Bucurii de sept-oct 2006 (161)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor! Am avut o noapte lunga si..."alba". Dupa ce am inchis computerul, azi noapte, m-am dus, iar, la Mitzu sa-i schimb sosetelele cu otet, pe care le avea in picioruse. Si cand, i-am pus, mana pe frunte...era fierbinte.... I-am masurat, iar, temperatura si a "urlat" termometrul: 38,9. Mi-a venit rau, instantaneu. Inainte de culcare, i-am dat 6,5 ml Panadol. Si, i-am schimbat, periodic, sosetele din picioruse. Dealtfel, pana sa inchid computerul, m-am tot foit pe la ea, sa verific cum se simte. Si, temperatura era stabila. Si, dintr-odata....Wof!!!! I-am dat Nurofen (pediatrul mi-a spus sa le alternez, in caz de, trebuie administrat la intervale mai mici de 8 ore) si i-a scazut, cat de cat. Pana la 37, 7-37,6. S-a si trezit la un moment dat. Se foia, draguta de ea...A adormit spre dimineata. Azi, e galesa. nu vrea sa mai "chituiasca" cu plastilina, prin casa. Ne-am jucat putin in casuta, ne-am mai harjonit cu baloanele. Ne-am uitat pe cateva carti si atat. Se simte ca nu e in apele ei. Of...mama ei de boala!!!!

Monique, multumim ! M-am uitat pe catalogul Quelle. Dragute masutele. Cea galbena parca ar fi mai practica pentru Maria. Dar, nu prea ma incanta ideea de lemn. La cat e Mitzu de zbenguita...cu siguranta va lua contact, mai devreme sau mai tarziu, cu ea. As prefera din plastic... ma rog. Ma mai gandesc! Iti multumesc ,oricum, pentru alternativa propusa. Esti foarte draguta ! Prajitura arata !!! Si cred ca e si gustoasa. Deja ... Am notat reteta. Sper, sa o gatesc, cat de curand. Incerc de doua saptamani sa fac si savarine. Si, tot timpul intervine cate ceva si nu mai am timp. Multumim ca ne-ai impartasit reteta !

Xan, multumim! Si pentru sfaturi ! Da...Ii dau si biotics baby. Obligatoriu, cand ii dau antibiotic. M-am invatat minte, de la ultima raceala, cand i-am facut stomacelul varza cu antibioticul. Farmacista mi-a spus ca as putea sa-i dau si Liv 52. Pentru protectia ficatului. Nu stiu ce sa fac. De ieri, am inceput sa-i administrez, concomitent cu antibioticul, si Multisanostol, vitamine. Mi-a prescris pediatrul. Ma gandesc sa nu fie prea multe. cu toate ca Liv 52 e natural 100%. Nu stiu ce sa spun...
Imi pare rau pentru Narcisa! Draga de ea! O ! Stim ce inseamna! Mitzu, parca, e predispusa sa se loveasca la cap de tot ce o inconjoara. Aseara, a raschetat masa de la bucatarie, cu fruntea. Nici n-am avut timp sa reactionez. Iar, cand mergem la sora-mea, aproape de fiecare data pleaca cu un cucui, ori in frunte, ori in alta zona a capului. Imi vine sa...urlu!!! Se ia la harjoana cu nepotelul si.., in extazul ei..."rateaza" iesirea din camera si ia contact cu tocul usii, sau gaseste ea alta modalitate de a se lovi. Stau cu un stres, cand merg, la sora-mea. Ar trebui sa o tin numai in brate...caci, oricat as supravegea-o, tot mai greseste si se loveste. Asa, ca mai rarut cu vizitele la sora-mea. Asta e singura solutie, deocamdata. Of....iar m-am intins...Scuze, mi-am spus of-ul!!!
Astept pozele cu tortul...Sunt mai mult decat convinsa ca va arata fenomenal si...va fi super gustos . Dealtfel si celelalte poze postate, cu diferitele mancaruri arata
!
fetele! Sa ai parte de o zi asa cum ti-o doresti!

Lexi, multumim! Spor la treaba, Mariei, pentru cand ii vei lua plastilina!

www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna ziua, mamici

LA MULTI ANI, XANDRUTZA

ITI DORESC DIN TOATA INIMA NUMAI BINE SI FRUMOS IN VIATA TA SI MAI ALES SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE

MII DE SI MULTE

Yoanna a vorbit foarte frumos despre tine si pot spune ca aceeasi impresie o am si eu despre tine: o persoana calda, modesta si o mamica minunata

Am vazut pozici cu Cosminuta zgubilitica si simpatica si cu Mitzu cel blondut si frumusel si delicat, caruia ii doresc sa se faca bine si sa nu ii mai creasca temperatura . A... si pe Pufysori i-am vazut in poze, adorabili, asa cum ii stiam, iar de mami lor, ce sa mai zic? Jos palaria pt pasiunea cu care isi face meseria

Sanatate puiutilor bolnaviori: Maria de Lexi , Daria de Cristina si nu in ultimul rand Sebicut si Dariutza. Sper ca intr-o buna zi sa deschid DC si sa citesc vesti bune despre puiutii nostri. Mexxa si Roxana va pup si va doresc curaj si putere pe mai departe

Adina, pt implicarea ta

Ramo, un pt tine, sper sa ajunga pana la Londra

Cam atat, scurt, scurt pt ca nu este timp ...........

Cred ca am omis multe lucruri pe care vroiam sa le scriu, in plus tastatura mea e "bolnava" si am facut implicit greseli de scriere. Scuze

Va pup dulce pe toate

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Xandrutza(si sa stii ca si eu sunt total in asentimentul fetelor de aici: esti o mamica grozava!)

Multumesc tuturor fetelor pentru aprecierile la adresa pozelor noastre!Stiu ca n-am mai postat de mult, nici de citit nu mai am timp, insa sa stiti ca ma gandesc la voi....la toate!

Princess pt cuv. frumoase...adevarul e ca atunci cand imi fac meseria sunt cu adevarat...fericita!

Mexxa, Roxana imi pare atat de rau ca bucuriile voastre mici si scumpe sunt bolnavioare....Dumnezeu sa le aiba in paza si sa le dea multa sanatate si voua multa putere!

Va pe toate...si mai vin cand mai am timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

bunaa
brrr ce frig e afara, ploua cu "piatra" ...e odios

am sunat-o si eu pe Xann sa ii urez La multi Ani. Ce credeti ca facea ? Exact , bucatarea !!! ati ghicit

Roxana mi-a dat sms ca i-a facut punctia Dariei, acum dormea micuta. Doamne ajuta.

va pupez

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI XANDRUTZA! Multa fericire itzi doresc alaturi de familia ta minunata, si sa ramai ... asa cum ai fost si pana acum. Distractzie frumoasa va doresc ... ce bunatatzi gatesti? Desi de ziua ta ar trebui sa te lasi rasfatzata, un restaurant ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uite ca mi-a luat-o Lilina inainte. Tocmai vroiam sa va spun si eu ca Dariei i s-a facut punctia si injectia si speram din suflet ca va fi bine. I-am raspuns Roxanei la sms dar nu stiu daca l-a primit...
Yoanna, off, ce rau imi pare. Cu riscul de a deveni pisaloaga si de a va face sa credeti ca am o idee fixa, eu totusi repet: daca cei mici mananca, dati-le struguri albi contra febrei. Pe cuvant ca la Maria functioneaza de minune!
Princess, ma bucur ca ai mai scris. Cum te mai simti? Sper ca esti mai bine!
Pufy, . Mi-e dor de voi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lilico, saru`mana pentru telefon!
Uitati la ce am muncit eu: TORT. Inca nu l-am taiat dar cred ca o fi bun.
Adina, nu iesim la restaurant, ar fi fain, dar si greu cu gasca dupa noi (nu pentru noi ci pentru cei din jur ), asa ca fac eu ceva bun (am gasit pe un blog culinar o reteta de pui cu miere si portocala).
Sanatate multa Daria si Sebicu!
Multumesc mult pentru urari si sms-uri! Lexi, multumesc pentru felicitare, a ajuns la fix, azi! Multumesc tuturor
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

XANDRINNE, la multi ani, sanatate si numai impliniri iti doresc!
YOANNA, am vazut si eu pozele cu Mitzu..sunt frumoase..e tare simpatica; va doresc insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Adina, uitasem, felicitari pentru implicare, pentru ca ai sarit in ajutorul Roxanei!
Si una pentru Lexi din aceleasi motive. De fapt sunteti toate de admirat, si Lilina, si Tasia, si Eni, si toate cele care ati facut ceva pentru bolnaviorii nostri. Si nu numai.
Alina, cum te mai simti? Nu ne-ai mai spus despre tine cum mai esti...
Ioana, nu stiu ce sa-ti spun despre Liv52...
Pufy, te mai asteptam din cand in cand cu poze
Martha, multumesc!
Revin, mai am cate ceva de facut... Dar si cand oi sta la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Hop si eu...am revenit. Desi, sunt franta, nu pot sa stau, deloc. Am incercat sa atipesc, alaturi de Mitzu, dar nici o sansa. Sunt agitata...Imi "framant" gandurile...Of...Doamne, te rugam, ajuta-ne, si da sanatate copiilor nostri!

Lexi, iti multumesc ! Nu devii pisaloaga, chiar deloc! Multumesc pentru sfat. Am citit, atunci, ce ai scris cum ca Maria, citez "s-a indopat cu struguri albi, ceea ce e bine", dar nu m-am gandit ca datorita lor, i-a scazut temperatura. Ma gandeam ca, spui: ce bine ca a mancat fructe! Sunt indicate, dealtfel, cand esti bolnav. Am sa incerc tratamentul acesta. Deja, am dat comanda sotului...Din pacate, va cumpara din market.. Dupa cum ai spus si tu...mai e si problema, daca Mitzu va manca. Caci, nu prea e fan struguri. Rar, accepta si ia o bobita, doua. Of...Cateodata, mi-e ciuda, ca e atat de mofturoasa. Am sa incerc, totusi, sa o pacalesc. Mercic, inca o data
!

Alina, te ! Esti o draguta si o scumpa ! Iti multumesc pentru ca ai vizionat pozele si pentru complimente. Il pe Rares!

Xan, hai ca m-ai uimit cu tortul ! Pot sa intreb ce meserie ai ?! Ca te pricepi sa faci atatea bunatati...Itit trebuie SI talent pentru astfel de lucruri...Asa cred, cel putin...Pentru ca eu sunt varza, la capitolele ornat, decorat etc...Dar, imi dau silinta! Sotul spune ca.. important e ca mancarea iese gustoasa, si mai putin conteaza aspectul...Saracul de el ?!?! Eh, lasati, lasati...stiu si eu cum sta treaba...dar daca nu-mi iese... Eh, sa nu se inteleaga ca e prastie mancarea, pe platoruile mele, dar...mai am de invatat
M-ai amuzat cu "of!" Varsta pe care o implinesti azi, 33 de ani, e o varsta frumoasa si plina de tinerete
!

Mai stiti ceva de situatia lui Sebi si a Mexxai? Multa sanatate le doresc !

Va tzucam!

www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput