Bucurii de sept-oct 2006 (161)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Yoanna, Elenia, asa e, aici e vremea tare capricioasa si deja am probleme la un genunchi, banuiesc ca e un inceput de reumatism. De altfel tot timpul rad cu colega mea ca suntem "La rascruce de vanturi".
Yoanna
, nu m-am obisnuit cu clima si asta ma face sa-mi fie si mai dor de casa...Dar ne obisnuim, ce sa facem? Trebuie. Ai presupus bine, locuim in Trier iar eu lucrez in Luxemburg, sunt 46 de km intre cele 2 orase, cu autobuzul fac o ora si 10 min de obicei, asta pentru ca ocoleste mult prin localitatile invecinate. Pe autostrada ajungi in 20 de minute, dar eu inca nu am prins curaj cu condusul. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase, dar nu ai pentru ce sa ma apreciezi, nu fac nimic iesit din comun, orice mamica munceste. Din contra, am mai multe minusuri decat ar trebui sa aiba o mama dar asta e deja alta poveste...
Elenia, iti urez sa fii fericita si multumita si sa dea Dumnezeu sa fiti din nou in formatie completa, cu tati alaturi!
Fug sa culc copila ca e tarziu rau. Noapte buna!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, maine, de Bunavestire, la ora 12!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la 
Ioana, sanatate multa lui Mitzu, sper sa fie totul ok!
Lexi 
Ramane stabilit: ora 12!
Va pup si va doresc o zi frumoasa. Eu plec de acasa, am o aniversare...
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Dragele mele, scuze ca am disparut asa in ceatza dar efectiv n-am avut incotro! Am o gramada de lucru la birou si din pacate sunt lucruri la care trebuie sa gandesc, sa compun, sa interpretez, sa corelez si recunosc ca nu ma mai puteam concentra! eram cu gandul tot la voi, la Bucuriile bolnave si capacul l-a pus faptul ac am gresit niste date intr-un raport! noroc ca mi-am dat seama inainte de a-l trimite! Drept urmare am desfiintat DC-ul si mesengerul si asa vor ramane pt o perioada! anul acesta sper s-ami termin doctoratul dar trebuie sa indeplinesc anumite cerinte obligatorii ca publicat articole, participari & prezentari la conferinte plus teza de scris! cu asta ma ocup acum! daca nu reusesc sa-mi fac munca la birou, acasa n-am nici o sansa! este o perioada destul de aglomerata pt mine, eric va schimba cresa cu gradinitza, vor urma 2 spatamani intr-o luna in care va ramane doar cu mama! sotul e si el plecat, eu voi fi la conferintze! pe de o parte sunt linistita ca doar e cu mama, singura teama este ca nu se vor intelege! erci face un mix intre cele doua limbi si sunt cuvinte pe care le spune doar jumatate! uneori e greu si pt mine sa inteleg ce vrea! cel mai grav este ca toate s eintampla in timp scurt, nici nu apuca sa se adapteze la gradinitza ca eu si tasu disparem! nu stiu cum va reactiona! incerc sa-l pregatesc de pe acum! nu stiu cum va adormi ca eu sunt cu el la somn si ii cant!
poate o sa ziceti ca sunt egoista dar efectiv nu pot sa fac fatza, nu pot sa nu ma gandesc si nu pot deveni indiferenta! drept urmare DC-ul si mesengerul vor ramane inchise pentru o perioada!
Am rasfoit ce s-a scris, m-am bucurat pt Daria si m-am intristat pt Sebi! De Emma nu mai zic nimic ca nu exsita cuvinte pt asa ceva!
Ma rog la Doamne Doamne sa faca minuni, sa fie toti copiii si oamenii sanatosi si fericiti! Doamne ajuta!
Am vazut ca am ratat si sarbatoritele lunii martie, cu intarziere, Pufy, Eloise, Scumpik, Flavia, Xandrutza,La multi ani cu sanatate, fericire, numai bucurii si impliniri pe toate planurile!
Va pup pe toate si multa sanatate va doresc!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
anangel_lexi spune:
Beatrix, iti urez mult succes in toate! Si dupa ce termini cu doctoratul te asteptam sa dai de baut!
Multi pupici la toti 3 din partea noastra!
Yoanna, nu am mai apucat sa-ti scriu aseara, imi pare tare rau ca te-a alarmat pediatra, sper totusi sa fie doar o alarma falsa. Sa vii sa ne spui ce v-a zis.
