Prietenie la plesneala *34*...RUGA PT EMMA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Delphi ,daca ai postat acolosa inseamna ca ai si tu cont,si poza,banuiesc ...baga la mine site-ul ca-ti bag eu(cu nume undercover) un comentariu la poza ..."Ce ti-as face de te-as prinde "...sa vedem si reactia lui

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

hai sa va explic cum shad trebili...sotu meu pana la mine nu prea a stiu el ce e ala internet si cate chestii se pot afla pe net-u asta. si de cand suntem impreuna a reusit sa prinda cate ceva de la mine. nu sa il fi invatat eu, nu accepta...e si fudul la faza asta. in fine. si m-a vazut pe mine ca intram acolo si l-a mai incurajat si nasu un pic...si s-a tinut scai de mine sa ii fac si lui. si i-am facut. facerea de bine si uite asa a ramas cu gura cascata ca la stomatolog la sanii imprastiati ai aleia...si normal ca nu mi-a picat bine...da ce ai mei ce eu? sunt mai ordonati nu sunt asa imprastiati? si plus ca aia are vreo 41 de ani...gaina batrana cu morcovu tanar
oricum prea mare agitatie nu fac...il las sa vada el sper sa vada si comentariul meu si daca mai indrazneste ceva...bagaju si pe prispa la masa. ii tuf crucili de nu se vede. stie ca eu sunt nebuna.
oricum eu sunt mama lui la internet asa ca....ii spui parolele de peste tot....situatia e sub control....asta e si un raport catre agenta noastra 77O...ca daca era si ea normala ca toate agentele...se numea si ea 007

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

delphinas,ai vazut emisiunea aia de la antena 1?testul de fidelitate parca era...
o punem pe kokiy ispita si atunci sa vezi

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

pica testu...mi-a zis in fata. este in stare sa daca prada ispitei. mi-a zis ca daca ii trimit o clejanca(viorica din clejani) cu mari...pica. mi-a zis ca imi spune in fata decat sa sufar acolo.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

marami tanti din PanaMea...abia in seara asta mi-am dat seama de ce mi-ai recomandat sa am grija de oua...nu vazusem. pai pana la tine poate ies si puii.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

si ca o doamna ce mi-s si ma respect...incep sa ma respect...nici mancare nu i-am facut azi. planificasem sa fac ciorba de pasare cu taietei de casa si pulpe la cuptor cu sos tocmai ce ii place lui la nebunie....eii dragu meu urca-ti pofta in cui si gata...linge-te pe botic. mi-am fiert mie 3 copanele ca maine am voie carne si de el ma doare fix la pix.
pe mine nu ma cheama SCLAVIANA, ci simplu VERONICA si sa vezi tu gigel cum ai sa ma respecti frumos ca pe o doamna ce sunt si o sa-ti sara tie fufele din cap.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

bai mi-a scapat ceva?cine divorteaza si de ce?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

hai sa lamurim problema...deci,eu nu m-am dat agent 007,voi m-ati facut fara voia mea....da?eu sunt doar mihaela77O...clar?sau daca vreti imi puteti spune tot umflatel,nu-i bai...asa ca nu-mi mai atribuiti veleitati de agent ca nu am.....
in alta ordine de idei...delphi,sunt convinsa ca sti sa aperi ce-i al tau...daca nu te ajutam...da?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

si ca o doamna ce mi-s si ma respect...incep sa ma respect...nici mancare nu i-am facut azi. planificasem sa fac ciorba de pasare cu taietei de casa si pulpe la cuptor cu sos tocmai ce ii place lui la nebunie....eii dragu meu urca-ti pofta in cui si gata...linge-te pe botic. mi-am fiert mie 3 copanele ca maine am voie carne si de el ma doare fix la pix.
pe mine nu ma cheama SCLAVIANA, ci simplu VERONICA si sa vezi tu gigel cum ai sa ma respecti frumos ca pe o doamna ce sunt si o sa-ti sara tie fufele din cap.

poze, Just Me
ambitioasa

bravo!...bine lucrat,si eu la fel as fi facut!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Asa Delphi, frige-i gaina batrina si fierbe-i morcovu' tinar!

Tizo ce te-ai umflatit asa? Mie chiar imi place sa-ti zic 007 si daca ma superi asa te scriu si pe prima pagina
Haidi bre nu ti supara asa
Gata? Ti-a trecut?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Asa Delphi, frige-i gaina batrina si fierbe-i morcovu' tinar!

Tizo ce te-ai umflatit asa? Mie chiar imi place sa-ti zic 007 si daca ma superi asa te scriu si pe prima pagina
Haidi bre nu ti supara asa
Gata? Ti-a trecut?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

cu asta m-ai dat gata...asa ma stii tu pe mine,sa ma supar in doi timpi si trei miscari...doamne fereste...cum sa ma supar mai misha?
parol ca nu m-am suparat...am vrut doar sa lamuresc problema...si pune-ma cum vrei tu pe prima pagina,da'cand faci tu capitol nou...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput