Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
Carmenela spune:
Fetele, va pup si mi-e dor de voi...
Nu avem noutati, decat ca ne chiuim, caraim, plangem, urlam, enervam, sictirim, radem, fluturam din maini...toata ziulica...
Io...chioara de somn...
Da' mi-i dor di voi...
Si va tzuk de va zapacesc.
na!
Pup.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
maria-86 spune:
Tocmai am citit blogul craciunitzei si sunt profund marcata.
Mi-am amintit ca n-am mai scris in blogu meu, am atatea de spus si atat de putin timp
Maria, mamik de Adinutza mica
violeta29 spune:
Eu am batut recordul pe anul asta, am profitat de vremea frumoasa si am iesit de doua ori afara astazi, in total vreo cinci ore
Sper sa fie si maine la fel de frumos ca abia mi s-a deschis apetitul
DANA81 Alexandra sughite destul de des, uneori chiar aproape zilnic.Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi
.Si ca tot s-a incalzit afara, cand mai iesim si noi la o plimbare?
KIMMY
O sa se obisnuiasca Timea pina la urma si cu olita, numa ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa nu o fortezi
TURTURICA, mama mia, parca erati infractori de drept comun
Sonati rau domle elvetieni astia, oare daca faceai o crima cum te tratau?Nici nu vreau sa-mi imaginez
RALU, greu de tot se misca astia la voi cu indemnizatia, priveste si tu partea buna a lucrurilor, o sa iei un ban gramada![]()
ANABABY, wow, 250 grame?Bravos!Cu ceapa cum ai procedat pina la urma?Ai calit-o, sau ai pus-o doar asa, simpla?
OOKA,nu mai fi asa frustrata.e adevarat , e greu sa vezi ca nu-ti mananca copilul, dar ce poti face?N-ai cum sa-l fortezi.Incearca si tu cu mancarici poate merge asa.
DMA,felicitari pentru vocabularul vast al Mariei si pentru statul in fundulet
PICA, felicitari pentru primul kk la olita si pentru dintisor
ANKALAURA, sunt de acord partial cu tine.Sunt si copii care se abat de la regula, eu fiind fericita posesoare de asemenea specimen
Cu leganatul, bataitul,etc, de regula adoarme la san, dar sunt momente cand adoarme numai leganata, si neaparat sa-i si lalai.Daca nu o legan, plange, iar ea cand se pune pe plans, plange frate pina incepe sa se inece.In carut, nici macar hatzanata nu sta,deja cred ca ma stie tot cartierul drept mama aia denaturata care nu stie sa-si creasca copilul.Si ca tot veni vorba de carut, am pierdut si batalia asta, nu o mai chinui ca nu are sens, nu vrea si gata, ce pot sa-i fac.
CAPRIOARA, eu as propune sa-ti mai dau de la mine niste sunculite, ca tot imi prisosesc
Eu cred ca ai slabit si pe fondul stresului din ultima perioada, si a noptilor nedormite.Dar lasa ca iti revii tu.
ANA_A , la multi ani sotului
Si la mine orice tocanita se face cu bulion.Spre exemlu eu tocanita de cartofi o fac asa:prajesc putin carnea(uneori fac cu carnati)apoi adaug o ceapa sau un praz tocat marunt si doua-trei linguri de bulion, mai calesc putin, adaug cartofii taiati cubulete si apa cat sa acopere, sare piper si las sa fiarba la foc mic.Cand e gata adaug patrunjel verde.Si la tocanita de ceapa pun bulion, si la ostropelul de pui.La mine alba e doar ciulamaua![]()
MAITREY, felicitari , sa stapaniti sanatosi noua casa, si sa traiti in ea cele mai frumoase momente
CLABUR, pai bine domle, intri numai asa pe fuga, mai povesteste despre voi, cum mai sunteti, cu ce va mai laudati?
LAREMI, am vazut filmuletul cu micutul indian
Foarte interesante retetele
MARIA. La multi ani sotului pentru maine
TEKY, la noi nu se cunoaste de loc vaccinul si trebuie sa il refacem
CARMENELA

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
Am vazut si eu pozele noi cu Maya de Mcoca, la picnic, eleganta foc si cu niste ochelari de soare bestiali
,Julia de Ariadnabrimpartind broscuta cu surioara si citind reviste
Miruna de Ralu79, poftind la o sticla de bere
Alexandra de Maitrey, dormind fericita la pieptul mamei
si Antonia de Irdadiversificandu-se la greu cu o lingurita goala
Violeta
irolf1 spune:
Hai ca pe mine iar m-a apucat 1
am aflat cauza agitatiei, ii iese al 2 dintuc, sper mai repede ca abia m-am inteles cu ea. In schimb ieri si azi a mancat mai bine, ca acum 2 zile nu prea a bagat decat cateva lingurite si din branzica cu fructe si din legume(cu asta oricum nu se omoara), nici macar cerealele nu le-a mancat pe toate. Azi i-am dat la pranz o perisoara din vitel de lapte cu 3 cubulete de cartof, un pic de praz si un pic morcov. Toate pasate si a mancat bine, dar nu tot, daca nu lasa ceva in castron nu e bine
Am observat ca spre sfarsit nu prea mai vrea, mancarica se raceste. Voi cum procedati? o mai incalziti? am cautat pe net un castronel cu fund dublu, am gasit de la chicco, dar sunt cam scumpe si 80 lei unul
. prin magazine ati vazut? n-am apucat sa ma uit decat in cora si n-aveau.