Xandrutza, petrecere frumoasa!
Da, ramane stabilit, ora 12! Multumesc mult!
Aici ninge cu furie. Cred ca anul asta nu mai vad primavara.
Si o pilula de ras cu proverbe strict romanesti:
Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi, putea fi unu'!!
Fie painea cat de rea, tot ti-o fura cineva.
Cine NE viziteza ne face ONOARE, cine NU, PLACERE..
De urata nu-i frumoasa, da'i desteapta, proasta dracu'.
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc.
In viata sunt doua cuvinte care deschid multe usi: "trage" si "impinge".
Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.
Cine fura azi un ou si se lasa prins...e bou!!!
Proverb marinaresc: "Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau"
Nicio fapta buna nu scapa nepedepsita!
Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva.
- Mama prostilor e mereu gravida...
Mai bine burtos de la bere decat cocosat de la munca!
Lasa pe maine ce poti face azi ca poate maine nu mai este nevoie.
- Nu esti beat atata timp cat poti sta intins pe podea fara sa te sprijini.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, azi, de Bunavestire, la ora 12!
ramomar spune:
pup fetele
xandrutza multumim de cafea si disttractie placuta la aniversare! 
yoanna of ce rau imi pare ca Mitzu nu mai scapa de probleme. Te asteptam cu vesti bune de la medic!
beatrix multa bafta in tot ceea ce faci! si vorba lui lexi te asteptam sa ne faci cinste
Eric sigur se va descurca cu bunica lui!
lexi super proverbele 
Peste putin timp voi fi si cu gandul si o rugaciune pentru Emma! 
PS ma bucur ca v-au placut pozele!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
festina spune:
Buna dragelor
Am reusit sa citesc si eu putin in urma, am avut ceva de recuperat ... acum sunt la zi
Ma bucur ca Daria este mai bine si ca 'sae picioru' si sper din tot sufletul sa se gaseasca un tratament si pentru urechiusa lui Sebicu!
Am vazut ca au mai aparut mamici noi si mamici care nu ne-au mai scris demuuuult. Bine ati venit/revenit!
Am vazut poze de la botezul lui Miruna de Tanima - sa va traiasca micuta crestina!, am vazut poze cu Ramona din concediul la Londra si poze cu frumusica Patri, lui Xandrinne ii mai urez odata La multi ani!, Elenia ma bucur ca-ti vei revedea baietelul, Itzy am vazut ca a intrebat de noi - un
de la noi, Beatrix te inteleg cu doctoratul, pregatit publicatii, conferinte si tot ce presupune asta - succes, hai ca mai e putin!, am vazut-o si pe Reby de Lakyioana frumusica si isteata ca de obicei, m-am amuzat teribil de perlutele baieteilor lui Eunice, am vazut poze cu Cosminuta cea cocheta si harnicuta, am apreciat din nou sfaturile Cristinei, ma bucur ca Maria de Lexi a trecut cu bine peste raceala, Lilina - ce mai face Vladut cel nazdravan?, Princess - multa sanatate iti doresc, Gety - am vazut filmuletul cu Maria si miauuuuuuu - super!, Adriana - multa sanatate lui Dudu si tine pumnii pt operatie!, Adina - ce mai fac gemenashii?
Va pup pe toate si bucuriile din dotare! Revin mai tarziu cu noutati despre noi si cu pooooooooze!
La ora 12 suntem cu o rugaciune alaturi de Emma!
eleņia spune:
buna ziua dragele mele
Beatrix mult succes si te asteptam dupa terminarea doctoratului cu vesti bune
Ioana sper sa fie doar o alarma falsa si mitzu sa nu aiba nimic

Lexi sunt super proverbele
multumesc tuturor fetelor pentru urari

ramomar spune:
xandrutza draga
, cu scuzele de rigoare (sunt dusa rau), iti spun si eu acum un sincer
LA MULTI ANI! sa ai parte doar de noroc, fericire, sanatate si multe impliniri alaturi de familia ta!

festina bine ai revenit! Cum a fost la ski? te asteptam cu poze!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
yoannamarie spune:
Pentru micuta, EMMA!!!!
Domnul Dumnezeu sa-ti dea sanatate,
Maicuta Domnului sa-ti aline suferinta
Ingerii sa te ocroteasca...
DOAMNE, TE ROG, AJUTA ACEST SUFLETEL, pe nume EMMA! 

"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de
Maria-Elena