Prietenie la plesneala *34*...RUGA PT EMMA!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

[quote

Citat:
citat din mesajul lui kay

irina, misha ma asteapta pe mine sa mai dau 1 tona jos, ca sa intru si eu in cadru sa aveti o pozna si cu je

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Apropo,il intreb pe sot daca are idee cata costa un implant mamar cu silicoane.La care el de ce draga??Vrei si tu?Iar eu de colo,da,dar nu acum pe la 35-40 de ani,si el zice"ei draga atunci vor fi gratis,stai fara grija"

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

irina, misha ma asteapta pe mine sa mai dau 1 tona jos, ca sa intru si eu in cadru sa aveti o pozna si cu je

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

m-ai salvat

Irina asa e , mii de scuze. Am inceput sa fac filmuletul, le-am taiat, decupat, aranjat, mai am sa le lipesc insa daca vin acasa tirziu in ultima perioada (cam lunga) n-am mai avut timp. O sa termin odata si odata ce am inceput. Pe Oana o "fur" din tineretile ei ca sa induc lumea in eroare., sic!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Apropo,il intreb pe sot daca are idee cata costa un implant mamar cu silicoane.La care el de ce draga??Vrei si tu?Iar eu de colo,da,dar nu acum pe la 35-40 de ani,si el zice"ei draga atunci vor fi gratis,stai fara grija"

Acu' mai vrei?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Tizo ai dreptate ca io miine ma duc la munca
Va tzuc pi toate pi portofel

Noapte buna distrabalatilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza!

S-aveti o zi cum v-o doritisi `oi reveni

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
Isabelle e cuminte si la caldurica si asa va sta cat timp a spus dr.A dat DD si m-am acomodat cat de cat cu programul de facut nimic.

Va ofer cu drag si sa aveti forta si azi in ultima zi de lucru a saptamanii.

Va si cu drag.
O zi frumoasa si numai bine!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neataaa.
multumim de e nevoie mare ca aseara am belit ochii prin tavan in cautarea unor raspunsuri. si ca totul sa fie si mai frumos...m-am imbaiat si eu aseara...mi-am calcat pe inima sa fac consum de apa si m-am imbalsamat cu toate cremurile din casa si m-am parfumat cu toate parfumurile detinute...si defilat prin casa....si el se zgaria pe ochi...nu l-am lasat nici sa ma miroase, dara`mite sa ma atinga....sa o astepte pe baba aia cu imprastiate
oana daca si tu esti grasa....eu ma impusc
misha ma vari si pe mine la panou de onoare? ma decupez eu cat sa incap acolo.
mahalaua stilata

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

delphi, nu nu, aia e poza de pe vremea raposatei siluete. acu sunt la categ grea, dar, ma subtiez vazand cu ochii, acu ma trag si prin inel, uite-acu !!!

STILATELOR, BU DIMINEATZA !!!

ma duc sa pap, bucurie mare dimineata. aseara pofteam la toba, cereale cu lapte, sunca, humus cu lipie, pomelo, si-o friptana de porc si am mancat... ceai fara zahar si acu n-as mai manca nimic din toate astea, nu stiu ce sa mananc ca nu mi-e foame... da diseara mor si nu mananc dupe sesi

bai, care-i scandalul cu Raduleasca??? ca m-a intrebat in emisiune si au am zis pas, ca habar n-am... am ramas cu mondenul in urma, mey...

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata fetelor! Multam si eu pentru cafeluta si melodie...
Sa aveti o zi frumoasa si cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
bai, care-i scandalul cu Raduleasca??? ca m-a intrebat in emisiune si au am zis pas, ca habar n-am... am ramas cu mondenul in urma, mey...

cat a vrut ea sa nu iasa scandal si panarama mare, tot a iesit cu balamuc mare. de acum mi se pare o tiganeala curata.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput