premeditare
Raspunsuri - Pagina 6
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Pai vezi ladyj...tu esti prima care scormoneste si se oripileaza si apoi cind e vorba de actiune..adica sa faci ceva concret.. esti tot prima care se ascunde. este comic...nu? daca nu vrei sa faci ceva concret si la obiect atunci de ce te mai oripilezi nene ...spune sa stim si noi |
Ah Guestus, incepe sa ma induioseze copilaria ta...
Dragu de tine, amuza-te cat poftesti, intelege ce poti. Dar ca sa ma pui la colt ai nevoie de ceva mai multa inspiratie, iertata-mi fie lipsa de modestie
´´Topul´´ tau la nominalizarile astea, se bazeaza cumva pe intuitie? Forget about it, ca la profil scrie ca esti barbat..so..
anca_a spune:
Guestus, nu te poti apuca tu de nebun sa mergi din poarta in poarta sa faci educatie sexuala la sat. Lucrul asta se intampla in mod organizat, sunt asociatii si fundatii care fac acest lucru. Iar eu voi cauta o astfel de fundatie pentru a dona cei 2% din impozit.
Desi iti spun cu mana pe inima ca daca as sti ca in alea 3 zile de voluntariat as salva macar un copil de abuzul parintilor, m-as duce fara sa mai stau pe ganduri.
Children's advocate
Mondor spune:
Si eu le zic "stirile groazei" intamplator poate deschid tv acolo, nu-mi creste tensiunea! Dincolo de stire poate sunt intr-adevar niste copii care sufera, sa nu exageram.....
Numai bine !
mondor
Guestus spune:
aaaa...numai daca tu stii exact ca poti sa salvezi ceva atunci mergi...daca nu stii exact nu are sens...nu? asta e f interesant.
dar daca face dl guestus 2 liste
-voluntari pt tortura si chin - metode avansate
-voluntari pt vizite la domiciliu pt preventie
tu & ladyj pe care lista va incrieti
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus aaaa...numai daca tu stii exact ca poti sa salvezi ceva atunci mergi...daca nu stii exact nu are sens...nu? asta e f interesant. dar daca face dl guestus 2 liste -voluntari pt tortura si chin - metode avansate -voluntari pt vizite la domiciliu pt preventie tu & ladyj pe care lista va incrieti |
Mey, tu nu doar ca esti extrem de intuitiv, suferi de sindromul superioritatii deasemenea?Auzi, face Guestus 2 liste...
Guestus face, Guestus drege...El, Guestus, cu nedumeririle lui.
PS. sa-mi trimiti si mie o scrisorica din saltele alea unde te vei duce tu sa-i inveti pe cei ´´saraci cu duhul´´ care-i treaba cu educatia sexuala.
CorinaDani spune:
nu trece o zi fara sa aflam despre alte nenorociri...tot din Moldova...
stire dintr-un ziar de astazi....
"O suceveanca in clasa a VIII-a este insarcinata in 22 de saptamani cu tatal ei, care a abuzat de ea timp de un an."
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
blackpanterro spune:
Eu ma tot gandesc cand spune lumea "fa ceva nu sta cu mana in dos" oare la ce naiba se refera? Mai ales in cazul de fata??
Imi si inchipui o mana de mamici antrenandu-se si echipandu-se a la Rambo si mergand la lupta cu nenumaratele retele de traficanti de copii...nu poate(sau nu vrea) politia sa combata crima organizata dar cumva niste mamici ar trebui sa faca ceva.
Pt mine subiectul asta ca si altele de gen sunt un mare semnal de alarma, ma pun mereu in garda si e bine. e bine sa stii ca sunt o gramada de animale care nu ar sta pe ganduri sa iti faca vreun rau pt profit. Asa ca eu zic sa fie lumea cu mare bagare de seama la asemenea lucruri pt astea nu sunt barfe, e realitatea ce ne inconjoara.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Eliza5 spune:
Exista o cauza.. o cauza principala pentru toate lucrurile astea. SARACIA
Pana cand saracia extrema nu va fi eradicata in Romania, putem sa ne oripilam cat vrem insa tot vor exista parinti care isi abuzeaza copiii: fie ca ii trimit la cersit, fie ca ii vand, fie ca ii trimit la munca de mici.
Nici macar nu incerc sa ii judec.. incerc doar sa imi dau seama ce pot eu face pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample.
Si stiti care e singura metoda de combatere a saraciei? Educatia! Numai ca din pacate, desi se presupune ca educatia este gratuita in Romania, totusi copiii extrem de saraci nu au acces la ea. Cred ca aici se poate face ceva.. cu rezultate vizibile pe termen mediu si lung desigur, pentru ca schimbarile majore nu se fac de pe o zi pe alta.
lucialu spune:
Si eu spui ca e o cauza,dar nu saracia.Sa fim seriosi,saraci au fost multi din generatia bunicilor nostri-prins razbeluri alea-alea,chiar si multi din generatia parintilor nostri.Dar au avut frica de DD si n-au facut porcarii dintr-astea.Bunicii mei daca ar mai trai cred ca s-ar imbolnavi la tot ce este acum si au vazut destule.
Educatie nu inseammna sa ai neaprat nspe clase,ca sunt multi care se duc intr-un fel si vin altcumfel dar tot pe acolo de la scoli.Conteaza primii sapte ani de-acasa.Conteaza atitudinea acelora din jurul acestor monstrii cu chip de om,reactia comunitatii.Nu mai e rusine, numai e frica de DD, nu mai exista notiunea de "sa nu faci rau".Si mai ales nu exista lege aplicata ori de cate ori se cere,pedepse care sa descurajeze.Ne gandim prea mult la drepturile lor,ale infractorilor-ca deh EU ne cere si deh!in per comunismului s-au facut multe abuzuri(de parca acum nu se fac),iar la drepturile oamenilor care nu fac rau la nici o musca,la victime se gandeste Baluba!Si nici asa nu-i tine ascunsi.Pentru ca da!Pe motiv ca "le-a iesit un furuncul prin partile moi" le da drumul.Au conced'.De fapt e scump sa-i tii la modul decent,conform normelor EU si de ce sa cheltuiasca statul bani cu scelarati,sa le dea casa si masa pe gratis,tv,alea-alea in inchisori sau sa tina nebunii in spitale decente?Mai bine pe strada si punem banii la teshcherea, o indemnizatie,un spor de conditii grele de munca in Parlament,neh?
Monstrul care a omorat cele doua fete a invocat nebunia"credea ca sunt broaste".Prea des si cu prea mult tupeu se gasesc scuze psihologice acestora.Cu familia Larisei ce s-a intamplat?A fost distrusa total!Pt cine?Si-a cerut statul scuze?A platit vreo despagubire asa de obraz,ca un tata care n-a ales sa-si faca dreptate singur cu pumnul s-a sinucis,ca fratele Larisei-un copil la randul lui a fost hartuit de organe,incercand sa-i puna in carca o vina pe care n-a avut-o?S-a gandit cineva la Larisa?Faceti un exercitiu de imaginatie...voi cei care radeti,care credeti ca se rezolva totul cu educatie sexuala.Parintii ticalosului isi mai pot vedea odrasla,isi mai pot bucura ochii si sufletul cu cel ce le este fiu,nu importa cat de ticalos este.
Si eu iau categoric o stire de genul ca pe un avertisment.Sa casc bine ochii ca la o adica nimeni nu plange de mila mea sau a copilului meu.
my little sunshine
Guestus spune:
iar incep discutii aiuristice cu regimul, parlamentari si alte bazaconii.
nu nene...e nevoie de tine sa mergi personal acolo sa discuti cu oamenii...sa le explici ce este bine si ce nu...sa-i ajuti asa cum poti....de asta e nevoie.
dar asta nu se poate..ca e lenea si comoditatea mare...asa ca "hai sa ne minunam impreuna" ce poate sa fie mai simplu de atit.
La metode de tortura am vazut ca aia de la guantanamo iau lectii de la voi
yo as scoate toate ziarele si posturile de TV care descriu atrocitati cu lux de amanunte in afara legii ...sa-i las sa moara de foame si pe ei si pe cei 99 % care citesc si urmaresc cu nesat aceste stiri.