Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
Raspunsuri - Pagina 20
soricica spune:
buna dragelor,
am si e o intrebare.eu nu am un cm regulat, poate cel mai neregulat
si pentru ca suntem la ciclul " sa ne privim chilotii" cum zicea mona, am vazut ieri o pata maro, iar ultimul ciclu mi-a venit pe 13 martie.azi nimic.ce sa fie oare???ati patit si voi asa ceva?
va pup pe toate
simonia spune:
ar putea fi ovulatia? cam la ce interval vine cm? se spune ca este neregulat daca nu vine in fiecare luna, nu daca vine o luna la 27 zile si urmatoarea la 32.
aurel_cris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mona40
Nico,dupa cum mi s-a ( fetelor am scris corect?) explicat si mie, se poate insera doar o adresa de pe net ( un articol sau etc...) trebuie sa ai pagina pe care vrei sa o copii , adica sa faci copy pe adresa respectiva ...acolo susul paginii unde scrie http://etc... apoi dai paste in casuta ta de text si apesi tasta enter. Nu vei vedea nimic deosebit in mesajul tau inafara de adresa copiata , dar dupa ce trimiti mesajul , pagina pe care ai vrut sa o copii, va aparea subliniata.... cum am facut eu in mesajul anterior. sper ca te-am ajutat... am vazut ca alte fete, scriu un cuvant si de acolo se face trimiterea spre un anumit site , dar asta e deja o arta, pe care eu inca nu am patruns-o. Aurel cris, cred ca ar fi interesant daca pe pagina de inceput la noi ai face un link cu analize necesare pt pre-insarcinate.... pupici la gagici Mona :) 2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9% |
MONA eu am avut undeva niste listute dar nu le gasesc acum,daca tu ai ceva facut acum si vrei sa mi le trimiti le pun.Vad ca sa schimbat sistemul de a face modificari in listuta,poti face modificari doar 24 de ore de la creearea subiectului.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaCum cresc eu