Medic ORL Agache Armand

Medic ORL Agache Armand | Autor: carmenz

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor!
Stie cineva ceva despre Dr Agache Armand de la Medlife?
Am auzit ca ar fi un medic bun, dar astept si de la voi, cele care ati mers cu copiii la dansul, niste pareri. Ar trebui sa ii scot polipii fetitei mele si m-ar interesa cum se comporta cu copiii, unde anume opereaza, tarife.... orice detaliu este binevenit.
Va multumesc.

Carmen si Samburica Raluca (5 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am fost la acest doctor de doua ori pana acum cu Matei avand probleme cu urechile (otita).
De comportat s-a comportat foarte frumos cu Matei, s-au jucat un pic inainte de a-l controla....si cel mai important, mi-a dat numarul de mobil si am putut sa-l sun (inclusiv la 9 -10 seara) cand am avut impresia ca Matei nu tolereaza unul din medicamentele prescrise.
De polipi nu stiu sa-ti spun pentru ca desi noua la spitalul Marie Curie ni s-a spus ca ar fi bine sa-i scoatem, acest doctor ne-a recomandat sa nu-i scoatem pentru ca nu tot timpul prin extragerea polipilor se rezolva problema; asa ca ne-a dat tratament.
Peste 2 saptamani mergem din nou la control

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenz spune:

Multumesc pentru raspuns.
Fetita mea raceste foarte des, a luat destul de multe antibiotice pana acum, sforaie noaptea (e la concurenta cu sotzul , uneori doarme si cu gurita deschisa asa ca se pare ca nu vom scapa, din pacate. Nu tin neaparat sa merg la acest doctor, dar am auzit ca cei de la Medlife au aparatura buna. Alta alternativa ar fi Dr Mircea Balanescu de la "Grigore Alexandrescu". Nu stiu cat de usor se ajunge la acest doctor. Daca stie cineva sa-mi spuna.... mii de multumiri . As prefera acest spital si nu Budimex pentru ca la "Grigore Alex." au endoscop si recuperarea dupa operatie e mult mai rapida iar riscul de refacere a polipilor este 0, sau oricum extrem de mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu azi mi-am operat baietelul de fren lingual cu dansul la Medlife. A fost extrem de amabil, afectos cu piciul ce este si foarte mic, doar un an.
Cu noi in salon era si un baietel cu operatie de polipi si parintii erau incantati.
Conditiile sunt excelente iar dansul e un medic bun.
Tarifele sunt cele afisate pe site-ul Medlife, nu platesti nimic in plus.
Te internezi dimineata si plecati in aceiasi zi.
Revi la control dupa o saptamana.

Mergi la inceput

La Medlife se face si operatie de polipi prin coblatie, tehnologia cu plasma este o metoda minim invaziva, care nu distruge tesutul din jurul celui afectat. Aceasta tehnologie este putin dureroasa si permite o recuperare mult mai rapida. Daca, in mod normal, recuperarea in cazul amigdalitei cronice se face in peste o saptamana, cu ajutorul acestei tehnici dureaza maximum trei zile.

In plus, operatia se face intr-un timp scurt: 10-15 minute pentru extirparea polipilor, 20 de minute pentru micsorarea amigdalelor si intre 20 si 30 de minute pentru extirparea amigdalelor.

Dr Agache asa a facut azi baietelului de care vorbeam mai sus.

O zi excelenta !
Lala.

Mergi la inceput

Multumesc, Lala.
Spune-mi, te rog, operatiile se fac la clinica din Calea Grivitei? M-am uitat pe lista de preturi de la Medlife dar nu sunt foarte lamurita in privinta tarifului pentru operatie de polipi. Ma gandesc ca este vorba despre "mica interventie chirurgicala" 550 lei dar voi da un telefon ca sa fiu sigura. E foarte important pentru mine ca medicul sa fie bland si calm pentru ca fata mea are oroare de medici din prima zi dupa nastere cand am chemat doctorita acasa. Cum nu-i convine ceva, oricat de marunt ar fi, incepe sa planga si nu ma mai inteleg cu ea si are 5 ani.
O zi frumoasa in continuare!!!

Mergi la inceput

Da. Operatiile se fac la clinica din Grivita.
Tarifele sunt altele , dai click pe spital si apoi interventii orl.

http://www.memorialhospital.ro/index.php?show=show_preturi&id_spec=orl

Nu stiu daca se deschide direct.

2 ADENOIDECTOMIE 45 min 1 zi(le) 1760 RON
3 ADENOIDECTOMIE PRIN COBLATIE 45 min 0 zi(le) 2420 RON

Acestea sunt.

Mergi la inceput

Ma asteptam sa fie scumpa operatia dar nici chiar asa. Si oare de ce o dura 45 min operatia si nu 10-15 min?

Mergi la inceput

Acestea sunt tarifele. Eu am platit cam jumatate pentru fren lingual. Si nu regret. Decat nebunia si stresul de la spitalul de copii de stat mai bine platesc un pic mai mult. Asa am primit o factura la sfarsit, am achitat-o la caserie si nu a asteptat nimeni nicio atentie de niciun fel. Acum fiecare cum considera...
Este trecut 45 de min cu timpul din preoperator.

O zi excelenta !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu stiu cum este acest dr dar sunt de acord cu Lala tot respectul ptr spitalul Medlife. Dai un ban dar est ff bine tratat si nu esti stresat sa bagi in buzunar plus conditiile care nu s ecompara cu spitalele de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Din pacate eu voi face nota discordanta. Am fost de curand la consultatie la acest medic si nu am fost impresionata deloc, cu noi a fost destul de sarcastic. Si chiar n-am observat diferente intre consultul ORL de la Budimex si cel de la Medlife.

Mergi la inceput