Par gras! AJUTOR!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Of Lisa, m-am uitat pe samponul ala al tau, e plin plin de chimicale printre care si SLS ul ala pacatos. Desi, adevarul e ca m-as spala si cu acid sulfuric acum daca as stii ca functioneaza.
Am inceput sa iau suplimente de Seleniu si Zinc. Miros ingrozitor! Scrie sa iau unul pe zi. Dar stiti cumva cat? Adica termin cutia, fac cure de cate 2 saptamani pe luna, care-i procedura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lo_li_ta, cum a fost samponul ala uscat?
Am vazut in farmacii sampon www.folica.com/Klorane_Extra_G_d1300.html" target="_blank"> uscat Klorane (sub forma de spray) si costa peste 40 ron, ceea ce mi se pare destul de scump, insa daca as sti ca functioneaza l-as incerca ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Of Lisa, m-am uitat pe samponul ala al tau, e plin plin de chimicale printre care si SLS ul ala pacatos. Desi, adevarul e ca m-as spala si cu acid sulfuric acum daca as stii ca functioneaza.
Am inceput sa iau suplimente de Seleniu si Zinc. Miros ingrozitor! Scrie sa iau unul pe zi. Dar stiti cumva cat? Adica termin cutia, fac cure de cate 2 saptamani pe luna, care-i procedura?

Eu stiu ca vitaminele se iau 20 zile/ cu 10 zile pauza, in cure de 3 luni.

Ce inseamna SLS ?

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Sampon uscat Klorane am avut si eu. Il dadeam la radacini dupa vreo 2 zile de nespalat. E pe baza de talc si absoarbe sebumul. Nu arata parul chiar proaspat spalat, dar puteam s-o mai lungesc putin. Per ansamblu, ii simt lipsa de cand mi s-a terminat si cred ca o sa mai imi iau.
SLS e sulfat laureat de sodiu, ingredientul considerat cel mai toxic/cancerigen in sampoane si care este evitat in produsele cu formula mai noua. Cam ca parabenii in creme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Spunea cineva la subiectul cu trucuri ca se da pe par, atunci cand e nespalat, cu spirt si pudra de talc. Personal n-am incercat dar puteti vedea daca merge ca sa-l tineti mai mult timp asa, fara sa-l spalati.
Si eu am problema asta, cu parul gras, tot o zi da, una nu, am incercat toate sampoanele din comert, acum am unul de la Avon si, spre surprinderea mea l-am lasat si trei zile si nu s-a ingrasat asa tare. M-ar interesa si pe mine un remediu, ca tare ma mai deranjeaza sa mi se ingrase parul imediat.

Mergi la inceput

Stie cineva vre-un sampon care nu are acest SLS in compozitie ?

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

La mine aceeiasi problema... parul se ingrasa, trebuie sa ma spal la 2 zile, pe langa asta este si subtire, si rar, si putin ondulat asa ca trebuie sa folosesc balsam altfel nu ma pot pieptana.
Nu stiam de toxicitatea SLS-ului... care sant sampoanele care nu-l contin ?

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Eu stiu ca o parte din cele cumparate din farmacie nu aveau SLS. Nu mai stiu care, ca scria pe cutie, nu si pe sticla, iar eu am ajuns sa nu ma mai intereseze ce au in ele daca ma scapa cat de cat de belea. Oricum, nu sunt foarte greu de gasit.
Pe mine una ma apuca nervii cand vad ca si creme si sampoane luate de la Plafar sau din magazine Bio (gen Elmiplant, Herbagen) sunt pline de porcarii si nici urma de urzica de ex la samponul cu extract de urzici.
P.S. m-am spalat ieri seara. Azi la pranz eram deja praf

Mergi la inceput

Cu ce te-ai spalat ?

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am incercat la un moment dat o pudra gen argila marocana se numea gassoul si pot spune ca o perioada nu am mai avut probleme.Apoi cand nu am mai folosit-o iar a revenit grad.Si sa va spun de unde mi-a venit ideea.Cand ma fost in Maroc imi uitasem samponul acasa si nu aveam chef de cumpar de acolo.Si cum aveam o cutie de gassoul din ast apentru hamman m-am gandit eu sa-mi fac o masca pentru par si sa incerc sa ma frec cum fac cu samponul apoi m-am clatit.Aveam un super par care nu s-a mai ingrasat asa de repede.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput