Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
Mona
nu se poate pune attachmet, numai dc dai copy si paste sau dc ai album foto pe net si il descarci acolo fotografiat.
Nico 
imi pare tare rau, nu tb sa te descurajezi.
Miki Anul asta pun de-un pui
Mona40 spune:
fete, ceva interesant despre Teratozoospermia, care inseamna form anormale ale spermei
http://www.drmalpani.com/teratozoospermia.htm
aceasta este si prob noastra.
sper sa ajute
Mona
:)
2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
aurel_cris spune:
NICO uff am ramas fara cuvinte 

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
soricica spune:
buna fetele, multumesc frumos de primire.
galliciana
, iti multumesc si tie pentru incurajari si sfaturi.
am facut o inseminare la cfrII nereusita.ca stimulare am luat ovamit si gonalf.
intre timp am descoperit ca sotul are un varicocel si un chist si trebuie operat.saptamana viitoare mergem sa vedem cand il progreameaza.
anul asta speram sa fie cu noroc ceea ce va doresc si voua.
daca imi puteti recomanda si un medic v-as fi recunoscatoare, pentru ca la cfr experienta nu a fost tocmai placuta.
va tin pumnii si va doresc un week-end minunat.
goldi spune:
Cu cine ai facut IA la CFR ?
Daca vrei la privat, ti-as recomanda dr Dracea la Gynera; daca nu, la Giulesti , dr Cocei . Ambele sunt cam de varsta noastra, mi se par competente si destul de apropiate - cat poate fi un dr - de paciente .
La Gynera ai avea 2 in 1 , pt ca stiu ca acolo e si dr Soare, specializat in infertilitatea masculina .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
lyly_mar spune:
[soricica, parerea mea este sa-ti gaseseti un dr care sa se ocupe numai de asa ceva,sau care are timp , pt ca eu am vut nenorocu ,fie sau dau peste un dr care se pricepeau dar erau ffffff ocupati si super cautati si nu prea aveau timp de paciente sau dr care nu prea se pricepeau si faceau experimente pe tine:pentru simplu motiv ca aveau la usa o coada lunga de gravidute si nu prea isi mai bateau capu cu paciente carea aveau probleme mai deosebite (faceam 1 echografie luni si joi faceam IA fara echografie,fara analize de sange, pt simplu motiv ca astea erau zilele cand era el la cabinet , si aproxima el data ovulatiei).
Acum tot citind pe forum ,am ajuns la concluzia ca am pierdut timpu si banii ,degeaba. Ma minunez si eu , facand comparatie cu ce scriu fetele, de cum trebuia sa decurga o IA si cate analize tb sa fac.
Asa ca, daca nu esti multumita de dr,schimba-l, nu pierde timpu!Pt ca tb sa recunostem timpul nu curge in favoarea nostra.
Bafta multa!
si
[
Stai cuminteeeeeeeeeeeee,cat poti tu...

Gali ce ai facut la dr??
Nico, pupici si putere multa........
Goldi 
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyly_mar [soricica, parerea mea este sa-ti gaseseti un dr care sa se ocupe numai de asa ceva,sau care are timp , pt ca eu am vut nenorocu ,fie sau dau peste un dr care se pricepeau dar erau ffffff ocupati si super cautati si nu prea aveau timp de paciente sau dr care nu prea se pricepeau si faceau experimente pe tine:pentru simplu motiv ca aveau la usa o coada lunga de gravidute si nu prea isi mai bateau capu cu paciente carea aveau probleme mai deosebite (faceam 1 echografie luni si joi faceam IA fara echografie,fara analize de sange, pt simplu motiv ca astea erau zilele cand era el la cabinet , si aproxima el data ovulatiei). Acum tot citind pe forum ,am ajuns la concluzia ca am pierdut timpu si banii ,degeaba. Ma minunez si eu , facand comparatie cu ce scriu fetele, de cum trebuia sa decurga o IA si cate analize tb sa fac. Asa ca, daca nu esti multumita de dr,schimba-l, nu pierde timpu!Pt ca tb sa recunostem timpul nu curge in favoarea nostra. Bafta multa! si![]() [ Stai cuminteeeeeeeeeeeee,cat poti tu...![]() ![]() ![]() Gali ce ai facut la dr?? Nico, pupici si putere multa........ ![]() Goldi ![]() |
Scuze,cred ca am sters din greseala....... Ma refeream la Mona sa stea cuminte........

miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goldi La Gynera ai avea 2 in 1 , pt ca stiu ca acolo e si dr Soare, specializat in infertilitatea masculina . |
Dr Soare e la Gynera? De cand?Miki Anul asta pun de-un pui
galliciana spune:
neata!!!
nico, te asteptam, cand vei vrea tu sa fii cu noi!!!

da, am uitat sa va povestesc despre vizita la doctor:
ecografie abdominala,numai
chistul a scazut de la 35 la 28 mm
luna asta liber,
de la cm urmator,closty, si control ziua 8-10, spune el.
cred ca, fiecare am dat peste cate un doctor dintr-asta, interesat numai de bani si prezenta....
parerea mea pura si personala e ca, timpul nu curge niciodata in favoarea noastra! daca gresesc, corectati-ma!
soricica, sper sa aveti rezultatele asteptate cat mai curand!!!! sa nu uitam de schiop si orb!!!! fac ei sa fie bine, in cele din urma!! niciodata nu stii de unde sare iepurele, mai ales ca vine Pastele!!!
fug la bucatareala!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!