Prietenie la plesneala *34*...RUGA PT EMMA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Tizo si eu ma gindeam sa o alerg, dar e deja hiperenergizata si n-am mai zis nik sa nu mi-o fur

Oana, am inteles io asa in mare parte cum vine treaba, insa daca nici asta nu e chiar bun, de ce e diferenta asta atit de mare la pret? Ca pina la urma inteleg ca e o operatie in plus la mijloc, insa daca diferentele intre aparatul pe care il are acum si implat nu sint prea mari, oare merita inca o operatie in plus?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Aoleu Vero,iarta-ma da eu am ras de numa'....
Io ti pup lipicios

Auzi Mishule???Da stiu ca din 71 da...cu 'tabelul' ala ce mai faci?Ori matale il faci pentru batranetile noastre???

Oana subscriu ce-a zis Umflatel .Ti pup si pi tini si pi mogaldeata

Viooooooooo pe unde bantui??

v-am tzucat

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

io'mi relaxez neuronu' cu niscai muzichie ... de cand n-am mai ascultat asa profund

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

misha, implantul inseamna ca ii baga un "fir" prin "melc" cochlee.... care va prelua rolul acesteia. si pe urma se pune un magnet pe craniu, se inchide si gata treaba. intr-o luna se pune un procesor, care arata cam ca aparatul auditiv, cu firul lui si magnetul in capat. magnetul asta de afara se prinde de cel care se afla inauntru si gata. auzul va fi normal asa... un aparat costa 27.000 euro. in ro se face implant la o sg ureche, ca deh, suntem in Ro, si nici nu vor sa ii faca... mama lor... si pana la urma, 27 cu 27 cu vro 12-15 operatia in sine, ajungem la un minunat 70 cu totul, cu totul... aparatul auditiv doar amplifica sunetul, il face mai tare.

mare de tot, ca acu am ramas fara ceai, eu care nu beau ceai nici sa ma pici cu ceara, uite ca am ajuns sa beau si amarata asta de fiertura .

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

oana,da'de ce bei ceai,esti bolnava?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

ca sa nu mananc ca deh, daca am dat pe gat tone de mancaruri pana acu, acu trag sa le dau jos... asea ca, dragele mele, da, beau ceai !!!! nu mai spuneti nimanui, ca acu ma apuca jelitul ala grav...

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

ca sa nu mananc ca deh, daca am dat pe gat tone de mancaruri pana acu, acu trag sa le dau jos... asea ca, dragele mele, da, beau ceai !!!! nu mai spuneti nimanui, ca acu ma apuca jelitul ala grav...

S

aha,pai atunci te aprob si sustin..ca si eu beau,de ala verde chinezesc...tu de care bei,stii vreuul mai bun?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

nu nu, eu cu digestia stau deja fff bine, e un ceai amarat de fructe de padure... da cica e unul super bun pt slabit, chiar am unul in casa, dar e neatins, of cours, e de la naturavit si e rozzzz. asta e, cica, fff bun.

S

Mergi la inceput

cum a fost intalnirea de azi cu tanti? daca incurs, scuza-mi neuronul obosit...

iulia, nu te-am sunat am uitat dar te sun sa-mi zici ce si cum... iertareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

nu nu, eu cu digestia stau deja fff bine, e un ceai amarat de fructe de padure... da cica e unul super bun pt slabit, chiar am unul in casa, dar e neatins, of cours, e de la naturavit si e rozzzz. asta e, cica, fff bun.

S

aha...am prins ideea...poate il incerc si eu...
va pup you all...si fug la culcare....!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput