Prietenie la plesneala *34*...RUGA PT EMMA!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

beyy da ce e dezmatu asta aici? voi nu aveti somn? trebi de facut?
ca eu nu mai imi vad capu de atatea trebi ce le am de facut. nici nu m-am apucat si deja sunt ostenita.
aseara nu mai puteam si am rabufnit. m-a vazut el ca eu coc ceva....si l-am intrebat ce a facut el in ultimu timp de sunt eu asa.
el nimic.
eu sigur???
el daaaa
eu: nu cred, mai gandestete
el nu am facut nimic
eu da pe la calculator pe acolo nu ai facut nimic? si uite asa am aflat ca a scapat laptopul de pe masa ii zic altceva nu ai mai facut?
el....nimic, nimic
si satula de nimicurile astea ii zic...replica lui.
el...malc....isi inghitise limba.
ma tinea in brate chipurile si i-am zis sa-si ia mainile de pe mine si sa se duca sa o tina pe aia. si i-a picat ceru pe el. ca sa stau, ca sa vad...nici un stau nicu un sa vad. ce ti-a trebuit? nu iti este suficient ce ai acasa? nu mai arat bine? sau au inceput sa-ti placa babele? cu tzatzele imprastiate? nu zicea nimic.
m-a intrebat daca pot sa il iau ca un simpli comnentariu si i-am zis un comentariu al unui barbat disperat.
ne-am mai discutat noi asa...si apoi hai la somn....sa ma ia in brate...neahhh eu...stai acolo...si a plans maaa.
el nu plange de felu lui. e precum o stane de piatra. si aseara bocite pe capu lui. si i-am zis asa iti trebuie cand nu stii sa apreciezi ce ai langa tine. ma vei aprecia dupa ce nu voi mai fi.
si l-am pupat pe obraz si am inchis ochii. el a continuat sa se smeorcaiasca. l-am lasat in durerile lui. dimineata nu ne-am baut impreuna. dar cand sa iesim din casa si-a cerut iertare si ca nu mai face.
aaaaaaaaaaaaaaa da sa va zic faza...ca ea e de vina...ca de ce a cerut add de la el? vrajeala...si i-am explicat eu faza cu add...credea ca ma vopseste..neah...sunt prea unsa cu de toate sa ma prostesti tu pe mine.
acum fug la trebili mele...el e plecat acum.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

lasa-l ma sa planga ca nici tie nu ti-a picat prea bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fac capitol nou ! sa stiti !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

iata-l, pe el, capitolul

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput