INTALNIRE DC IN BUCURESTI,PE 12 OCTOMBRIE

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

ma inscriu si eu, mama Roxana cu Maria -Andreea(aproape 3 ani)
nu cred ca vom putea sa ne vedem in parc, avand in vedere ca s-a anuntat vreme destul de rece, deci undeva intr-un kloc acoperit si caldut
Mc'Donalds este bun sau poate pana atunci se face la mall etajul 3 cu loc de joaca pentru copilasi..acum de care si cum , stabilim mai atunci, fiecare sa-si gaseasca un Mac, problema este ca nu stiu daca vom avea loc in vre-un mac, decat sa inchiriem pur si simplu unul, un local intreg, o sa ma interesez sa vad daca se poate
pupici

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

eu una zic ca intr-un Mc, chiar nu o sa avem loc...mai alerg ca unii pitici si alerga....eu...raman tot La Parcul Tineretului...asta daca nu ploua...pt ca daca e numai frig..putem sa ne imbracam mai gros...
Iar daca este chiar urat..si nu putem sta afara...chiar nu vad unde putem intra...serios...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

In Parcul Tineretului sunt cateva terase acoperite si nu inteleg de ce toata lumea spune ca va ploua. NU VA PLOUA PTR. CA NE INTALNIM NOI. Niciodata cand ne-am intalnit nu a plouat.
Si eu ma inscriu cu Maxu 3,8 ani.
Si sa veniti cu paine uscata ptr. pesti.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori spune:

noi nu vom putea veni pt ca vom avea o nunta pe 11 oct::(( sau poate ca vom veni..depinde de ora...poate o punem mai pe seara? sa se trezeasca si mami puturosel?

dar am o sugestie de loc de intalnire pt voi

MAGAZINUL UNIREA la etajul 3 e un loc special amenajat pt copii; Biutza mea se joaca tare frumos acolo...biciclete, topogan, casutze..\multi ursuleti si iepurasi..etc..
sa mergeti sa vedeti...e deasupra librariei Diverta, la etajul 3....are scaune pe margine...si un covor imens in mijloc unde se pot juca gagalicii...

singurul lucru mai aiurea e ca nu au parintii nici o cafea ceva...dar mc donaldul e la parter asa ca...puteti lua la pachet..sau daca se plictisesc copilandrii la locul de joaca..va puteti retrage la mac...

PS: daca e soare...se poate iesi in parcul de la fantani...cel din fatza mag unirea...

bb Bia si mami Cori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Si noi Oana cu Cristi si Corina (alias madycm) cu Matei.
Locul???Ar fi bine sa fie acoperit ca deja soarele numai e asa de prietenos in octombrie....Ar fi indicat un MCDONALDS...dar sa vedem poate are cineva o idee mai buna....

OANA si CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Si noi speram sa ajungem de data asta. N-ar fi fost rau Parcul Moghioros.
Mami Mirela si bebe Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosica spune:

Si noi...
Un parc ar fi mai bine, pt ca la cati vom fi nu cred ca vom avea loc intr-un Mc. si sa fie pe la ora 10-10.30 (nici devreme, nici tarziu, nici prea cald si nici prea rece afara)

Gogosica si bb Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

eu propun ca atunci cand va decideti asupra locului sa o faceti in jurul datei de 12 oct. ca sa puteti alege un loc cat mai adecvat,apoi un e-mail la toata lumea inscrisa pe lista cu loc,ora ,cum ne recunoastem etc.Si nu va dati seama ca o sa fim mai ceva ca pe stadion?toti piticii misunand..........Cred ca o sa fie super!!!!!!!!!Deci ne puneti si pe noi pe lista;MADALINA,MARIUS SI BEBE ARMAND,atunci 1,6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Si noi venim. Mami Camelia, Tati Mircea si Maria si Ioana care vor avea atunci un an si 8 luni.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

vrem si noi sa venim, mai ales ca pe 12 oct mami face 28 de ani, iar eu, bb Erik o sa am 1 luna si 2 saptamani! as prefera in parc! va spun eu ca de ziua lui mami nu a plouat niciodata, asa ca hai la aer!

Mergi la inceput