Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
Raspunsuri - Pagina 9
Mona40 spune:
Hai salut cu salutare...
Cine a zis de molesire..
Uite a rasarit soarele unei noi zile, si totul este minunat din nou.
VVVVVV, bine ai venit si sper sa-ti vezi visul.
Poti sa dai ceva detalii, ce ai facut pana acum, daca ai deja copii.
Poti sa-ti descarci sufletul, aici este locul.
Eu tocmai m-am intors de la IUI...nr 3
L-am intrebat pe doc care era de garda si care a facut procedura ( ca aici procedura se face de catre medicul de garda - este o sectie in clinica ,speciala pt fertilitate. ) deci l-am intrebat de ce nu-mi face un eco sa vedem daca am ovulat inainte de iUI.
A zis ca , 1 nu este indicat inainte de IUI eco sdin cauza gelului acela...si 2 oricum daca am ovulat nu se poate interveni sau ceva, iar pt ca o luna nu seamana cu alta, nu are nici o relevanta.Oricum trebuie sa fac si maine una IUI.
De ovulat, cred ca am ovulat asta noapte, fiindca acum nu mai am nici o durere...
Galli, mai las-o naibii de dereticare...tot ca romancutzele harnicutze...pune si tu picior peste picior si mai odihneste-te....si acum serios, cum tratezi chistul? ai ceva tratament? nu neglija, vezi ca sunt si ceaiuri bune pt asa ceva...cred ca ai sa gasesti pe la naturiste. Primeste in BIG HUG de la mine.
Nico, Tinem pumnii.....si facem galerie sotzului.....la facut injectii.
Cat despre CD-uri ....chiar am spus sotzului sa reinnoiasca colectia caci a zis ca s-a plictisit de tot ce avea prin casa.....saracu' de el......la muncaaaaaaaaaaa![]()
Oricum, noi cel putzin o facem acasa, caci avem timp 15-20 min cu masina pana la clinica...
Si nu in ultimul rand, dati-mi voie sa multumesc, toturor care mi-au acordat votul lor de incredere, familiei si lui DD, pt acest minunat OSCAR.
Lucram la o noua serie.
Asteptam amatoare pt rolurile principale.
Pup
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Mona, vestile tale sunt minunate. Sa te ajute DD sa se placa la "marea intalnire" si sa se prinda
de data aceasta.
Atentie la ce eforturi mai faci
!!!! Macar 3 zile stai la pat, cumintica.
Sunt insa nelamurita cu ecografia solicitata de tine inainte de IUI, pe buna dreptate. Nu putea sa-ti faca una externa? Sau doctorului aceluia ii place doar cea vaginala?!Daca simte nevoia sa bage ceva, s-o faca acasa cu nevasta-sa!
Galliciana, ce spune dr de chistulet? Tb operatie sau poate fi tratat cu medicamente?
Calde imbratisari tuturor!

lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Eu astept rezultatele de la analize,azi dupa -amiaza, aflu ce si cum despre infectii,dar de operatie oricum nu scap
.......
Mona, sa dea DD sa fie bine! nu te mai agita cu nimica.. folicul tau chiar are potential ffff bun ??!!
cum au fost la analize?
Si sotul meu pleca cu revistele lui preferate,de acasa,ca daca nu gasea ceva corespunzator la dr?
I-am zis , ca putea macar sa mai faca schimb cu revistele de la cabinet,sa-si mai innoiasca colectia........ ![]()
![]()
Aaa, apropo, pot sa ma prezint la casting pt un rol secundar![]()
![]()
![]()
Guzelnico,, cum te simti ? Bafta multa! suntem langa tine si ne gandim la tine maine..Nu sunt chiar asa timida,dar sunt cam iesita din schema o perioada......su nu am ce sa zic.Am simtit ca fetele au cazut in groapa de potential...dar ,eu stiu cum suntem noi fetele de o anumita varsta,noi cadem,noi ne ridicam si mergem mai departe![]()
![]()
Dar sa stiti ca sunt cu ochii pe voi si langa voi, cu tot sufletu...........

galliciana,sigur este un chist care a aparut de la atata stimulare,si eu am avut,am luat duphaston si la urmatorul CM disparuse,asa ca nu te mai stresa din cauza lui.......o sa dispara 
Vvvvv,bine ai venit! si sa treci cat mai repede la odisee...

la toate fetele si va astept cu vesti bune!
lyly_mar spune:
guzelnico,am uitat sti zic ,cum era la mine cu ecografiile.De regula, faceam lunea echografie si joia IA,fara echografie,fara analize de singe,fara analize hormonale ,dupa fiiling-ul dr. Cred ca facea experimente cu mine, ca nu prea avea de ce sa se agite prea tare, ca era o coada la el de gravidute .........la care lucrurile erau mai vizibile si nu tb sa faca atata cercetare.......
Am primit analizele,chlamydia nu am,sa ma uit pe net sa vad ce este cu valoare pt marker-ul CA 125=17,59,oricum de la 35 in sus este nasol..
simonia,tu ce mai faci?te pregatesti pt o noua IA?

Mona40 spune:
Lily draga, ce secundar?
La noi numai vedete...te trec ca " povestitor"...![]()
Despre sp , 2cm3' concentratie 32 mil pe cm3, motilitate 40-45 % progresiva....
Met de prelucrare : Gradiente
Dupa spalare:
0.5 cm3 ( aceasta este proba ce de administreaza )
concentratie 18 mil pe cm3, in miscare de inaintare buna...
Cu statul in pat.... diseara, ca acum sunt la lucru....
oricum, ma pastrez.....promit.
Pup
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Lyly-mar, makerul CA este pt depistarea cancerului ovarian. Valoarea normala- sub 35 U/ml. Nu ai de ce sa-ti faci probleme, tu ai 17,59.
Cat despre rolul secundar, nu exista asa ceva aici. Considera ca ai fost deja distribuita in rol principal. Asteptam scenariul
si pelicula/ poze
. ![]()
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Lyly-mar, am inteles de la ce se poate produce un chistulet dar un fibrom? |
Guzelnico, sunt mai multe posiblitati.Dr cand l-a vazut prima data ,a zis ca de regula femeile mai grase fac, ceea ce la mine nu era cazul,eu de regula m-am mentinut la 55-56 kg, chiar daca am luat tratamente de stimulare.
Mai exista si mostenirea genetica,dar nu am auzit-o pe mama sa aibe asa ceva....Am citit pe net,ca din cauza excedentului de estrogeni;ca din cauza stresului- eu am o probleme cu tiroida dar o tin sub tratament(problema care s-au declansat la moartea tatalui ) si care poate duce la apartitia de fibrom; femeile care nu au nascut ......
Asa ca ,un raspuns clar nu am
guzelnico spune:
Lyly-mar, iti multumesc pt lamuriri.
Da, organismul uman este atat de ciudat.Pe-afara pare un mar frumos dar in interior gaunos. Ne simtim bine, dar dintr-o data incep diverse probleme.
Sa dea DD ca dupa interventia chirurgicala, sa se instaleze un bb acolo.
galliciana spune:
mdaaaaaaaa. am vrut, dar nu am putut....
m-a durut f tare capul, deci, m-a chemat patul....
deci, nu am facut f multe, nu ma certati, va rog...
asta e....
lyly,mar, esti din maramures, cumva??
lyly, faci tratament pt tiroida, iei tratament???
sora mea are probleme, si am inteles de la dct ca e f greu sa ramai insarcinata daca ai probleme de asemenea gen....acum nu stiu cat de grave, sincer....nu vreau sa te dezamagesc, sincer, numai ca ea a ramas din intamplare, nu de alta....
apropo, tratament pt chist mi-a dat duphaston, in speranta ca se va dizolva. nu dsiper, pt ca am mai avut, si s-au dus, tot cu medicamente.voi vedea joi, cand merg din nou la medic.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!