Prietenie la plesneala *34*...RUGA PT EMMA!
Raspunsuri - Pagina 20
devoska spune:
'neata! Trezireaaaaaaaaaaa ca intarziati la servici! Eu de la 5.25 dau ture prin casa
.
Cafeaua e gata...

Mishule, am citit si eu ce a scris Marami
. Dar nu am mai avut cuvinte.
Dodo-pui spune:
Buna,
am citit dar eu nu-s in stare sa vorbesc
.
Multam de
.
Noi ieri am avut o zi tare frumoasa prima jumatate a zilei am avut musafir pe membru cel ma tanar al grupului nostru de prieteni(2 luni
).
Dupa amiaza am ajuns impreuna cu Tzuni
la Mamaia-sat de am bucurat putin copii de acolo
.Am ajuns acasa ff obosita dar multumita.
Cu greu am adormit iar Isabelle s-a resimtit dupa excapada dar sincer a meritat pentru moralul meu
.
o zi frumoasa.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kay spune:
neatza popor ! ne-am trezit si noi, amandoua cu nasul cam infindat... eu cam scot muci din nas, pe S am aspirat-o ca avea , unghiile cam vinetii... avea si mainile reci, ca de ceva timp se spala pe maini si dinti non stop... e tot timpul cu mana in apa...
am citit si eu. marami
! am citit si la subiectul Emmei... Aida se pregateste, au ales deja rochita
... este superba, asa ca Kissy... nu mai e nimic de zi, absolut nimic........
va pup cu drag, inca nu m-am trezit bine, mai am de deschis si ochiul mintii ![]()
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas salam de biscuiti...yamiii dar eu sunt la dieta cica...poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
si eu dar o felie nu e bai

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Delphinas poate pe tine te blegeste pe noi ne intareste.... ![]() poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
pe noi sau organul?
Am inteles eu gresit?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
ce hal de agent esti daca iti scapa tot timpul cite ceva? ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
pai e 770 nu 007
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Delphinas spune:
neata si de la mine. multumesc tare mult de 
eu azi iar am fost sa donez sange pt alte analize. si mi-e un rau de nu ma vad. nu am fost in stare sa citesc tot ce a scris marami, dar cum ma mai invrednicesc un pic, o sa citesc.
o zi buna va doresc tuturor
de azi am in birou pe colegul putzacios...deja si-a lasat amprenta pe aici. si asta vine perfect starii mele de 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kay ii beau tot lui Noe ... culmea ca am cautat-o pe a lu` roua, da nu e de gasit...am uitat sa va zic motiv de bucurie : auzul Soniei s-a imbunatatit cu 50 db, adica acum e la 40 db in doar 3 sapt, ceea ce e superrrr !!!parte proasta e ca tot ii tb implant, iar dr de aici a zis ca nu ii face in tara, ca e cardiopata, dar nici nu imi semneaza formular ... lasa ca neste euroi strecurati in buzunarul lui il vor face mai cooperant.va , ma duc sa imi beau ceaiul... da, stiu, dar vorba lui alex, mi-au trebuit prajituri si ciocolata, acu sa trag !!!![]() ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Oana asta este super veste si tu zi cu cine trebuie sa neculcam sa semneze formularul
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
kay spune:
eee, treaba e cu euroiu
gasim noi cateva mii de euroi, si se face treaba ! stii cum semneaza? cu 3 maini
glumesc. o sa vedem. mergem in curand la control la muc si vedem si acolo ce si cum. plus ca de maine incepem logopedia... asa ca... asteptam sa vedem cum evolueaza.
daca e nevoie, anunt brigada sa mergem peste dr ! ne si vad, toate cu ciorapu pe fatza, cu bibe si pampersi murdari in mana, gata de atac
!
mare de tot !!!
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui misha71 Bau anca te-ai dat la fund? **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
curioasa mai esti maica,cu ce pot si eu na
Pai am stat acasa vineri si cand sunt acasa nu am timp de net ca ma omoara Maria

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

(LadyJ)