm si face si ea pauza mai mare sunt sanii plini. In rest, dupa ce mananca ea nu prea reusesc sa mai scot nimic - doar cate 20 - 30 ml. Iar ea mananca uneori din sani doar 50 ml (cum mi s-a intamplat la ultima masa).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor o intrebare scurta,pt cele care au depus dosarul pt indemnizatie:
- cand ati dus dosarul de indemnizatie la primarie,ati dus si copie dupa cererea facuta la servici in care cereati suspendarea contractului de munca,pt cresterea copiului?
PLSSSS e a 3-a oara cand cer parola de la contul comun,aveti mila de mine

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anculet, ti-am trimis-o pe PM. Ai primit?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput