Cum ii introduc formula?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galu spune:

Aaaa...Doxinu...deci io imi iubesc mai putin copilul pt ca am ales s-o intarc la 9 luni?? :( Tocmai asta am facut...am ales sa fiu sanatoasa alaturi de ea...ca s-o pot creste si sa-i asigur tot confortul din lume..Si nu dadeam nici un exemplu..doar incurajam o mamica disperata..ma rog..Nu eticheta o persoana pana nu o cunosti :)

Mergi la inceput

Aaaa...Doxinu...deci eu imi iubesc mai putin copilul pt ca am ales s-o intarc la 9 luni?? :( Tocmai asta am facut...am ales sa fiu sanatoasa alaturi de ea...ca s-o pot creste si sa-i asigur tot confortul din lume..Si nu dadeam nici un exemplu..doar incurajam o mamica disperata..ma rog..
Nu eticheta o persoana pana nu o cunosti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Cel mai bun pentru copilul tau este sanul,chiar daca confortul tau este afectat.Sintagma"laptele meu nu ajunge" se folosea atunci cand nu exista informatie.Daca vrei intr-adevar exista un topic la "femina intim" AICI unde fetele te ajuta sa-l poti hrani fara supliment.
Cu laptele de san copulul nu are carente,dinpotriva are tot ce-i trebuie uni copil sa creasca sanatos.Copilul care se trezeste des nopatea si este alptat nu se trezeste ca nu-i ajunge laptele mamei ci se trezeste sa suga,prin supt el se apropie de mama,este nevoia pe care el o simte.(Pe tema asta sunt o gramada de carti,daca te intereseaza)
Daca incepi sa-i scoti din mesele de san si sa-i dai biberon copilul o sa prefere biberonul caci este mai putin de munca,plus ca in acest fel laptele tau scade si atunci nu vei mai avea.

Fiecare parinte face ce crede ca este mai bine pentru puiul sau.Sfatul meu este sa cantaresti bine inainte sa o iei pe acest drum,caci odata cu timpul chiar fara laptic o sa ramai!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

tocmai ma pregateam sa scriu daaar mi-ai luat ideile din gura....foarte elegant ai scris... cine are ochi sa citeasca si sa ia aminte.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Citat:
Io am scris in mesaj ca fiecare parinte face ce este mai bine pentru puiul sau,deci hotararea iti apartine.Subiectul trebuia inceput sincer adica "nu mai vreu sa-i dau sa suga,cum il fac sa accepte biberonul?"In acest fel evitai safaturile inutile.

Daca nu accepta biberonul io zic ca trebuie sa pleci deacasa si sa lasi pe alticineva sa ii dea sa pape.De foame o sa manance,nu cunosc alte metode.

galu este adevarat ca este greu sa alaptezi insa toate stim ca odata ce ai dat viata unei fiinte suntem datoare sa avem grija de ea,sa o ajutam sa creasca sanatoasa si fericita.Ceea ce ai facut tu nu trebuie sa fie un exemplu pentru toata lumea.Exemplu era daca puneai copilul inanintea confortului tau.

De fiecare data cand citesc ca un copil nu vrea biberonul insa este fortat sa-l accepte ma doare sufletul caci stiu cat de atasati sunt ei de san.In acelasi timp stiu ca mamele nu primesc informatii din maternitate despre ce inseamna sa-ti alaptezi copilul.Cine cauta si citeste stie,cine nu ramane doar cu impresia ca "alaptatul este bun" insa cat de bun , la ce foloseste si ce poate preveni........ nu o sa stie niciodata.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

jos palaria!!!!

nu stiam ca din cauza alaptatului te imbolnavesti studiile spun exact contrariul

Mergi la inceput

Iriss, mai spune-ne...ai reusit sa introduci formula??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galu

Aaaa...Doxinu...deci eu imi iubesc mai putin copilul pt ca am ales s-o intarc la 9 luni?? :( Tocmai asta am facut...am ales sa fiu sanatoasa alaturi de ea...ca s-o pot creste si sa-i asigur tot confortul din lume..Si nu dadeam nici un exemplu..doar incurajam o mamica disperata..ma rog..
Nu eticheta o persoana pana nu o cunosti :)

Olivia - 11.05.2008

da

Mergi la inceput

Doxinu, Krishu...dati un search pe youtube dupa "alaptat" ca sa invatati cum sa mentineti lactatia pana are copilul 12 ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui galu

Doxinu, Krishu...dati un search pe youtube dupa "alaptat" ca sa invatati cum sa mentineti lactatia pana are copilul 12 ani!!

Olivia - 11.05.2008

Draga mea acesta este dezavantajul forumurilor;intra tot felul de oamnei,nu poti vorbi doar cu cei educati,insa asa este in societate!

Este problema ta ce faci cu puiul tau,insa io continui sa cred ca informatia o detine omul educat,categorie din care tu,iubita, nu faci parte.Dupa ce ai dovedit ca esti limitata,ai incercat sa faci pe "spirituala".Daca ai fi avut ideea sa cauti avantajele alaptarii inainte sa dai "sfaturi" ar fi fost excelent.

Este ultimul meu raspun ce ti se adreseaza,deoarece cred ca nu avem ce sa vorbim;imi place sa citesc si sa vorbesc cu oamnei care au intr-adevar ceva de spus si nu cu cei ce scriu doar sa-si mareasca numarul de postari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Iriss..eu mi-as fi dorit sa o pot alapta pe Catinca macar cat ai alaptat tu...din pacate, cand avea 2 luni si jumatate m-am imbolnavit si cu toate eforturile mele (apropo, absolut nici o informatie nu m-a ajutat, nici leacuri babesti- bine, pe mine ma "restrictiona" si boala aia pacatoasa asa ca...) ...am pierdut laptele...i-am dat sa suga pana nu mai curgea o picatura. In alta ordine de idei...fata mea a fost extrem de mancacioasa si laptele meu nu i-a fost suficient niciodata, indiferent cat de mult sau de des ii dadeam sa suga...asa ca i-am bagat si formula in paralel cu alaptatul (dimineata, prima masa, noaptea si pe timpul zilei ii dadeam sa suga pentru ca asta o linistea si oricum nu se trezea decat o singura data)...mie mi-a fost recomandat Humana si fata mea il adora si acum la un an si 6 luni...i-am dat de toate tipurile(cu mar, cu banana, cu vanilie, de noapte)...cred ca gustul de fructe ajuta foarte mult...acum, mananca o masa de formula si una de lapte de vaca (sunt decisa sa mai tin formula, in paralel, macar jumatate de an)...in paralel mananca si un iaurt pe zi, plus branzica si cascaval...incearca cu Humana, poate merge si la voi, dar daca ai lapte...nu renunta la alaptat...chiar ar fi pacat!

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Vad ca ne-am tras toate avertisment

Iris... hotaraste-te..ori nu ai lapte (si eu saream ca fraiera sa te ajut, sa-ti explic ca e gresit ca si eu am cazut in pacatul asta candva cu primul copil si am facut pacate de mi s-a intarcat copilul si mi-a parut rau apoi:D) ori nu ai chef de alaptat? Voi cele care nu doriti sa alaptati de ce va ascundeti dupa diverse motive "n-am lapte" "nu e bun laptele"??

Mergi la inceput