Am reusit sa-i luam si noi un carut sport, pt ca cel pe care il aveam cu landou era mai vechi, de la Alex, bine nu asta era problema numa ca nu mai avea loc in il, cu o hainuta mai groasa ii ramaneau mainile pe afara. Am gasit in cora chicco london la 250 lei, bine zic eu ca are si sac pt picioare si aparatoare de ploaie. Era la oferta si ne-a mai dat si un tichet cu 10% adica 25 lei. pe net acelasi carut e de la 350.
Vio si eu a trebuit la Alex sa-i repet vacc. dr nu vedea urma, bine si-a adus aminte pe la un an juma' sa-l caute de semn
si ma intreba pe mine cum a fost, a fost rosu s-a vazut ceva? eu care eram paralela pe atnci si habar n-aveam ca tre sa urmaresc vaccinul n-am stiut ce sa-i spun si a hotarat sa-l mai faca o data. Cand a mai crescut a inceput sa se vada si primul si acum Alex are doua semne
Am citit tot, dar acum nu mai tin minte, sper ca maine sa fiu mai libera ca e si mama acasa, dar sa vedem in ce toane este ca de multe ori sunt mai linistita singura decat cu "ajutorul" pe care mi-l da ea.
Am vazut si eu micul saltaret Laremi sa-ti traiasca baiatul dragalas
Ma duc sa ma culc.
violeta29 spune:
IROLF, nici eu nu am stiut de la bun inceput ca de la vaccinul ala trebuie sa ii ramana semn.Cu mancarica eu i-o dau calduta, dar uneori se raceste pina se hotaraste sa manance, dar nu i-o reaincalzesc.O mananca asa cum e.
Violeta
Biribu spune:
fetele, vazut pozici frumoase cu bebelusi minunati!
Capri eu as repeta periodic tsh-ul si T3 sa fii sigura ca e ok, insa cred si eu ca si oboseala isi spune cuvintul. tu papi bine macar?
Carmenelis si noua ne e dor de tine
!
Pica in florida am fost. si ce nu-mi venea sa ma intorc acasa...
Vio chill cu vacinul tau ratat ca nu-i asa baiul de mare. uite mie mi s-a intimplat sa nu am chef sa ma duc, pur si simplu ![]()
Sa va povestesc de bubu: e te-roa-re! inca nu merge decit sprijinit dar face deja numai prostii
azi a scos TOT din biblioteca de pe rafturile unde a putut ajunge el in picioare. si cind spun tot inseamna ca nu a ratat macar o carte cit de mica. l-am prins si il intreb ce face si el isi rinjeste stirbii la mine, ce sa mai zic... ieri au operat el si sor-sa comoda din dormitorul meu, era asa liniste acolo si ma duc curioasa sa vad ce se petrece: toata lenjeria si sosetele din sertare in toata camera
imi ia cite o ora cel putin sa string dupa el
si a urcat scarile de la parter pina sus
ce mai, e un pericol ambulant, nu pot nici sa respir ca cine stie ce mai face...
pup ca plinge, offf
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
flo1980 spune:
La mai multe lunitze sarbatoritilor zilei: Flavius Casian de the_andreea, Denis Alexandru de kla78, Luca de bubuleana, Miruna de Ralu79
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
dara_d spune:
Neata
Astept sa se trezeasca denisa asa ca poate reusesc sa scriu un mesaj.
Am vazut poze cu MAYA in parc superba.
BIRI dar iti da de lucru baietleul tau presupun ca il ajuta surioara mai mare, fac echipa buna .
M-am calmat cu imdemnizatia CAPRI, asa ca astept poate va veni. Fata da slaba mai esti , fa niste analize,iar ce sa zic de mama ta trebuie sa o lasi cu ale ei ca nu cred ca se va schimba.
Irolf eu ii dau asa cum e mancarica nu o mai incalzesc.
Violeta bravo voua de plimbare.
Carmenela ma bucur ca ai mai intrat.

Azi vine si doctorita la controlul de 8 luni acum de dimineata asa ca am treaba.
S-a trezit va las pupici.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dara_d spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Tecky Fetelor stiu ca v-am mai intrebat dar sunt foarte ingrijorata si la dr nu ma pot duce cu epidemiile astea care circula. Ralu are vaccinul din manuta rosu si umflat,cel antituberculoza cred ca este,e facut imediat dupa nastere.La voi cum arata vaccinul?![]() Ariadna ai 2 fete superbe. ![]() Caprioara esti foarte slaba.Ai mare grija de tine. ![]() maitreyi super arata casa noua in poze si Alexandra este o scumpica si o eleganta ca intotdeauna. ![]() ![]() Ralu ce ochisori superbi are Miruna. ![]() Irda ce fete frumoase ai,sa-ti traiasca! ![]() Va pup,noapte buna! ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
Si la Denisa s-a facut asa dar mai demult cand era mai mica,a fost asa chiar rosu de credeam ca e un cos , eram si eu fraiera la vremea aia, dar am inteles cum sta treaba. Denisa are si acumun semn de o culoare ciudata nici rosu nici maro, ceva asa .
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Fetelor stiu ca v-am mai intrebat dar sunt foarte ingrijorata si la dr nu ma pot duce cu epidemiile astea care circula.