Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Va mai scriu asta si atat. Va multumesc la toate care ne-ati tinut pumnii, ca in final am reusit sa citesc si din capitolul trecut, nu dau nume, sa nu uit pe cineva sa se simta neglijat, eu oricum va simt pe toate alaturi de sufletul meu. Va multumesc pt gandurile voastre si sper sa va dau numai vesti bune de acum. Am fost o familie fericita, am un sot minunat care ma iubeste si ma respecta, ne-am dorit copiii, i-am facut programati, am trecut prin toate cate ne-au fost date, si sper ca sa vina sau, sa revina, vremurile cand eram impreuna si eram fericiti. Nu am avut drame in viata mea, nu sunt obisnuita sa sufar sau sa ma plang. Ii multuemsc Lui Dumnezeu ca incepe totul sa redevina frumos. Nu am fost niciodata suparata pe El, stiu ca nu El ne-a dat durerile astea, eu cred, din contra ca Dumnezeu ne-a dat puterea sa trecem peste ele. Fara credinta in Dumnezeu nu puteam sa le depasesc.
Mai am putin pana la urmatoarea alaptare, am sa imi admir printesa si am sa Ii multumesc in fiecare seara pt ca exista si este cu mine, pt ca a creat-o pt noi si a protejat-o sa depaseasca perioada critica. Tot Bunul Dumnezeu s-o ocroteasca si de-acum inainte sa se faca mare, sanatoasa si puternica.
Va pupic, si va iubesc mult mult!
Somnic usor!
Carmen, ma gadesc la voi!

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Georgiana, am vazut poze cu Giulia, e superba! Si poza aia cu ea ciufulici m-a dat gata!Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Fetele, mi-a dat Bogdana mesaj azi la 23:35 ca e la spital, cu dilatatie 3cm.
Deci pt Bogdana!
Am incercat sa sun dar ori a nascut deja, ori e in travaliu si nu poate raspunde. Daca am vesti revin.

Hai Bogdana!
_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Nu am intrat de cateva zile si vad ca a crescut nr ghioceilor.Felicitari tuturor mamicilor care isi tin deja puiutii in brate!Eu sunt fericita ca am intrat in saptamana 38 si de acum bebe poate veni oricand fara a mai fi considerat prematur.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Am reusit sa vorbesc cu ea, pana spre dimineata nu spera sa nasca, a spus ca imi trasmite sms daca naste si ne da vesti despre bebelusi. Dimineata oricum o sa o mai sun.
Curaj iubita! Nastere usoara si rapida! Ma rog pt tine!

Hai Bogdana!
Hai Bogdana!

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

BOGDANA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

AYLA sa stii ca meriti toata admiratia ptr ceea ce reusesti sa faci.Nu am intalnit decat foarte putine persoane care sa dea dovada de maturitatea ta.Tot respectul!

poze albert

Mergi la inceput

Cum se apropie si la noi momentul nasterii as vrea si eu un nr de tel unde as putea anunta vestea cea mare cand va fi cazul dar din pacate nu stiu cum sa caut pe contul comun.Imi poate trimite cineva nr de mobil pe PM?Mi-ar fi mult mai usor.Promit sa nu deranjez in miez de noapte!

poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

AYLA sa stii ca meriti toata admiratia ptr ceea ce reusesti sa faci.Nu am intalnit decat foarte putine persoane care sa dea dovada de maturitatea ta.Tot respectul!

poze albert

Dana, multumesc. Nu e chiar asa. Nu consider ca merit atata admiratie. Poate dovada de maturitate dau, stiu, fata de alte fete de varsta mea, dar am primit o educatie deosebita de la mama, de ex mama ne-a educat sa nu uram, sa nu vorbim urat, sa nu avem sentimente de suparare pt ca ne facem rau noua insine. Spunea mama "decat sa-i spui celui de langa tine o vorba rea, mai bine musca-ti limba".
Apoi de 3 ani iubesc si traisc langa un om deosebit, inteligent si matur (nu doar ca varsta ma refer) care este sotul meu. Am invatat atatea de la el despre viata, mi-a fost al doilea bun profesor dupa mami, si ii sunt vesnic recunoascatoare. Cand inveti din iubire inveti lectii adevarate. Il iubesc atat de mult pe Alex, si ce e cel mai frumos, ca aceasta iubire e reciproca. Restul sunt doar piedici care ne fac sa fim si mai uniti.
In rest... am facut ce cred ca fiecare dintre voi ar face.
Ti-am dat PM.
Noapte buna!

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

BOGDANA

danonique, ti-as da io numarul, dar sintem "de-un leat" si mi-e teama ca ne conversam din spital

Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 10
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput