Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
LISTA ASPIRANTELOR

cap.4;cap.5;cap.6;cap.7;cap.8;cap.9;cap.10;cap.11;cap.12;cap.13;cap.14;cap.15;
Adelia alin(Adelia-Alina), 39, Gemeni ,Infertilitate feminina=o sarcina extrauterina cu extirpare detrompa,cealalta trompa cu hidrosalpinx extirpata laparoscopic, 3 Fivuri nereusite
agerica, 38, infertilitate feminina primara, probleme ale trompelor rezolvate prin laparoscopie
anastacia, faza de analize, urmeaza o IA
Boss_felicia, sarcina pierduta in 2006, sinechie uterina rezolvata histeroscopic
Carry (Maria), 39, Leu, Infertilitate feminina+masculina= 8 IAD, sotul cu oligoastenospermie
Chivutamonica (Monica), 41, Infertilitate feminina= Cm neregulat
cicina (Carmen), 44, Varsator, Infertilitate feminina=o trompa infundata, prolactina marita dar tinuta sub control, foliculi fara ovocite la punctie, FSH mare, 3 FIV nereusite
Ciela, 42, Infertilitate feminina+masculina= 5IAD nereusite la Timisoara(Bega), sotul cu oligospermie.
Copilutzu (Doina), 40, Leu, Infertilitate. Din toamna 2006 IAD
Crinuta71 (Ioana), 37 ani, Sagetator, Infertilitate inexplicabila= 6 IA + 2 FIV nereusite
Cristina38(Cristina), 40, Varsator, Infertilitate feminina (primara)inexplicabila=in iunie 2006 FIV(Sabyc) nereusit
Cristinici (Cristina), 39, Infertilitate feminina secundara= 2 extrauterine, lipsa trompe, 3 FIV nereusite
Danuda, 45 ani, in asteptare de donatoare de ovule
ednut(Simona), aproape 37, Leu
Gabi_66(Gabriela), 39,Sagetator, Infertilitate feminina inexplicabila
Gabitzu37, 37 ani, o sarcina pierduta in 2005, incercari de 6 ani
georgia_c
goldi, 36, Leu :sterilitate secundara de 3 ani. 2 sarcini la care a renuntat in urma cu cativa ani.Sotul:oligoastenospermie usoara
greenapple2611 (Simona), aproape 35 , Infertilitate feminina (secundara)= sindrom antifosfolipidic, stare de hipercoagulabilitate. Sarcina pierduta la 8 luni (tromboflebita), copilul nascut prin cezariana a trait doar 4 zile. Alte 2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 6 luni
Juliada, 36 ani, o fetita care face 6 ani in decembrie,si mai vrea un bbpe care il astepta de 1 an jumate
KAMY13, 35, are un copil de 11 ani
KoraPop, 35 ani, 2 FIV
KITTA(Anca), 41, Infertilitate feminina= aderente pe trompe (desfundate in nov 2005), 8IA nereusie(7 cu stimulare si 1 fara, 1 FIV
LIBRA (Elena), 35 ani, HSG ... sinechii + histeroscopie + instilatii + sarcina oprita in evolutie in 2005 + histeroscopie in 2007, sept uterin etc
Li69, 37, de 17 ani asteapta un copil
Madalina1968(Madalina),38, infertilitate (aparent) inexplicabila
Maribela, 39 ani, de 4 ani asteapta un bb. suspecta de menopauza precoce.fsh-172,3.Cm vine doar cu hormonale
Michita (Laura), 36, Infertilitate feminina(secundara)=are un copli de 4ani dupa care au urmat 2 extrauterine. In toamna 2006 urmeaza sa faca FIV
Nasha_4as (Luciana), 39, Leu ,Infertilitate feminina=trompe cu sactosalpinx, 3HSG,3luni instalatii, 1 laparoscopie
nico.tausend(Nicoleta), 38, Sagetator, Infertilitate feminina+masculina= prolactina si DHEA mari (corectate prin tratament), oligospermie
norasorana(Valeria), 37- o extrauterina in 11.07.2006 si o sarcina oprita in evolutie
Nucutza (Irina-Felicia), 37, Varsator, Infertilitate feminina+masculina= trompa dr putin infundata, astenoteratoazoospermie,6 IA nereusite
Profa 39 ani o sarcina pierduta la 38 ani
Stelutza_36 (Csilla), 37, Rac, Infertilitate inexplicabila
Teli (Otilia), 41, leu, Infertilitate feminina= amandoua trompele infundate, 2FIV nereusite
vdrag, 37 de ani, de mai mult de un an de zile a incercat fara succes sa ramana insarcinata. sotul este in regula dar singura solutie pentru a putea avea un copil este inseminarea
Victoria (Veronica), 40,Leu, Infertilitate feminina secundara= 2 sarcini oprite din evolutie, 6IA nereusite, 2FIV-uri nereusite
Zorra, 38, Balanta: programare pentru FIV pentru luna octombrie. Pe scurt: endometrioza, chisturi, aderente (rezolvate deocamdata), menstruatie neregulata...
CRISTIAMA 37 ani, sarcina recenta oprita din evolutie
Gra26 39 ani, infertilitate secundara, 9 ani de incercari, 3 IA nereusite
LilianaFi 37ani ,endometrioza pelvina, trompa stg.infundata, aderente-adezioliza, o sarcina oprita in evolutie in 2006 + un FIV nereusit
Gabid 38 ani, in 2000 primul FIV la Medsana cu prof Ancar care a fost nereusit,in 2001 doar ET cu embrioni congelati -REUSIT = o fetita de 5 ani si jumatate, sotul oligospermie, urmeaza un nou FIV pentru bebe2
Doris_71 36 de ani, zodia pestilor, infertilitate masculina ( avem facuta biopsie testiculara din care au rezultat 4 eprubete cu pusi la rece), am inceput FIV+ICSI luna asta, dupa 10 zile am oprit stimularea (1 singur folicul de 18 mm)
Aldolina 39 ani, infertilitate inexplicabila, incercari de 10ani, 9IA, 3 FIV-uri nereusite + doua intreruperi de sarcina la 22, 23 ani
Ingeras70 38 ani
Ioanatugs (Ionica),35 ani,Taur,5 IA nereusite,FIV 1 cu dr.Marinescu reusit--sarcina oprita in evolutie la 5 sapt,FIV 2 cu dr.Dracea reusit--sarcina oprita in evolutie la 6 sapt
Piticul (Irina), 35, Fecioara, Infertilitate feminina primara=trompe obturate (sactosalpinx bilateral)
YVANOVAAMA,39 ani,varsator
Guzelnico,36 ani,fecioara,infertilitate masculina,FIV 1 nereusit,FIV 2 in derulare.
Mona40,40 ani,o fetita de 14 ani,in prezent aspiranta la bb nr.2, 2IA nereusite.
CINEZEE(Mihaela),38 ani,o sarcina pierduta la 22 de ani.
deeva73(Claudia),36 ani,o sarcina perduta la 33 de ani.
galliciana(Alina),40 ani.
miki-miki(Mihaela),38 ani,leu,FIV 1 reusit dar din pacate sarcina sa oprit in evolutie la 8 sapt.
LISTA INVITATELOR

Andrabirni (Andra), 31ani, Rac, Infertilitate masculina primara= azoospermie (f f putini gigei imobili), recomandare FIV+ICSI cu o eventuala biopsie testiculara pt prelevare de gigei.
Tabitha (Ioana), 31 ani, Infertilitate feminina (secundara)+masculina= sarcina intrerupta la cerere la 19 ani,sotul azoospermie(depistata in 2004), FIV+ICSI in 2005 cu biopsie testiculata (nereusit), HSG (2004,2005)-trompa dreapta infundata, Laparoscopie (2006)- desc: hidrosalpinx stanga, ovar drept plin de aderente, sindrom aderential pelvini. 4 luni IAD (2 duble).
corina_p(Corina), mastoza fibrochistica
danyalo (Elena Daniela), 30, Leu- infertilitate masculina, diagnostic initial oligoastenoteratospermie severa, momentan oligoastenozoospermie usoara, Un IAS nereusit, un FIV
iazminn, 31 - sterilitate masculina( oligospermie severa), 1 IAD, 1 IAS, 1 FIV cu ICSI.
Felicia, 31, balanta, ambele trompe 'desfundate' prin laparo desi stanga mai "subreda" ( a avut sactosalpinx); sotul: astenoteratozoospermie, 1 FIV
Scamiy, sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani in 2006
LISTA GRAVIDUTELOR
Marusca(Maria), gemeni, 36 ani
Marci
Iuca
Bubulina1
Signora,35 ani
LISTA ASPIRANTELOR DEVENITE MAMICI

ALEX - 21 febr.2007, puiut de mami MARI-LUnascut la 38 saptamani, cu 3.400 kg si 53 cm
DARIUS - 5.04.2007, 3.320kg si 48 cm.nastere normala cu epidurala, puiut de mamiCarmen94
FLORIN MARIUS- puiut de mami Iuliabraila, nascut la 36 saptamani, cu 2.450 kg si 48 cm
ALBERT MIHAI- 10.05.2007, nascut prin cezariana, cu 3.400kg, 50cm, Apgar9, puiut de mamiGABIU
MAIA-IULIA - 26 iulie 2007, 1,5kg puiut de mamiSheherezada
MARIA GABRIELA - 25 aprilie 2007, 2,950 kg si 50 cm puiut de mamiVal
puiut de mami Lia68
Dan Stefan - 23.07.07,puiut de mami Orchis
KARINA si IRIS - 28.07.2007, puiuti de mamiLachione
Gruia -11.09.2007,puiut de mami ion_easca
Sonia-22.10.2007, puiut de mami Roxali 35 ani, mamica lui Enrico
Andreea Stefania-07.12.2007, puiut de mamiVali_delide
David-Gabriel-04.04.2007 puiut de mamivio_10_1970(Claudia),36
Oana Iulia-18.04.2007 si
Sasha Alexandru-18.09.2008 puiuti de mami Madlen
Bianca Maria-4.03.2008 puiut de mami Aurel_cris(Cristina), 34 ani
Andrei Ioan puiut de mami Gaghi
Remus puiut de mamiAnes
Diana Elena puiut de mami Mirela1
Nicolas puiut de mami Theiuta
David puiut de mami MissParker
Mara-19.08.2008 puiut de mami Turturica
Eva Maria-20.12.2008 puiut de mami Donatino
Carla-09.01.2009 puiut de mami Idaira
Luca Alexandru-25.02.2009 puiut de mami Amzulica
..............Lista ramane deschisa pt completari

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
BiancaCum cresc eu
Raspunsuri
galliciana spune:
multumim, ca, din manchester, au ajuns la noi paginile unui nou capitol!

Mona, eu am vreo 2 perechi, uzuale, si una de rezerva, cu lentile normale; hihihi! sper ca nu te-ai suparat....

nico, draga mea, nu stiu ce va vedea doctorul, dar, sigur, ceea ce nu am nu va vedea. offffffffff, deh, asta e...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Mona, imi pare nespus de rau de pierderea din familia voastra. DD s-o odihneasca!
Exact asa ca tine gandeam si eu in timp ce citeam mesajul tau: poate DD a luat-o pe bunicuta dar va va darui voua o viata noua.
Intrebare: Sotul tau urmeaza vreun tratament pt imbuntatirea calitatii 
?
Tratament naturist: 1 ou crud de prepelita/ dimineata amestecat bine cu cateva picaturi de lamaie si putina miere; in caz de greata, un pahar de fresh de portocale pregatit intr-un pahar.
Succes la 

!
Noi nu va vom sufla in ceafa dar de pe margini vom fi 

si vom striga 

Mona40 spune:
Nico, E capitol nou draga...
Dupa cum observati, numai codasele din listutza sunt active pe forumel..cei din urma vor fi cei dintai zice o vorba.
Noi limbutele vom pleca primele spre odisee si acolo tot vom face un Clan de babornitze bortzoase si curojoase. Amen
Hai ca eu sunt aici pe langa Jerusalem.
Bai nu mi-a trecut prin cap pana acum.
Merg la zidul plangerii sa pun biletzel lui DD cu toate aspirantuzele .
Ce-mi pasa DD e unul pentru toti.
Oricum Nico, nu trebuie sa te scuzi despre treaba cu DD.
Fiecare are un anumit grad de blagoslovenie si precum ai spus si tu , credinta este in fiecare gest si fiecare gandire pozitiva fatza de cei din jur. Cunosc persoane care toata ziua sunt pe la biserica cu baticele in cap and so on.. si de fapt au sufletul negru de invidie si de rautate fata de semeni.
Credinta este sperantza, este sa fii bun si sa incerci sa fii si mai bun, este sa fii tu insuti si sa nu-ti fie rusine sa te uiti in oglinda. Si crede-ma ca ai ce sa vezi in oglinda draga mea.
Draga Galicia, chiar port ochelari , dar se vede treaba ca nu era neuronul pe faza...
Vedeam eu intre 9-12 dar nu intzelegeam de ce fiindca a trecut 12 martie...
Oricum sper sa te linistesti dupa consult si sa stii in ce directie mergi.
Despre tratamente la barbatzel.
Doar dupa ureche, vit E, Omega 3, Zn si seleniu.
Medicul nu a dat nimic. are el ceva pe baza de testosteron si antioxidanti dar nu e prescris de reteta. e si f scump , vreo 100 $. Nu ca ar fi o prob, dar am senzatia ca e doar de reclama fiindca este dipus sa dea de la clinica lui perticulara si nu cu reteta.
I rest , sanatate la toate closhcutele...
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Mona40 spune:
Aurel Cris,
Cred ca la acest capitol, dat fiind ca suntem "adunate " pe baza de varsta, in listele de la inceputul capitolului ar trebui sa fie trecuta varsta mamicilor fericite . Asa pentru incurajarea aspirantelor.
De ex eu nu am vazut in lista nici o mamica la 40 ani sau 41.
Sa nu-mi spuneti ca nu a nascut nimeni la aceasta varsta ca ma 

A fost doar o remarca...
Mona
aurel_cris spune:
Buna dragi aspirante
MONA eu nu am scris listutele acestea acum,asa au fost scrise de alte aspirante,deasemenea se trece in listuta doar ce vrea persoana respectiva,eu nu-i pot trece de la mine putere varsta daca nu doreste.Adevarul este ca multe dintre aspirantele din listuta nu au mai dat semne de viata,unele dintre ele spun ca nu mai sunt asa optimiste si le cred.Lupta cu infertilitatea este tare grea si cred ca la un moment dat simti ca nu mai poti,nu mai ai nimic de zis.Eu de ce sa nu recunosc am fost norocoasa si dupa 5 ani am tras lozul castigator.Iti tin pumnii ca urmatoarea IA sa fie cea norocoasa.
GUZELNICO la fiecare capitol se scrie cam 20-21 pagini,dupa aceea si face un nou capitol.In general capitolele se pun pe prima pagina dar sa omis vad aici si sa le caut eu in arhiva dureaza o gramada.Poate incerc sa le adun eu incet incet.
Deocamdata va pup ca nu ma lasa bubu sa mai scriu.
Revin
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
goldi spune:
Fetele, bag si eu capul ca mainile le am ocupate cu rufe, oale de mancare si de-alde alea.
Trebuie sa mai ordonez nitel prin casa si apoi bag un citit la "aspirante tinere,frumoase si destepte peste ... 25 de ani", dar am zis sa nu va culcati
Va pup
Mona40 spune:
Noapte buna la fatuci, eu incerc sa pun niste poze, dar nu reusesc de fel. Mai incerc, daca nu...nu.
somn usor si cu vise placute
Mona
miki-miki spune:
Buna fetelor
, nu am mai intrat sa va scriu dar v-am mai citit. Listutele sunt facute de moa, eu sunt "fondatoarea" ac subiect si spre ghinionul meu am plecat doar pt f putin timp la Odisee. Fetele care au trecuta varsta in lista acum au cu 3 ani mai mult iar eu m-am sters singurica de acolo cand ramasesem gravi apoi nu m-am mai pus , entuziasmul m-a lasat definitiv
Mona te rog sa ma pui si pe mine pe lista care o duci la Zidul Plangerii, am mare nevoie de DD .
Pe scurt , cine nu-mi stie povestea 38 ani si jum,
f f putini, o sarcina obtinuta prin FIV in oct, bb s-a oprit din evolutie la 8 sapt, acum ma parainvestighez si am descoperit ca am pb de trombofilie (anal APRC proasta) si cred ca asta e cauza opririi din ev a lui bb
. Maine dau sange pt anal Mutatia Fact V Leiden , din cauza ca APRC e proasta am sanse de 85-90% sa o am
.
Aurica
multumesc ca ai readus la viata subiectul, a redevenit ce era pe vremuri.
Cand ai timp pune-ma si pe mine pe listuta ,Mihaela 38 ani, leu
Miki Anul asta pun de-un pui