Prietenie la plesneala *34*...RUGA PT EMMA!
Raspunsuri - Pagina 17
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Buna gagici ...Razvanel a invatat sa injure dar si |
salut si tie...eu fac mancare...de toate fac...
BRAVO iubitu meu cariocicat. sa vii la mine sa te mai invat cateva....

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
rhoneea spune:
N'atza fetele
cafea pentru mine mai e?Ca-mi trebe...azi noapte am dormit la 4 dimineata.Azi aici e ziua mamei.Eu mi-am luat cadoul de azi noapte de la 12.Dupa ce ne intorsesem din mall,ma opreste la o florrie si-mi spune sa-mi aleg ce vreau eu
.Mi-am ales un ghiveci cu flori roz.In florarie el a scris pe o felicitare.Cum am ajuns acasa,iar el s-a dus la baie am citit mesajul de pe felicitare"Happy mothers day,mom of Sebi,go take your gift from car".Deja ma trecusera toate apele,oare ce-o fi???Caut cheia nik,ma duc jos la masina,era inchisa,vad cadoul pe bancheta din spate...numai aveam rabdare,era ca un copil....Apoi il intreb unde-i cheia de la masina.El imi spune,"nu stiu,o fi luat-o Sebi
.Ii zic Sebi a stat numai cu mine deci n-a pus mana pe nici o cheie
.M-a pus sa-l adorm pe Sebi si sa incep cautarile
.Pe la 12 juma a adormit Sebi,ma duc in sufragerie si-l intreb din nou unde'i cheia ca io numai am rabdare.Mi-a spus ca e sub perna in patul din dormitor
.Am luat cheia si am coborat cu viteza luminii.Vad doua cutii pe ancheta din spate.Una din ele grele tata nu gluma.Ajung sus incep a desface cutia cea mare si grea,si-i zic'crec' ca asta e un nou monitor LCD,la care el,io de unde vrei sa stiu desfa si vezi
.Era un laptop hp Refurbished,bronz
.Am ramas chiatra nici nu stiam ce sa zic
si apoi imi spune mai du-te o data si deschide masina in spate.Ma duc si gasesc o imprimanta color,plus o geanta pentru laptop
.M-a facut fericita ce mai...si mi-a spus sa ma pregatesc psihic pentru sfarsitul lunii ca'mi aduce un instructor de condus.Asta mai coace ceva sunt convinsa
.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
marami spune:
Irina,
sa le foloseste cu spor si placere.
Delfino, oi fi eu baba ca si tanti aia care a starnit furtuna in paharul cu apa, dar jur ca tu ai o problema. Si hai sa-ti mai zic ceva, in lista mea de messenger 70% din contacte sunt barbati, ei si.... care e problema? Parerea mea.... si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, il sufoci, exagerezi, abordezi gresit problema, dar e parerea mea. Daca ti-ai facut un prieten/a de sex opus si stau chiar ceasuri intregi la povesti sigur nu inseamna ca vor sari imediat in pat. Am o "prietena" care nu rateaza nici o ocazie sa se gudure ca o catea in calduri pe langa moldovean, al meu, reactia mea "Te rog din suflet, ia masina, punei-o si sa nu o mai vad pe aici excitata"
" Cu toate astea continuam sa iesim in concedii sau week end-uri, sotii nostri de fapt sunt prieteni buni, eu sunt victima colaterala, nu pot sa fiu decat cinica cand o apuca, in rest tratez problema cu indiferenta, pentru ca dincolo de toate astea am suficienta incredere in sotul meu. Si hai sa fim seriosi, cui nu-i place sa filtreze, sa se joace, dar cati pot recunoaste asta. Atat am avut de zis, acu puteti scoate 
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
misha71 spune:
neata ...... la amiaza!
marami io nu te vaz bine, in pana mea.
ai vazut ce poate Delphi
Oricum fiind simbata azi, conform curei de slabire a lui Delphi, va recomand:
Sambata - colac cu nuci
Si faci sex cu cine-apuci ![]()
irino
, sa nu mai dai vina acu' pe calculator ca nu poti intra pe net, bla, bla, bla
Sa le stapinesti si folosesti sanatoasa si
La multi ani mamico! 
kokiy e varza
daca ati fi auzit-o ieri la telefon, ziceati ca e Bin Laden cu pusca la ceafa ei, asa era de terminata. Las-o bre mai moale, sau de vina sint baietii aia cu care lucrezoi? Asa is de buni de te termina???
(opreste-mi si mie unu'
)

toata mahalaua!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
marami spune:
Mi-am asumat toate riscurile
chiar si cel de a fi nesuferita![]()
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
misha71 spune:
ce-i linistea asta pe aici?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
kokiy spune:
Misho ,eu lancezesc pe canapea ...mi-am dat seama ca nu pot face nimic cum trebuie,asa ca azi am luat o pauza ....maine sper sa ma trezesc fresh s-o iau de la cap cu curatenie,mancare,copii,barbat ...
Apropo de barbat ... al meu mi-a spus sa-i dau in scris cand il refuzez,cica sa aiba ceva la mana cand m'o insela
...mai are un pic sa-l apuce criza aia de varsta,dar cred ca are oaresce teama, ca io i-am promis ca-l las fara dansa... cum eu nu o sa mai am ,n'o sa aiba nici alta parte de ea ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
kokiy fa schimb de experienta cu Delphi
.....of of of, bietii barbati ![]()
(LadyJ)
Delphinas spune:
hop si eu...de pe ici, de pe colo
am facut azi de-a mancaruri zici ca hranesc un batalion intreg. asa ca cine nu are de mancare....sa apeleze cu incredere ca va ajut.
am facut si ceva dulce ca nu se poate fara.
noi suntem in ape mai limpezi...am jucat remy si normal, cea mai buna castiga.
marami nici pe departe nu il urmaresc sau sa il controlez. pur si simplu e faza ca nu accept sa ma faci pe fata. e o chestie la acre eu tin foarte mult, din cauza celor multor suturi in fund ce le-am primit. imi pare rau pt cele care accepta sa fie mintite si inghit galusca asa de la barbati...dar eu nu pot frate.
dar sa trecem peste asta
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
diarux spune:
DEVO pai cum care e muza???voi este muza!!!
DELPHI maica...e grele cu barbactu...da daca-i scoti un ochi si ii rupi un picior???![]()
MARAMI 
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...