Prietenie la plesneala *34*...RUGA PT EMMA!
Raspunsuri - Pagina 21
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas beyy da ce e dezmatu asta aici? voi nu aveti somn? trebi de facut? ca eu nu mai imi vad capu de atatea trebi ce le am de facut. nici nu m-am apucat si deja sunt ostenita. aseara nu mai puteam si am rabufnit. m-a vazut el ca eu coc ceva....si l-am intrebat ce a facut el in ultimu timp de sunt eu asa. el nimic. eu sigur??? el daaaa eu: nu cred, mai gandestete el nu am facut nimic eu da pe la calculator pe acolo nu ai facut nimic? si uite asa am aflat ca a scapat laptopul de pe masa ii zic altceva nu ai mai facut?el....nimic, nimic si satula de nimicurile astea ii zic...replica lui. el...malc....isi inghitise limba. ma tinea in brate chipurile si i-am zis sa-si ia mainile de pe mine si sa se duca sa o tina pe aia. si i-a picat ceru pe el. ca sa stau, ca sa vad...nici un stau nicu un sa vad. ce ti-a trebuit? nu iti este suficient ce ai acasa? nu mai arat bine? sau au inceput sa-ti placa babele? cu tzatzele imprastiate? nu zicea nimic. m-a intrebat daca pot sa il iau ca un simpli comnentariu si i-am zis un comentariu al unui barbat disperat. ne-am mai discutat noi asa...si apoi hai la somn....sa ma ia in brate...neahhh eu...stai acolo...si a plans maaa. el nu plange de felu lui. e precum o stane de piatra. si aseara bocite pe capu lui. si i-am zis asa iti trebuie cand nu stii sa apreciezi ce ai langa tine. ma vei aprecia dupa ce nu voi mai fi. si l-am pupat pe obraz si am inchis ochii. el a continuat sa se smeorcaiasca. l-am lasat in durerile lui. dimineata nu ne-am baut impreuna. dar cand sa iesim din casa si-a cerut iertare si ca nu mai face. aaaaaaaaaaaaaaa da sa va zic faza...ca ea e de vina...ca de ce a cerut add de la el? vrajeala...si i-am explicat eu faza cu add...credea ca ma vopseste..neah...sunt prea unsa cu de toate sa ma prostesti tu pe mine. acum fug la trebili mele...el e plecat acum. poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
lasa-l ma sa planga ca nici tie nu ti-a picat prea bine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
kay spune:
fac capitol nou ! sa stiti !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
iata-l, pe el, capitolul
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

impreuna. dar cand sa iesim din casa si-a cerut iertare si ca nu mai face.
ambitioasa